Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Αλλάζει το σύστημα των ραντεβού

<< < (2/2)

fanisgp:
τα ραντεβου απαγορευονται απ'τον κανονισμό.εξαλλου αυτο ηταν το σκεπτικο της αποφασης.να μην μπορουμε να επικαλεστουμε το ραντεβου ωστε οποιος βρισκεται εντος του πλαφον να πρεπει να τον δουμε.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΦυσικά και δεν απαγορευονται τα ραντεβού.
Άλλωστε είναι άσχετο το ένα με το άλλο. Εδώ και κοντά δύο χρόνια δουλεύω μόνο με ραντεβού και βλέπω δωρεάν τα πρώτα 200.

Τώρα, όσον αφορά το θέμα, δεν βλέπω πως μπορεί να κλείνει ραντεβού για λογαριασμό του κάθε γιατρού, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα ωράρια του καθενός, τα ήδη κλεισμένα ραντεβού, τις έξτρα υποχρεώσεις (πχ εφημερίες) κλπ.

Άλλη μια μπαρούφα του Κοντου για να γίνεται ντόρος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Με οδηγία του ο ΕΟΠΥΥ είχε βγάλει ότι απαγορεύεται ζητήσεις αμοιβή, επικαλούμενος μελοντικά ραντεβού. Και εγώ μπορεί να είχα ραντεβού για να έχω μία τάξη στο ιατρείο, αλλά οταν μου σκάνε 10 ασθενείς, εκτός ραντεβού και δεν έχω συμπληρώσει ακόμα το όριο, θα πρέπει να τους έβλεπα δωρεάν και να χρέωνα το ραντεβού που είχα κλέισει. Αδικο και στις δύο πλευρές! Βέβαια, έτσι γίνεται ένα μπάχαλο από κόσμο που περιμένει έξω από την πόρτα στις πρώτες μέρες του μήνα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε του κανόνες!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση