ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Εφημερίες στο νοσοκομειο κατα το 10μηνο του κέντρου υγείας
ΑΡΗΣ:
Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει τέτοια διάταξη.
kokoris:
Αξιότιμε συνάδελφε το 10 μηνο του κέντρου υγείας είναι το σημαντικότερο τμήμα της εκπαίδευσης μας εκεί καταλαβαίνεις τις δυνατότητες σου και τις ελλείψεις σου και μπορείς να τις καλύψεις μέσω της επαφής που έχεις ακόμη με το νοσοκομείο . εγώ θα έλεγα πως είναι απαραίτητες οι εημερειες στο κέντρο υγείας και συνάμα να μην χάνεται η επαφή με το νοσοκομείο , έτσι να γίνονται και κάποιες εφημερίες στο νοσοκομείο , προσωπικά έκανα 4 εφημερίες στο κέντρο υγείας και 6 στο νοσοκομείο, φυσικά σε ενεργό ρολό στα επάγοντα και όχι στην λάντζα της κλινικής. το νοσοκομείο της Χαλκίδας από πληροφορίες που έχω είναι εξαιρετικό και ο κόσμος το προτιμά , πιστεύω πως όταν νομιμοποιηθεί η ευθανασία ο υπουργός ασθενείας θα το κάνει πρότυπο κέντρο!
μπορείς να αμυνθείς δεν μπορείς να καταλάβεις την δύναμη του ειδικευομένου, πήγαινε απλά στην εφημερία σου και κάνε τα π#@$%να όλα μπορείς μη ντρέπεσαι έτσι και αλλιώς όσο καλές σχέσεις και να έχεις με τους συναδέλφους σου των άλλων ειδικοτήτων όταν τελειώσεις την ειδικότητα θα σε εκτιμούν όπως εκτιμούν τους αγροτικούς.
δείξε τους ποσό άχρηστος είναι ένας γενικός ιατρός και δε θα σε ξαναβάλουν σε καμία κλινική. αν έχεις @@ κάντο εγώ προσωπικά το έκανα και κέρδισα μόνο σεβασμό.
doctorpavlos:
Συνάδελφε κι εγω κατα βάση στα επειγοντα εφημερευω.Αυτό με ενδιαφέρει ως γενικό γιατρό,η αντιμετώπιση του ασθενη στα επειγοντα και όχι στη κλινική βάζοντας ουροκαθετήρες,κανοντας αιμοληψίες και πάσης φύσεως λάντζα!
Γνωρίζω τι δυναμη έχει ο ειδικευόμενος αν και ελπίζω να μη χρειαστει να φτάσω στα άκρα.Προτιμώ τη συννενοήση μεταξύ των συναδέλφων.Όσο αναφορά για το νοσοκομείο Χαλκίδας δε γνωρίζω απο ποια κλινική προέρχεται ο πληροφοριοδότης σου,αυτο που έχω εγω να πω ειναι πως για επαρχιακο νοσοκομείο βλέπει μεγάλο ογκο ασθενων και αντιμετωπίζει τα περιστατικά με τον καλύτερο δυνατο τρόπο παρά τις ελλείψεις που έχει όπως τα περισσοτερα επαρχιακα νοσοκομεία!Τουλάχιστον για τη δική μου ειδικότητα η εκπαίδευση ειναι αρκετά καλη!Το ιατρικονοσηλευτικο προσωπικο ειναι αξιόλογο!
aytokrator:
Εχουν μάθει και τους αρέσει πλέον η ιδέα να καλύπτουν καθε ειδους ανάγκη με γενικούς ιατρους..
Οι 4 ειναι υποχρεωτικά στο κέντρο υγειας.
Κανονικά θα έπρεπε όλες να γίνονται στο κ.υ
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕχουν μάθει και τους αρέσει πλέον η ιδέα να καλύπτουν καθε ειδους ανάγκη με γενικούς ιατρους..
Οι 4 ειναι υποχρεωτικά στο κέντρο υγειας.
Κανονικά θα έπρεπε όλες να γίνονται στο κ.υ
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ερώτημα είναι επίσης εάν το συγκεκριμένο ΚΥ θα έπρεπε να δίνει ειδικότητα....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση