Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 12:10:11

Αποστολέας Θέμα: Ο Βαρνάβας και το κουσούρι του....  (Αναγνώστηκε 47943 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

20 Οκτωβρίου 2008, 11:37:03
Αναγνώστηκε 47943 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Ο φίλτατος Βαρνάβας, πότε πότε εκεί που γράφει για τα συνδικαλιστικά, για τα ιατρικά, πετάει και κάτι για τα θρησκευτικά....
Είτε πήγε σε κανένα γάμο ή βάπτιση είτε πέρασε από καμιά εκκλησιά απέξω, ξυπνάει κάτι το καταπιεσμένο και γράφει διάφορα στα e-mail του.
Στο τελευταίο e-mail που έστειλε σήμερα κάπου μεταξύ πανελλαδικής απεργίας και του τι ειπώθηκε στη βουλή για την ΟΕΝΓΕ γράφει το ανεπανάληπτο και άσχετο με όλα τα υπόλοιπα: "Ο προεκλογικός αγώνας στις ΗΠΑ διεξάγεται με πολλές μεθόδους, ορθόδοξες ή ανορθόδοξες. Δίπλα βλέπετε τη θέση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας." και παραθέτει την επισυναπτόμενη εικόνα.
Όποιος την βλέπει είναι έτοιμος να κράξει την συγκεκριμένη εκκλησία, όμως υπάρχουν δύο πονηρά σημεία:

α) Στο κάτω δεξιά μέρος στην φωτογραφία θα δείτε ότι υπάρχει μια διεύθυνση: ChurchSignGenerator.com και εάν πάτε εκεί θα διαβάσετε τα παρακάτω:
Church Sign Generator
If you're received a photo of a sign for "Beth Sholom Synagogue" and wondered where this synagogue is, the answer is: it isn't.
The sign isn't located anywhere in the real world. It's a fake photo created with software on this website. There are blank church sign templates which allow people to enter whatever they like for the name of the church (or synagogue, or mosque, or what have you) and for the message on the sign board, and it creates a fairly realistic photo of a church sign with their input.

Μπορώ δηλαδή να φτιάξω την φωτογραφία να λέει πχ "Vote ΒΑΡΝΑΒΑ, TSOUKALOS go home" χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις...
Αναρωτιέμαι ένας άνθρωπος της νοημοσύνης του Βαρνάβα την πάτησε τόσο γερά... Από κεκτημένη λόγω διάβασης δίπλα από κάποια εκκλησία;

β) Τέτοια φράση (ειδικά με το "MAVRO" που αγγίζει φυλετικές αντιπαραθέσεις) είναι παράνομη στις ΗΠΑ και ποτέ θα βρεις σε κοινή θέα κάτι τέτοιο καθώς σηκώνει μήνυση. Συνεπώς μάλλον στους αδαείς απευθύνεται ο δημιουργός αυτής της εικόνας.

Ωστόσο επειδή γηράσκω αεί διδασκόμενος είχα σχολιάσει φωνακτά αυτό θέμα, την παρεμβολή άσχετων σχολίων εν μέσω ενός κειμένου με συγκεκριμένη θεματολογία, ένα Σάββατο πρωϊ πέρσι παρουσία της γυναίκας μου και μιας αλβανίδας που καθάριζε το σπίτι. Αυτό που δεν περίμενα να ακούσω τότε ήταν την αλβανίδα να μου λέει ότι έχει βγάλει το σχολείο του "κόμματος" μια εποχή στην Αλβανία και ότι αυτό είναι μια τεχνική για προπαγάνδα που μάθαιναν όσοι προορίζονταν για υψηλές θέσεις.

Και αναρωτιέμαι υπάρχει τέτοιο σχολείο πουθενά στο Ηράκλειο να μάθω κάτι παραπάνω;
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

20 Οκτωβρίου 2008, 14:50:15
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αναρωτιέμαι ένας άνθρωπος της νοημοσύνης του Βαρνάβα την πάτησε τόσο γερά... Από κεκτημένη λόγω διάβασης δίπλα από κάποια εκκλησία;

Και αν πρόκειται για το γνωστό χιούμορ που χρησιμοποιεί ο Δημήτρης;Το έχει  κάνει συχνά και σε άλλα ενημερωτικά.
Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα.
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

20 Οκτωβρίου 2008, 17:02:03
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Για όσους-ες δεν λαμβάνουν τα newsletters του κ. Βαρνάβα, και επιθυμούν να τα λαμβάνουν, μεταφέρω με copy-paste:

Πείτε σε όσες και όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στις λίστες αποστολής αυτών των e-mails ότι μπορούν να στείλουν μέηλ στη διεύθυνση του υπογράφοντος (varnava1@otenet.gr) στο οποίο να καταγράφουν τα πραγματικά τους στοιχεία ή εαν δεν επιθυμούν να το αφήνουν κενό ζητώντας απλώς να εγγραφούν στις λίστες. Ούτως ή άλλως τα στοιχεία όσων γίνονται αποδέκτες των ενημερωτικών δεν φαίνονται στους υπόλοιπους, διότι η αποστολή γινεται ως "Ιδιαίτερη Κοινοποίηση". Εαν πάλι έχουμε να κάνουμε με ντροπαλούς (-ες) στείλτε εσείς το μέηλ τους για καταχώριση.

« Τελευταία τροποποίηση: 20 Οκτωβρίου 2008, 21:44:52 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

21 Οκτωβρίου 2008, 12:42:23
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

timex

21 Οκτωβρίου 2008, 22:44:33
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
χμμμ....
Προσωπικά δεν έχω διάθεση να πυροβολήσω κανένα... Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά ας πάρουμε μερικά πράγματα με τη σειρά:
α) Κατ' αρχήν επειδή βλέπω ότι σας αρέσει το σπορ και σας άνοιξε η όρεξη, πάρτε να παίξετε: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
β) Έχετε παρατηρήσει ότι στη μέση της ταινίας, μπαίνουν οι διαφημίσεις; Μήπως γιατί τα "άσχετα εμβόλιμα" είναι μια καλή μέθοδος προπαγάνδας;
γ) Έχω μια απορία: Γιατί δεν υπάρχουν ανάλογα εμβόλιμα που να προκαλούν π.χ. για την ΑΕΚ, για τον Τσίπρα και τις κοτσάνες του, για τον Λεμονή (τον έμαθα πια Διαμαντή), για τον Steve (ένας δεν είναι ο Steve, iGP;), για την Greenpeace, για τους τραπεζίτες (που είναι της μόδας); Υπάρχει τόσο επιλεκτικό και αδιόρατο χιούμορ, τόσο λεπτό που ο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κατά προτεραιότητα για "αποπλάνηση" και που ακόμη και οι κοντινοί γνωστοί του δεν το έπιασαν;
δ) Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος της νοημοσύνης του Βαρνάβα δεν ήξερε ότι ήταν ψεύτικο. Εκτός κι αν κάνω λάθος.
ε) Τα ενημερωτικά του Βαρνάβα, απαιτούν αρκετή δουλειά, και αποτέλεσαν και αποτελούν μεγάλη βοήθεια για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων. Είναι δικαίωμα του να γράφει ότι θέλει μέσα, ο σκοπός όμως δεν αγιάζει τα μέσα. Θα μου επιτρέψετε συνεπώς να εκφράζω την γνώμη μου.
στ) Δεν είναι η πρώτη φορά, που βρίσκω ανακρίβειες και υπερβολές στα e-mail του, που δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν κρύβουν και σκοπιμότητα. Συνεπώς, η κριτική ανάγνωση είναι απαραίτητη.

22 Οκτωβρίου 2008, 08:04:12
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Ανήκω και εγώ σε εκείνους που λαμβάνουν περιοδικά μηνύματα από τον κ.Βαρνάβα.Χωρίς να τον ξέρω ομολογώ πως τα μηνύματά του είναι διανθισμένα συχνά από ισχυρές δόσεις χιούμορ και εν τέλει είναι ο μόνος που μας ενημερώνει για κάποιες εξελίξεις στον χώρο μας.Τα μηνύματα που στέλενει συχνά είναι μακροσκελή και πάντα απορούσα πως στο καλό έχει το χρόνο να τα συντάσει μόνος του.Πάντως αν το κάνει,διπλό μπράβο!

Θα συμφωνήσω με τον Κουναλάκη ότι ζούμε σε χαλεπούς καιρούς και πως η κριτική ανάγνωση κειμένων είναι επιτακτική αλλά προσωπικά δεν εντόπισα ποτέ κάτι το επιλήψιμο στον κ.Βαρνάβα.Τα μηνύματά του εκτός από ενημερωτικό χαρακτήρα συχνά μου φτιάχνουν τη μέρα με τη σπιρτάδα τους.Εντελώς ενστικτωδώς νιώθω πως δεν απειλούμαι.

Ίσως ο Δημήτρης να ξέρει και κάτι άλλο που αγνοούμε ή να έχει απλά εντοπίσει κάτι άλλο και προσωπικά θα ήθελα να το γνωρίζω.Νομίζω πως κάτι προσπαθεί να μας πει...

Αυτό δε το "κουσούρι" είανι και μία έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει ο μακαριστός Χριστόδουλος στο παρελθόν και αναφερόταν σε μία ευαίσθητη ομάδα...Συνειρμικά με πάει εκεί..¨. ;D για αυτό και το θεωρώ λίγο ατυχή έκφραση :)

Εν τέλει δεν πυροβολώ κανένα...Ο κ.Βαρνάβας μου δίνει την εντύπωση ενός αξιοπρεπούς και έξυπνου ανθρώπου ενώ ο Δημήτρης ενός έξυπνου και πολύ προσεκτικού...Για αυτό με ξένισε η τοποθέτησή του...Προσωπικά,αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα ήθελα να μου στείλει προσωπικό μήνυμα,μη ορατό σε όλους,ώστε να αποκρυσταλλώσω άποψη
+

22 Οκτωβρίου 2008, 14:32:01
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
.....Όταν το ζευγάρι μαλώνει, στο τέλος τα ξαναβρίσκουν και εσύ βγαίνεις  ο κακός της υπόθεσης....
Είναι ένα κουσούρι κι αυτό.... και το καλλιτεχνικό μου Κασσάνδρα, γιατί τα κακά νέα βγαίνουν εξαιρετικά συχνά αληθινά....

Για την ιστορία της υπόθεσης, πριν φτάσω να δημοσιεύσω αυτό έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί του στο παρελθόν, τουλάχιστον δύο φορές που θυμάμαι. Αλλά καθένας έχει το δικαίωμα να επιλεγεί το δρόμο του.

Για ξαναδιάβασε όμως την απάντηση μου iGP γιατί από αυτά που γράφεις έχω την αίσθηση ότι η απάντηση σου ήταν εν θερμώ και κάποια που έγραψα τα έχεις καταλάβει λάθος. Η απόφαση φυσικά είναι δική σου.

@jack
Δεν έχω τίποτα να πω εν κρυπτό, που να μην το λέω φανερά, και δεν βλέπω λόγο να επαναφέρω πράγματα του παρελθόντος στην επιφάνεια.
Το μόνο που προτείνω για όλους είναι κριτική ανάγνωση, διπλή ανάγνωση σε δεύτερο χρόνο και διασταύρωση κάθε πληροφορίας.
Οι καιροί χαλεποί και πονηροί....

22 Οκτωβρίου 2008, 16:24:08
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Για να ρωτήσω κάτι αφελές:
Ποιο είναι το περίφημο "κουσούρι" του κ. Βαρνάβα που γίνεται τόση συζήτηση;
Και ποια είναι αυτή η ιδιότητα που του δίνει το χαρακτηρισμό "κουσούρι";
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Οκτωβρίου 2008, 16:25:56 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

22 Οκτωβρίου 2008, 19:58:41
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τους γιατρούς του ΕΣΥ κ μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία που δύσκολα θα ξαναεμφανιστεί,επιχειρείται η απαξίωση ενός ανθρώπου που έχει κάνει απίστευτη "βρώμικη" δουλειά στον τομέα της ενημέρωσης κ του συντονισμού των κινήσεών μας.Χωρίς τα μυνήματα του Βαρνάβα οι περισσότεροι από εμάς ,θα κινούμασταν στο σοκτάδι.Γιατί τώρα?Ποιοι ενοχλούνται απότον Βαρνάβα?Μήπως στεναχωρεί κάποιους η σύμπνοια γιατρών Κ.Υ. κ νοσοκομειακών?Προτείνω σε όλους κριτική ανάγνωση κ δεύτερη ανάγνωση σε δεύτερο χρόνο.

Υ.Γ Να θυμίσω ότι στο προηγούμενο φόρουμ όσοι είχαμε "κακοχαρακτηρίσει" την αυτούμεγαλειότητα , τον πρωθυπουργό κ την κυβέρνησή του είχαμε δεχθεί επίθεση.

22 Οκτωβρίου 2008, 22:38:10
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Από το λεξικό του Τριανταφυλλίδη:
κουσούρι το [kusúri] O44 : (οικ.) 1. ελάττωμα στην κατασκευή, μειονέκτημα: Tο φόρεμα έχει ένα ~ στο γιακά. Kάποιο ~ θα έχει το αυτοκίνητο για να πουλιέται τόσο φτηνά. || μικρή σωματική αναπηρία: Kουτσαίνει ελαφρά και νομίζει πως όλοι προσέχουν το ~ του. 2. κακή συνήθεια, ελάττωμα: Έχει το ~ να τρώει τα νύχια της. Έχει χιλιάδες κουσούρια, αλλά την αγαπώ.   [τουρκ. kusur (από τα αραβ.) -ι]

- Δεν κατάλαβα γιατί η λέξη κουσούρι έχει την έννοια της "ύβρης" και όχι την έννοια που αναφέρεται παραπάνω.
- Πως δηλαδή πρέπει να εκφράσω ότι αυτό είναι τεχνική προπαγάνδας; Είμαι ανοικτός να μάθω πως θα το λέγατε εσείς.
- Έστειλε το μήνυμα ο άνθρωπος και το σχολίασα άμεσα. Δεν έγραψα για κάτι του παρελθόντος που θυμήθηκα τώρα. Ούτε και συνδέεται με τίποτα άλλο. Όποιος βλέπει φαντάσματα, απατάται.
- Δεν σχολίασα την προσωπική του ζωή, σχολίασα τμήμα κειμένου που στέλνεται σε λίστα αποδεκτών, αφορά θέματα του κλάδου μας, και επιπλέον καλώς ή κακώς ο κ. Βαρνάβας είναι εκλεγμένος συνδικαλιστής άρα δημόσιο πρόσωπο. Η κριτική συνεπώς μπορεί να γίνει και δημόσια.
- Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν σέβομαι το θεάρεστο έργο του στις διεκδικήσεις μας, δεν σημαίνουν ότι ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων ή πεποιθήσεων δεν τον στηρίζω στο έργο που επιτελείται αλλά την κριτική μου σε αυτό το θέμα θα την έχει.
- Δέχομαι ότι η έκφραση "Είτε πήγε σε κανένα γάμο ή βάπτιση είτε πέρασε από καμιά εκκλησιά απέξω, ξυπνάει κάτι το καταπιεσμένο και γράφει διάφορα στα e-mail του." ίσως είναι λίγο υπερβολική αλλά γιατί αυτό δεν μπορεί να είναι "humor" όταν η φράση "Vote for Macro, the other's one is malaka" χρησιμοποιείται για να ειπωθεί:"Δίπλα βλέπετε τη θέση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας." και αυτό το θεωρούμε χιούμορ;;;;

22 Οκτωβρίου 2008, 22:52:13
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δείτε και αυτό για να ξεχάσετε τα φαντάσματα....

Η πολιτική μου ταυτότητα να ξέρετε ότι αποτελεί θέμα στοιχημάτων. Το λέω για να προλάβω τη μύγα.

23 Οκτωβρίου 2008, 17:55:35
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Το μήνυμά μου ήταν επίτηδες προβοκατόρικο!Αυτό που θέλω να πω ,είναι ότι αρκεί μια μικρή δόση εμπάθειας,μια μικρή δόση εγωισμού,μια μικρή δόση "εξυπνακισμού"κ μια ροπή προς τη συνωμοσία για να καταλήξει κάποιος σε αληθοφανή συμπεράσματα ,που όμως απέχουν πολύ από την αλήθεια.Ετσι κι εγώ κατέληξα σε ένα συμπέρασμα σε σχέση με το αρχικό μήνυμα του Δημήτρη,που όσα κ να γραφούν δε θα παύει να είναι αληθοφανές.Στην πραγματικότητα αυτά που έγραψα δεν τα πιστεύω ,μπορώ όμως αν θέλω να τα στηρίξω ή ακόμα να επεκτείνω το σενάριο.Είναι πολύ εύκολο.
Δημήτρη συγνώμη!!

23 Οκτωβρίου 2008, 21:36:02
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Νομίζω ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον όλες οι απόψεις –σκέψεις που ακούστηκαν.
Θεωρώ ότι η παρουσίαση της εν λόγω φωτογραφίας με πιο σαφή τρόπο (περί του ότι δεν προερχόταν από την εν λόγω εκκλησία) θα ήταν πιο δόκιμο, αφού πολλοί από τους παραλήπτες των e-mails του κ. Βαρνάβα δεν είναι και τόσο high Technology άτομα.
Βρήκα πολύ παραγωγική την «ξιφομαχία» σας και πραγματικά χάρηκα γιατί διαπιστώνω συνεχώς ότι εδώ υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι.
Ωστόσο, προσωπικά θα προτιμούσα να μη συνεχιστεί η συζήτηση γιατί μπορεί να εκφύει της «φιλοσοφικής» της διάστασης και να θίξει άτομα και όχι καταστάσεις.
Αν όμως συνεχιστεί, θα είμαι υποχρεωμένος στους ανώνυμους να κάνω «περικοπές» εκφράσεων ((για τους επώνυμους, ας ασχοληθούν οι θιγόμενοι, εκτός και αν είναι ξεκάθαρα εκφεύγοντες των κανόνων του forum).
Ελπίζω όμως ότι κατανοείτε τις ευθύνες ενός υπευθύνου forum και δεν θα αναγκαστώ σε τέτοια ενέργεια.
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

26 Οκτωβρίου 2008, 14:44:16
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Στο σημερινό ενημερωτικό του κ. Βαρνάβα περιλαμβάνεται το ακόλουθο κείμενο:
Παράθεση
Στο προηγούμενο μέηλ είχα βάλει μιά φωτογραφία, η οποία κραυγαζε από μακριά πως είναι φταχτή. Είχε κυκλοφορήσει σε πολλές ιστοσελίδες και ήταν εκείνη που έγραφε "Vote for the Mavro, the other one is malaka". Ελα μου που ένας Κρητικός ντέτεκτιβ την εξέλαβε ως υποχθόνια κομμουνιστική προπαγάνδα, για την οποία λέει του μίλησε η Αλβανίδα παραδουλεύτρα που έχει στο σπίτι του και η οποία στα νιάτα της σπούδαζε στη σχολή προπαγάνδας του Εμβέρ Χότζα!
Δεν κατάφερα ποτέ μου να απολαμβάνω των υπηρεσιών Αλβανίδας Μάτα Χάρι και ομολογώ ότι μου έχει μείνει ένα κουσούρι, όπως άλλωστε ανακάλυψε το εξασκημένο μάτι του Κρητικού ντέτεκτιβ και συνάμα Γενικού Ιατρού κυρίου Δημήτρη Κουναλάκη, ο οποίος αμέσως άνοιξε post στο Φόρουμ της ΠΦΥ με τίτλο "Ο Βαρνάβας και το κουσούρι του " (κλικ εδώ).
Βέβαια όλοι θυμούνται πως ο εν λόγω λαλίστατος κύριος ενώ ήταν στο ΔΣ της Ενωσης Γενικής Ιατρικής κρατούσε το στόμα του ερμητικά κλειστό  όταν διώκονταν -και μάλιστα με απειλή απόλυσης- οι συνάδελφοί του Γενικοί Γιατροί στο Ζαγκλιβέρι. Κανένα κουσούρι δεν είχε βρεί τότε στον ενορχηστρωτή της δίωξης που κρατούσε τη μαγκούρα αντί της μπαγκέτας. Καμιά υποστήριξη δε θυμάμαι να εκδήλωσε η γλαφυρή του πένα για κείνους που απειλούνταν να πεταχτούν στο δρόμο. Τώρα ξεθάρρεψε και μάλιστα ανέλαβε συνεχιστής του έργου του μακαριστού Χριστόδουλου και της παραχριστιανικής "Ζωής".
Του αφιερώνω λοιπόν τη διπλανή φωτογραφία για να κρατάει σε ετοιμότητα τα αντανακλαστικά του και του εύχομαι πολύχρονος.

Οφείλω κατ' αρχήν να ευχηθώ στο κ. Βαρνάβα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική του εορτή.
Προσωπικά, κ. Βαρνάβα, δεν είμαι σίγουρος για το πόσοι μπορούσαν να καταλάβουν ότι ήταν φτιαχτή. Ενδεικτικό του πόσο χρησιμοποιήθηκαν τα generators μετά από αυτό το θέμα. Συνεπώς, μάλλον κάποιοι δεν γνωρίζαν την ύπαρξη τους πριν.
Θα μου επιτρέψετε όμως να αναφέρω ότι ήμουν σαφέστατα λαλίστατος στο εν λόγω θέμα (Ζαγκλιβέρι) παρά την απουσία μου από την έδρα μου εκείνες τις ημέρες και λυπάμαι που σας απατά η μνήμη σας. Το εν λόγω φορουμ δεν είναι πλέον σε δημόσια θέα και αυτό σας επιτρέπει να λέτε ότι κρατούσα ερμητικά κλειστό το στόμα μου, υπάρχουν ακόμη όμως αρχεία του συγκεκριμένου φορουμ στα χέρια μου και δεν συμφωνούν με τα γραφόμενα σας. Θα μου επιτρέψετε να δημοσιεύσω ότι έχω στην κατοχή μου μετά από παρέλευση τουλάχιστον πενταετίας.
Σέβομαι την γνώμη σας και θα μου επιτρέψετε να προτιμώ την επώνυμη, δημόσια τοποθέτηση και το δικαίωμα της γνώμης για όλους.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Οκτωβρίου 2008, 14:47:58 από Δ. Κουναλάκης »

26 Οκτωβρίου 2008, 19:12:33
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Η απάντηση του κ.Βαρνάβα με στεναχώρισε γιατί θυμίζει μονομαχία πολιτικών σε τηλεοπτικό πάνελ του στύλ ,, αφού λές αυτό θα σου θυμίσω ότι στο παρελθόν εσύ είχες κάνει εκείνο,,
Για την αποκατάσταση της αλήθειας ο κ. Κουναλάκης  είχε αρκετές φορές αναφερθει γιά το Ζαγκλιβέρι (και σχολιάσει το συμβάν)  στο forum .
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Λέξεις κλειδιά: