χμμμ....
Προσωπικά δεν έχω διάθεση να πυροβολήσω κανένα... Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά ας πάρουμε μερικά πράγματα με τη σειρά:
α) Κατ' αρχήν επειδή βλέπω ότι σας αρέσει το σπορ και σας άνοιξε η όρεξη, πάρτε να παίξετε: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδοςβ) Έχετε παρατηρήσει ότι στη μέση της ταινίας, μπαίνουν οι διαφημίσεις; Μήπως γιατί τα "άσχετα εμβόλιμα" είναι μια καλή μέθοδος προπαγάνδας;
γ) Έχω μια απορία: Γιατί δεν υπάρχουν ανάλογα εμβόλιμα που να προκαλούν π.χ. για την ΑΕΚ, για τον Τσίπρα και τις κοτσάνες του, για τον Λεμονή (τον έμαθα πια Διαμαντή), για τον Steve (ένας δεν είναι ο Steve, iGP;), για την Greenpeace, για τους τραπεζίτες (που είναι της μόδας); Υπάρχει τόσο επιλεκτικό και αδιόρατο χιούμορ, τόσο λεπτό που ο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κατά προτεραιότητα για "αποπλάνηση" και που ακόμη και οι κοντινοί γνωστοί του δεν το έπιασαν;
δ) Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος της νοημοσύνης του Βαρνάβα δεν ήξερε ότι ήταν ψεύτικο. Εκτός κι αν κάνω λάθος.
ε) Τα ενημερωτικά του Βαρνάβα, απαιτούν αρκετή δουλειά, και αποτέλεσαν και αποτελούν μεγάλη βοήθεια για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων. Είναι δικαίωμα του να γράφει ότι θέλει μέσα, ο σκοπός όμως δεν αγιάζει τα μέσα. Θα μου επιτρέψετε συνεπώς να εκφράζω την γνώμη μου.
στ) Δεν είναι η πρώτη φορά, που βρίσκω ανακρίβειες και υπερβολές στα e-mail του, που δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν κρύβουν και σκοπιμότητα. Συνεπώς, η κριτική ανάγνωση είναι απαραίτητη.