Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πως θα λαμβάνουμε συνταγολόγια για χειρόγραφες συνταγές από το ΠΕΔΥ.

<< < (2/2)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙσχυει οτι μετα απο καποιο διαστημα πρεπει να παραδοθουν τα συνταγολογια ακομα κι αν δεν εχουν συμπληρωθει?Προσπαθω εδω και καιρο να ρωτησω στο ΙΚΑ που τα χρεωθηκα,αλλα ειτε δεν απαντουν στα τηλεφωνα ειτε αυτος που απαντα ειναι αναρμοδιος κι ο αρμοδιος λειπει!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πάντως εγώ τα έχω απο πάντα (πρέπει να έκελισα διετιά δλδ...) αφού τα χρησιμοποιώ καθόλου (έγραψα  ενα ΙΦΕΤ προ εξαμηνου) και δεν τα έχω επιστρέψει. Γιατί να πάρω καινούρια; Να πετάξουν τα παλιά; Έχουν περίσσεμα; (έκαναν σύμβαση με κάποια ημέτερη εταιρία που τα προμηθεύει και πρέπει να ξοδεύονται; )

spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙσχυει οτι μετα απο καποιο διαστημα πρεπει να παραδοθουν τα συνταγολογια ακομα κι αν δεν εχουν συμπληρωθει?Προσπαθω εδω και καιρο να ρωτησω στο ΙΚΑ που τα χρεωθηκα,αλλα ειτε δεν απαντουν στα τηλεφωνα ειτε αυτος που απαντα ειναι αναρμοδιος κι ο αρμοδιος λειπει!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πάντως εγώ τα έχω απο πάντα (πρέπει να έκελισα διετιά δλδ...) αφού τα χρησιμοποιώ καθόλου (έγραψα  ενα ΙΦΕΤ προ εξαμηνου) και δεν τα έχω επιστρέψει. Γιατί να πάρω καινούρια; Να πετάξουν τα παλιά; Έχουν περίσσεμα; (έκαναν σύμβαση με κάποια ημέτερη εταιρία που τα προμηθεύει και πρέπει να ξοδεύονται; )

--- Τέλος παράθεσης ---

Εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο πέρισυ κάποια στιγμή από το ΙΚΑ και μου είχαν ζητήσει να τα επιστρέψω (πάντα ως πιστοποιημένος). Αφού τώρα δίνουν, είπα να έχω ένα για τις φορές που πέφτει (επίσημα) το σύστημα, για να μη διώχνω κόσμο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση