Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Ο κυρ-Λάζαρος και το μπαστούνι του
Harper:
μακαρι να ισχυει αυτο...αλλά θα προτιμουσα να υπήρχε και καπου ΓΡΑΠΤΩΣ!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε επικοινωνία σήμερα με το 210 8110702 ειπωθηκε ότι όσοι ευρωπαίοι ασφαλισμένοι έχουν ΑΜΚΑ (είτε με βιβλιάριο είτε με κάρτα), συνταγογραφούνται ηλεκτρονικά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι ασφαλιστικός φορέας μπαίνει σε όσους έχουν ΑΜΚΑ και κάρτα; Ως ΑΜ εισάγεται ο αριθμός (ποιος αλήθεια, γιατί έχει πολλούς πάνω) της κάρτας; Πάντως πολλοί φαρμακοποιοί θα έχουν ενδοιασμούς να εκτελέσουν μια τέτοια συνταγή (αν φυσικά το πάρουν χαμπάρι κατά την εκτέλεση)
Harper:
Σε προσφατη συνομιλια παντως με τον ΦΜΦ της περιοχης μου (αφου στην περιφερεια και μετα απο χρονια ολοι λιγο πολυ γνωριζομαστε ποιοι ειμαστε και τι ασφαλεια εχουμε) μου ειπε πως ασθενεις με ευρωπαικη καρτα που ερχονται απο το νοσοκομειο με ηλεκτρονικη συνταγογραφηση δεν εκτελει τις συνταγες τους επικαλουμενοσ φοβο μη αποζημιωσης αυτων.
Επίσης κατι ασχετο με το συγκεκριμενο αλλα σχετικο με το ΟΛΟ μπαχαλο.Ερχονται ασθενεις στο ΚΥ ,ασφαλισμενοι ΟΓΑ που ΔΕΝ εχουν θεωρησει βιβλιαρια για 2014.Πηγαν κανονικα οι ανθρωποι για θεωρηση αλλα εδοθη μια εγγραφη εντολη για παραταση ως Φεβρουαριο 2014 και προσφατα μου εφεραν καποιοι καποια αλλη μια απο το Δημαρχειο (οπου γινοντα οι θεωρησεις) η οποια ομως ηταν ανυπογραφη και ελεγε πως η παραταση...παρατεινεται (!!!) ως τελος Μαρτη 2014.Εχει κανεις κατι νεοτερο σε ΕΓΓΡΑΦΟ πάντα?Παλι σε συνομιλια με τον ΦΜΦ της περιοχης μου μου ειπε πως μεχρι Φλεβαρη 2014 εκτελουσε κανονικα αλλα για Μαρτη 2014 οσοι δεν εκαναν θεωρηση απεφευγε να εκτελεσει συνταγες!!!(υποτιθεται θα γινοταν οριστικα ηλεκτρονικα και θα ξεμπελιαζαμε ΟΛΟΙ αλλα οι υπαλληλοι 2 δημοτικων διαμερισματων που επικοινωνησα τα ειχαν χαμενα οι ανθρωποι με το μπαχαλο και την ελλειψη επικοινωνιας απο το υπουργειο).Παρακαλω για τα φωτα σας!
EzeΤΡΟΛ:
Κανονικά, με την εισαγωγή του ΑΜΚΑ θα έπρεπε να βγαίνουν:
- η ενημερότητα του ασφαλισμένου ως προς τη φαρμακευτική του περίθαλψη (αν είναι σε ισχύ ή όχι)
- αν ο ασφαλισμένος παίρνει ΕΚΑΣ ή όχι
Και υπεύθυνοι γι΄αυτό είναι οι υπάλληλοι της ΗΔΙΚΑ όπως ο foufoutos, στους οποίους (απ' ότι ξέρω) πληρώνουμε υπερωρίες και πριμ παραγωγικότητας!
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι υπεύθυνοι γι΄αυτό είναι οι υπάλληλοι της ΗΔΙΚΑ όπως ο foufoutos, στους οποίους (απ' ότι ξέρω) πληρώνουμε υπερωρίες και πριμ παραγωγικότητας!
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως όμως τα ασφαλιστικά ταμεία δεν ενημερώνουν την ΗΔΙΚΑ όπως θα έπρεπε. Να το πω απλά: εμπιστεύεσαι το ΤΣΑΥ;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση