Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Μερικες ...βασικες ερωτησουλες!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν είσαι ο θεράπων ιατρός δε χρειάζεται να γίνεται αυτό κάθε μήνα αφού εσύ έχεις χορηγήσει την αγωγή.
Αν βέβαια κάθε φορά σου τη φέρνουν με το ζόρι τότε κάπου έχεις κάνει λάθος στη θεραπεία..........
md:
Ειμαι ο θεραπων και εννοειται οτι στην πραξη αυτο δεν γινεται.Ελα ομως που καποιος απο τους συγγενεις πρεπει να ''πλαστογραφησει' την υπογραφη της!? και για να το παω λιγο πιο μακρια....τι γινεται αν η γιαγια αποδημησει εις Κυριον και οι συγγενεις τα ''βρουν'' με τον φαρμακοποιο?
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕιμαι ο θεραπων και εννοειται οτι στην πραξη αυτο δεν γινεται.Ελα ομως που καποιος απο τους συγγενεις πρεπει να ''πλαστογραφησει' την υπογραφη της!? και για να το παω λιγο πιο μακρια....τι γινεται αν η γιαγια αποδημησει εις Κυριον και οι συγγενεις τα ''βρουν'' με τον φαρμακοποιο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Η πλαστογραφία της υπογραφής στο φαρμακείο δεν αφορά το γιατρό.
Γι' αυτό χρειάζεται να προσκομίζεται (τουλάχιστον) το βιβλιάριο, αφού σε περίπτωση εκδημίας επιστρέφεται στην υπηρεσία που το εξέδωσε.
Μέχρι να συνδέσουν τα ΑΜΚΑ με τα ληξιαρχεία να έχουμε την προσοχή μας στα τοιχοκολλήματα για τυχόν "απώλειες"!
md:
Δεν μιλαω για τη πλαστογραφια στο φαρμακειο.Στους συμβεβλημενους ο ασθενης πρεπει να υπογραψει την επισκεψη
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μιλαω για τη πλαστογραφια στο φαρμακειο.Στους συμβεβλημενους ο ασθενης πρεπει να υπογραψει την επισκεψη
--- Τέλος παράθεσης ---
Είδες για να μην είμαι ιδιώτης συμβεβλημένος! Δεν τα ξέρω αυτά.Από την άλλη, ο ανοϊκός μάλλον είναι δύσκολο να βάλει ή/και να επιβεβαιώσει την υπογραφή του.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση