Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Μερικες ...βασικες ερωτησουλες!

<< < (2/5) > >>

Elisavet:
Οχι πια και ετσι :D Ειπαμε , ειμαι αργοστροφη αλλα οχι και τοσο... Απλα η μητερα μου ειναι στο ΤΥΠΕΤ!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟχι πια και ετσι :D Ειπαμε , ειμαι αργοστροφη αλλα οχι και τοσο... Απλα η μητερα μου ειναι στο ΤΥΠΕΤ!

--- Τέλος παράθεσης ---

Είπα κι εγώ!!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος6.Για τις μονογραμμες κοκκινες συνταγες, απλα πηρα ενα μπλοκ και δεν το θεωρησα πουθενα. Ετσι πρεπει?

--- Τέλος παράθεσης ---

Δες κι αυτό
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αν έχει αλλάξει κάτι στο νόμο περί διάθεσης "ναρκωτικών", διορθώστε με μη δίνουμε λανθασμένες πληροφορίες για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα.

Elisavet:
Πολυ ενδιαφερον το λινκ!
Τελικα , παντως, ισχυει το "εως δυο συνταγες" ? :)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠολυ ενδιαφερον το λινκ!
Τελικα , παντως, ισχυει το "εως δυο συνταγες" ? :)

--- Τέλος παράθεσης ---

Ισχύει για τα ταμεία που έχουν ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή πρακτικά για τη συντριπτική πλειοψηφία. ´Ομως το ΤΥΠΕΤ είναι (πρόεδρο το παρόν, τουλάχιστον), εκτός ΕΟΠΥΥ, οπότε δε θέτει αυτόν τον περιορισμό.

samsok:
το 2 συνταγες ισχυει(νομιζω) αλλα το συστημα δεν σε μπλοκαρει....εμενα μου ετυχε να γραψω πανω απο 2 συνταγες γιατι 2 εβδομαδες μετα την συνταγογραφηση χρονιας αγωγης (8 φαρμακα-2 συνταγες) προεκυψε λοιμωξη που χρειαζοταν  φαρμ.αγωγη και την εγραψα ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση