Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Μπορούμε να βάλουμε αγορές από το εξωτερικό μέσω ιντερνέτ, στα έξοδα τ Ιατρείου;
Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Για τις ΗΠΑ, μόνο USPS. Όλα τα υπόλοιπα, δαγκώνουν......
--- Τέλος παράθεσης ---
Δαγκώνουν αλλά φτάνουν.
Είχα παραγγείλει κάτι άσχετο (ένα βιβλίο manual για να εχετε μια εικόνα βάρους-όγκου) με USPS και έκανε 2-3 μήνες να έρθει Αθήνα.
Προφανώς περίμεναν να συμπληρωθεί το container για να περάσει τον Ατλαντικό.
Υ.Γ
Καλά, αν ποτέ καταργούνταν οι δασμοί (λέμε τώρα, η ΕΕ μάλλον προς διάλυση πάει) και είχαμε πρόσβαση στην τεράστια αμερικανική αγορά χωρίς το άγχος του τελωνείου, προτιμώ να μην το φαντάζομαι, καθώς μιλάμε για τον παράδεισο του καταναλωτή (να μην μιλήσουμε για τα αμάξια, πολύ φθηνότερα τα γερμανικά στις ΗΠΑ από την... ίδια την Γερμανία κτλ.)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣχετικά με τα τελωνεία... Αν αγοράζεις κάτι από το εξωτερικό (εκτός ΕΕ) και το λαμβάνεις με DHL, UPS, TNT, και γενικά κάθε κουριερ, η πιθανότητα να γκρεμιστεί φούρνος ισούται με το να μην περάσει το δέμα σου από τελωνείο. Τα ποσά για να περάσει από τελωνείο εξαρτώνται από την χώρα και είναι από την εμπειρία μου, εμπόρευμα αξίας 40€ για τις ΗΠΑ και 15€ για την Κίνα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα ποσά που αναφέρεις είναι αυτά που θα γραφτούν από τον αποστολέα στο δέμα; Γιατί συνήθως γράφουν "gift".
Επί του πρακτέου, επειδή ζαχαρώνω ένα κινητό που στην Κίνα το βρίσκω 150 ευρώ κι εδώ 250, να το επιχειρήσω ή θα μου ρθει μία η άλλη αν μπλέξει στο τελωνείο;
Xouzouris:
Να το επιχειρησεις (εαν το μαγαζι ειναι αξιοπιστο), απλως θα φροντισεις να σταλει με συστημενο ταχυδρομειο (συνηθως στελνουν με China Post ή Singapore Post). Εχω παρει απροβληματιστα εγω 3 κομματια για μενα και για φιλους και τουλαχιστον αλλα 5 φιλοι και γνωστοι.
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα το επιχειρησεις (εαν το μαγαζι ειναι αξιοπιστο), απλως θα φροντισεις να σταλει με συστημενο ταχυδρομειο (συνηθως στελνουν με China Post ή Singapore Post). Εχω παρει απροβληματιστα εγω 3 κομματια για μενα και για φιλους και τουλαχιστον αλλα 5 φιλοι και γνωστοι.
--- Τέλος παράθεσης ---
@Xouzouris Το κόστος μπόρεσες να το περάσεις στα έξοδα του Ιατρείου;
ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
ΜΙΑ και φαινεται να το κατεχετε το θεμα .βρηκα στο e-bay αυτον τον καρδιογραφο 376 ευρω τελικα αλλα ερχεται απο κινα.δεν μπορω να δω απο που επιλεγω με τι θα σταλει.(για να αποφυγω το τελωνειο εαν ειναι δυνατον)και επισης καπου υπηρχε ενα link οπου μπορουσες να υπολογισεις τι θα πληρωσεις σε περιπτωση εκτελωνισμου.πως επιλεγεις εταιρειες που προπληρωνουν τον εκτελωνισμο?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση