Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δηλαδή προτίμησε να γράψει ουρολογική διάγνωση και να "κολλήσει" τα δικά του φάρμακα παρά το αντίθετο!
Πάντως πρέπει να είναι παλιά γιατί λογικά το xarelto τώρα θα ήθελε πρωτόκολλο
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή προτίμησε να γράψει ουρολογική διάγνωση και να "κολλήσει" τα δικά του φάρμακα παρά το αντίθετο!
Πάντως πρέπει να είναι παλιά γιατί λογικά το xarelto τώρα θα ήθελε πρωτόκολλο
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τις περισσότερες φορές τις ανατριχιαστικές αυτές διαγνώσεις τις γράφουν γραμματείς παντελώς άσχετες με το αντικείμενο (και φυσικά με την Ιατρική). Παίρνουν μια λίστα από διαγνώσεις, βαριούνται να τις βάλουν όλες και διαλέγουν μια στη τύχη και δε βαριέσαι....
Φυσικά και ο ιατρός δεν είναι άμοιρος ευθυνών αφού αυτός "υπογράφει". Ας πρόσεχε. Αλλά τίποτα κατά 90% δεν θα γίνει, κανείς δε νοιάζεται.... Μόνο εμείς εδώ καθόμαστε και σχολιάζουμε....
Φάνη GP έχουν οι συνάδερφοι γραμματέα; Αν όχι, δεν ξέρω τι να πω.
Βέβαια όταν ο ΕΟΠΥΥ στέλνει χαρτιά για κάποιες διαγνώσεις και ελέγχους όλοι (κυρίως οι ΙΣ) πέφτουν να τον φάνε (του τύπου "αφήστε τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους"). Μήπως κάποιες φορές έχει δίκιο;
fanisgp:
Σωστό.Ο αγαπημένος μου όχι.Αυτός με τον προστάτη ναί.
fanisgp:
Αφού απέκλεισε την upopsia TIA θεράπευσε (πρόκειται για την ίδια ασθενή) την οξεία λοίμωξη...!
giorgosbr:
καλησπέρα σας.
Υπάρχει συγκεκριμένο πλαφόν τι ποσό παρακλινικων/εργαστηριακων συνταγογραφεί ο ιατρος στον ΕΟΠΠΥ?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση