Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (12/94) > >>

md:
Απο την πολη ερχομαι και στη κορφη κανελλα....νομιζω θα μπορουσα να παραθεσω πολλες ακομα ρησεις!

D-Michalis:
Συγνώμη παιδιά μήπως ξέρει κανείς σε ποιά σχολή πρέπει να γραφτώ για να εκπαιδευτώ στις ανάγκες της συνταγογράφησης / υπολογισμού πλαφόν, ελιγμών για προσαρμογή στα προβλεπόμενα πλαφόν και "πρωτόκολλα", ερμηνείας βορίδειων/ΗΔΙΚιων χρισμών κ.λπ?
Ή έστω, τί είδους εκπαίδευση πρέπει να έχει ένας βοηθός να τον προσλάβω?

Σαν πολύ έχει τραβήξει αυτή η αυνανιστική σεζόν.

Νομίζω έφτασε ο καιρός να κατεβάσουμε τα μολύβια / πληκτρολόγια για να τους θυμίσουμε ότι αυτό δεν είναι ούτε οργάνωση ούτε διαχείριση προβλημάτων αλλά έντεχνο σερβίρισμα ταλαιπωρίας ημών και των ασθενών.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη παιδιά μήπως ξέρει κανείς σε ποιά σχολή πρέπει να γραφτώ για να εκπαιδευτώ στις ανάγκες της συνταγογράφησης / υπολογισμού πλαφόν, ελιγμών για προσαρμογή στα προβλεπόμενα πλαφόν και "πρωτόκολλα"?
Ή έστω, τί είδους εκπαίδευση πρέπει να έχει ένας βοηθός να τον προσλάβω?

Σαν πολύ έχει τραβήξει αυτή η αυνανιστική σεζόν.

Νομίζω έφτασε ο καιρός να κατεβάσουμε τα μολύβια / πληκτρολόγια για να τους θυμίσουμε ότι αυτό δεν είναι ούτε οργάνωση ούτε διαχείριση προβλημάτων αλλά έντεχνο σερβίρισμα ταλαιπωρίας ημών και των ασθενών.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η φαινομενική ανοργανωσιά και η απαράδεκτη πολυπλοκότητα, ακόμη και για θέματα που αντιμετωπίζονται εύκολα με την κοινή λογική, είναι ένας καλός τρόπος για να αποδιοργανώσεις, να παραλύσεις και άρα να θέσεις υπό έλεγχο τον καθένα. Αν είναι αυτός ο σκοπός της πολιτικής που εφαρμόζεται, τότε μάλιστα, είναι πετυχημένη. Όσο για τα πληκτρολόγια, συμφωνώ, αλλά είναι πολύ αργά. Υπάρχουν πάρα πολλά - και ολοένα λιγότερη διάθεση να χρησιμοποιηθούν. Βλέπετε τι γίνεται. Προκηρύσσουν θέσεις έτους και εξαμήνου με ξεφτιλισμένες αμοιβές σε σχέση με υπέρογκες απαιτήσεις και μετά κατηγορούν τους γιατρούς που δεν ξεσπιτώνονται για να πάρουν ένα κομμάτι ψωμί...

ioannis thessaloniki:
Στην δική μου περιοχή δίνουν 42 ευρώ/ΑΜΚΑ/μήνα μέσο όρο. Έχω ασθενείς που η θεραπεία τους είναι 10-15 ευρώ , έχω κι άλλους πχ ΧΑΠ, ΣΔ, ΨΥΧΩΣΕΙΣ που έχουν συνταγές αξίας 100-200 ευρώ το μήνα. Θα χρειαστώ σίγουρα βοηθό, ο οποίος θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά στατιστική για να μου λέει σε ποιους θα γράφω και σε ποιους όχι. Ποιους θα παραπέμπω σε Πνευμονολόγο και Ψυχίατρο και ποιους όχι. Ποιος προβλέπεται να είναι ο μέσος όρος μήνα με βάση τυχαία δειγματοληψία από τις αρχές του ημερολογιακού μήνα. Πως θα επηρεάσει το μέσο όρο μια 3ημηνη συνταγή που θα εκτελεστεί στις 3 και στις 29 του ίδιου μήνα. Εγώ όλα αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να τα διαχειριστώ δυστυχώς, οπότε θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κ.Μιχάλη. Θα χρειαστώ γραμματέα

EzeΤΡΟΛ:
Το ΦΕΚ με τα ευρώ που δικαιούται σε φάρμακα το κάθε ΑΜΚΑ ανά μήνα, ανά ειδικότητα, ανά περιοχή της χώρας.
(Το έχει ανεβάσει παραπάνω με link o @Ορθοπαιδικός)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση