Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Μήνυμα προς παρόχους και ΠΕΔΙ για τιμολόγια 2012 - 2013

<< < (3/4) > >>

fanisgp:
αργύρη εγώ τους εβρισα κιόλας!στην καβάλα τα εχουν καταθέσει,είστε άχρηστοι...!μετά αναγκάστηκα και πήρα τον προιστάμενο του λογιστηρίου στα κεντρικά και προσγειώθηκα!πάντως αυτο για την φορολογία δεν ισχύει.μόνο οτι εισπράτουμε απο την βεβαίωση που μας στέλνουν αυτά φορολογούνται.νομιζω οτι εχει ξεκαθαρισει αυτό.είχε βγάλει ανακοίνωση και ο Π.Ι.Σ παλαιότερα 

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος!πάντως αυτο για την φορολογία δεν ισχύει.μόνο οτι εισπράτουμε απο την βεβαίωση που μας στέλνουν αυτά φορολογούνται.νομιζω οτι εχει ξεκαθαρισει αυτό.είχε βγάλει ανακοίνωση και ο Π.Ι.Σ παλαιότερα  

--- Τέλος παράθεσης ---
Κάνεις λάθος. Δεν ισχύει για το 2014.

GAD2:
στον ΕΟΠΥΥ της Αθήνας (Αχαρνών) δεν ανέφεραν ότι αυτή η  ανακοίνωση είναι για τους ιατρούς με πράξεις που εμπίπτουν στο rebate...ενημέρωσαν όλους όπου υπάρχει οφειλή του 10% να προσκομίσουν τα συγκεκριμένα τιμολόγια αλλά εγώ ακόμη δεν πήγα...θα πάω από εκεί αύριο το πρωι και θα δω τι γίνεται

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςστον ΕΟΠΥΥ της Αθήνας (Αχαρνών) δεν ανέφεραν ότι αυτή η  ανακοίνωση είναι για τους ιατρούς με πράξεις που εμπίπτουν στο rebate...ενημέρωσαν όλους όπου υπάρχει οφειλή του 10% να προσκομίσουν τα συγκεκριμένα τιμολόγια αλλά εγώ ακόμη δεν πήγα...θα πάω από εκεί αύριο το πρωι και θα δω τι γίνεται

--- Τέλος παράθεσης ---
και όντως αναφέρεται μόνο σε συναδέλφους με ιατρικές πράξεις και ΟΧΙ επισκέψεις....ούτε καν συγγνώμη δεν μου ζήτησαν φυσικά......ευτυχώς που δεν έγραψα τα τιμολόγια και έχασα μόνο μισή ωρίτσα να βρω τις υποβολές...και 10 ευρώ βενζίνη...και ένα πρωινό

Πετράκης Νϊκος:
Εμείς που τα καταθέσαμε, μπαίνουμε σε αναμονή. Πραγματικά και οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Σε e-mail που μου προωθήσαν (ευτυχώς έχω γνωστή στον ΕΟΠΥΥ εδώ) αναρωτιούνται μεταξύ τους τι γίνεται.

Παραθέτω (έχω σβήσει ονόματα υπαλλήλων για ευνόητους λόγους):
-----------------------------------
-Σχετικά με την προσκόμιση συμπληρωματικών τιμολογίων

Το μόνο που κάνουμε είναι να εκτελούμε τη μαζική αποστολή του μηνύματος που μας δίνεται από τις υπόλοιπες διευθύνσεις.
Πράγματι λοιπόν δεν έχουμε ούτε τις γνώσεις ούτε την αρμοδιότητα.
Είμαστε μόνο αγγελιοφόροι σε τέτοια θέματα όσο και αν εμείς επιμένουμε ότι αυτό είναι λάθος για ευνόητους λόγους.
Β. Φ.
Δ/νση Πληροφορικής ΕΟΠΥΥ - Τμήμα Ανάπτυξης και Υποστήριξης Υπηρεσιών

> Δυστυχώς όμως η Δ/νση Πληροφορικής έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα. Τώρα δεν έχετε αρμοδιότητα ν΄απαντήσετε;

>> Δυστυχώς όμως η Δ/νση Πληροφορικής δεν έχει ούτε την αρμοδιότητα ούτε τη γνώση να δώσει απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα.

>>Καλημέρα. για τους παρόχους με επισκέψεις που έχουν κόψει τώρα συμπληρωματικό τιμολόγιο για το 10% να το κρατήσουμε και να το καταχωρήσουμε ή να το επιστρέψουμε; Θα ακυρώσουν αυτά που κόπηκαν τώρα; Αν σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ζητηθεί να κοπεί το 10% για τις επισκέψεις θα κοπούν ξανά νέα τιμολόγια; Επιμένουμε γιατί συνεχώς δεχόμαστε τέτοιου τύπου ερωτήσεις.
>>>

Σε απάντηση του σχετικού ερωτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι για τις ιατρικές επισκέψεις δεν απαιτείται από τους ιατρούς η έκδοση και η προσκόμιση στην ΠΕ.ΔΙ. συμπληρωματικού τιμολογίου.
Δ/νση Πληροφορικής ΕΟΠΥΥ - Τμήμα Ανάπτυξης και Υποστήριξης Υπηρεσιών
-------------------------
Μία υπάλληλος μάλιστα, στέλνει και αυτό.

Σχετικά με προσκόμιση συμπληρωματικών τιμολογίων

Και στην  ΠΕ.ΔΙ. .... έχουν καταθέσει τιμολόγια για τις επισκέψεις οι γιατροί μετά από μήνυμα που έχουν λάβει από το e-dapy.Το ξύλο ποιός θα το φάει;

ΠΕ.ΔΙ.

Γ.Ο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση