Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Συνταγογράφηση
Μαραγκος Μ:
Γειά σε όλους. Είμαι γενικός ιατρός και μετά απο 3 χρόνια στην Π.Φ, αποφάσισα να παραιτηθώ και να κάνω κάτι δικό μου. Κατέθεσα τα δικαιολογιτικά στον ιατρικό σύλλογο της περιοχής μου,αλλά μου δήλωσαν πως αδυνατούν να κάνουν τον έλεγχο και πως με το πέρας του προβλεπόμενου μήνα θα δώσουν τα χαρτιά στην περιφέρεια για να έρθουν αυτοί. με λιγα λόγια, εγώ θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα τουλάχιστον χωρις να μπορώ να κάνω κάτι. θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε αν μπορώ τουλάχιστον να συνταγογραφώ . (κατα τα άλλα ....έχουμε ανάπτυξη).
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓειά σε όλους. Είμαι γενικός ιατρός και μετά απο 3 χρόνια στην Π.Φ, αποφάσισα να παραιτηθώ και να κάνω κάτι δικό μου. Κατέθεσα τα δικαιολογιτικά στον ιατρικό σύλλογο της περιοχής μου,αλλά μου δήλωσαν πως αδυνατούν να κάνουν τον έλεγχο και πως με το πέρας του προβλεπόμενου μήνα θα δώσουν τα χαρτιά στην περιφέρεια για να έρθουν αυτοί. με λιγα λόγια, εγώ θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα τουλάχιστον χωρις να μπορώ να κάνω κάτι. θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε αν μπορώ τουλάχιστον να συνταγογραφώ . (κατα τα άλλα ....έχουμε ανάπτυξη).
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, δεν περιμένεις κανένα. Ανοίγεις και λειτουργείς κανονικά. Το ότι ο ΙΣ δεν μπορεί να κάνει έλεγχο δεν είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά δική του ευθύνη. Άλλωστε δεν κάνεις αίτηση αδειοδότησης αλλά γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας.
Δες την εφαρμοστική εγκύκλιο του Ν 3919/2011 για τα ιατρεία.
Μαραγκος Μ:
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓειά σε όλους. Είμαι γενικός ιατρός και μετά απο 3 χρόνια στην Π.Φ, αποφάσισα να παραιτηθώ και να κάνω κάτι δικό μου. Κατέθεσα τα δικαιολογιτικά στον ιατρικό σύλλογο της περιοχής μου,αλλά μου δήλωσαν πως αδυνατούν να κάνουν τον έλεγχο και πως με το πέρας του προβλεπόμενου μήνα θα δώσουν τα χαρτιά στην περιφέρεια για να έρθουν αυτοί. με λιγα λόγια, εγώ θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα τουλάχιστον χωρις να μπορώ να κάνω κάτι. θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε αν μπορώ τουλάχιστον να συνταγογραφώ . (κατα τα άλλα ....έχουμε ανάπτυξη).
--- Τέλος παράθεσης ---
Και σαν ιδιώτης Π.Φ θα κάνεις.
Μαραγκος Μ:
Το ξέρω αλλά βαρέθηκα τόσα χρόνια να κάνω την μια τον ορθοπεδικό, την άλλη τον παιδίατρο, την άλλη τον νεφρολόγο, μόνο και μόνο για να καλύψω τα κενά του νοσοκομείου.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση