Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Συνταγογράφηση
Harper:
Συνάδελφε έκανες αυτο που ενδόμυχα θελουμε πολλοι να κανουμε αλλα λογω οικονομικης ανασφαλειας κολλαμε.Η κατασταση στο ΕΣΥ παει κατα διαολου και πολυ φοβαμαι πως οσοι απομεινουμε ενδεχεται να καλυπτουμε μελλοντικα "τρυπάρες".Προς το παρον-στη δικη μου περιπτωση -ακομη παλευεται αλλα περιμενω ενα κλικ για να την κανω.Ετσι για να εχω άλλοθι...
Καλη συνεχεια!
Μαραγκος Μ:
Συνάδελφε, δεν περιμένεις κανένα. Ανοίγεις και λειτουργείς κανονικά. Το ότι ο ΙΣ δεν μπορεί να κάνει έλεγχο δεν είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά δική του ευθύνη. Άλλωστε δεν κάνεις αίτηση αδειοδότησης αλλά γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας.
Δες την εφαρμοστική εγκύκλιο του Ν 3919/2011 για τα ιατρεία.
Μετά την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω, ο ενδιαφερόμενος θα λειτουργεί τον ιδιωτικό φορέα
ελεύθερα μετά πάροδο τριμήνου από την αναγγελία έναρξής του, συνοδευόμενη από τα νόμιμα
δικαιολογητικά για τη πιστοποίηση της συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων, σύμφωνα με τις ισχύουσες
διατάξεις. Η αρμόδια Διοικητική Αρχή, μπορεί εντός τριών (3) μηνών από την αναγγελία έναρξης του
ιδιωτικού φορέα να απαγορεύσει τη λειτουργία τους, στην περίπτωση που δεν συγκεντρώνονται οι νόμιμες
προϋποθέσεις ή δεν προκύπτει η συνδρομή τους από τα υποβληθέντα στοιχεία.
Δηλαδή?? Εγώ έχω 1 βδομάδα που κατέθεσα τα χαρτιά.. Είναι σίγουρο οτι μπορώ να συνταγογραφώ ή θα με μπουζουριάσουν??
Δηλαδή???
Μαραγκος Μ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε έκανες αυτο που ενδόμυχα θελουμε πολλοι να κανουμε αλλα λογω οικονομικης ανασφαλειας κολλαμε.Η κατασταση στο ΕΣΥ παει κατα διαολου και πολυ φοβαμαι πως οσοι απομεινουμε ενδεχεται να καλυπτουμε μελλοντικα "τρυπάρες".Προς το παρον-στη δικη μου περιπτωση -ακομη παλευεται αλλα περιμενω ενα κλικ για να την κανω.Ετσι για να εχω άλλοθι...
Καλη συνεχεια!
Ευχαριστώ!!
--- Τέλος παράθεσης ---
medicus:
Εγγραφή ή Είσοδος...
"Η αρμόδια Διοικητική Αρχή, μπορεί εντός τριών(3) μηνών από την αναγγελία έναρξης του
ιδιωτικού φορέα να απαγορεύσει τη λειτουργία τους, στην περίπτωση που δεν συγκεντρώνονται οι νόμιμες
προϋποθέσεις ή δεν προκύπτει η συνδρομή τους από τα υποβληθέντα στοιχεία."
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή, λειτουργείς από την ημέρα που καταθέτεις τα δικαιολογητικά. Εάν δεν πληροίς τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τότε (και μόνο τότε) μπορούν να σε σταματήσουν.
Καλή σταδιοδρομία.
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδος
Συνάδελφε, δεν περιμένεις κανένα. Ανοίγεις και λειτουργείς κανονικά. Το ότι ο ΙΣ δεν μπορεί να κάνει έλεγχο δεν είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά δική του ευθύνη. Άλλωστε δεν κάνεις αίτηση αδειοδότησης αλλά γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας.
Δες την εφαρμοστική εγκύκλιο του Ν 3919/2011 για τα ιατρεία.
Μετά την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω, ο ενδιαφερόμενος θα λειτουργεί τον ιδιωτικό φορέα
ελεύθερα μετά πάροδο τριμήνου από την αναγγελία έναρξής του, συνοδευόμενη από τα νόμιμα
δικαιολογητικά για τη πιστοποίηση της συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων, σύμφωνα με τις ισχύουσες
διατάξεις. Η αρμόδια Διοικητική Αρχή, μπορεί εντός τριών (3) μηνών από την αναγγελία έναρξης του
προϋποθέσεις ή δεν προκύπτει η συνδρομή τους από τα υποβληθέντα στοιχεία.
Δηλαδή?? Εγώ έχω 1 βδομάδα που κατέθεσα τα χαρτιά.. Είναι σίγουρο οτι μπορώ να συνταγογραφώ ή θα με μπουζουριάσουν??
Δηλαδή???
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς.
Υποτίθεται φυσικά ότι ο φάκελός σου είναι πλήρης και σύννομος, οπότε και να προκύψει κάποιο θέμα στον έλεγχο είναι τυπικό και όχι ουσιαστικό.
Άλλωστε στα στοιχεία που δηλώνονται στη συνταγογράφηση δεν περιέχεται πρωτόκολλο αδείας (γεγονός που είναι εύλογο, αν δει κανείς τις σχετικές διατάξεις).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση