Γενικά > Γενική συζήτηση

Διαδικασία εγγραφής στο GMC

(1/2) > >>

DrGar:
Μήπως κάποιος συνάδελφος  έχει  στο παρελθόν διεκπεραιώσει την εγγραφή του στο  GMC?  Έχω κάποιες  απορίες  σχετικά με  τη  διαδικασία και ειδικά  , αναφορικά με το ζητούμενο της πρόσφατης επαγγελματικής  εκπαίδευσης.  Κάθε βοήθεια  ευπρόσδεκτη

timex:
Το καλύτερο από όλα είναι να διαβάσεις την ιστοσελίδα του GMC και να τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις αν έχεις κάποια απορία.
Στο GMC βλέπουν κάθε αίτηση για την άδεια άσκησης χωριστά!

pzogr:
Έχω κάνει εγγραφή. Ρώτα κι αν θυμάμαι θα σου πω.

DrGar:
Σας  ευχαριστώ για τις απαντήσεις  . Κατόρθωσα  να το ξεπεράσω  το πρόβλημα  , που , τελικά , ήταν τεχνικής φύσης. Πλέον, η απορία  μου αφορά το φορέα μετάφρασης των επίσημων  εγγράφων  , που  μπορώ να επιλέξω.  Θα έχω  πρόβλημα με  το GMC αν τα  μεταφράσω σε  ένα αντίστοιχο  ιδιωτικό  γραφείο  ή πρέπει  , οπωσδήποτε, να αποτανθώ  στο Υπουργειο Εξωτερικών ή στο Βρετανικό συμβούλιο?  Σημειωτέον πως  μένω  εκτός Αθηνών  και δεν έχω  καμία διάθεση να ταχυδρομώ  τα πρωτότυπα (πτυχίο, τίτλο ειδικότητας κτλ)

pzogr:
Αυτό δεν το γνωρίζω. Τα μετέφρασα στο υπουργείο εξωτερικών. Υποθέτω χωρίς όμως να είμαι σίγουρος ότι αν εξασφαλίσεις την παρουσία της σφραγίδας της Χάγης (το ευρωπαϊκό "γνήσιο της υπογραφής") στα έγγραφα τότε θα έχουν την ίδια ισχύ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση