Γενικά > Νομικά θέματα

Πιστοποιητικό θανάτου.

<< < (9/21) > >>

Argirios Argiriou:
Ένα πράγμα που δεν γνώριζα αλλά μου το είπε χθες φίλος μου Νοσοκομειακός Ιατρός:

Αν ο κλινικός Ιατρός στείλει τον νεκρό για νεκροτομή το κόστος το αναλαμβάνει η οικογένεια του νεκρού.

Είναι όντως έτσι;

anastasios theodoridis:
Όχι φυσικά. Η νεκροψία-νεκροτομή και όποιες επιπλέον εξετάσεις (αλκοόλης, τοξικολογικές, dna κ.α.) ζητηθούν είναι δωρεάν.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
H πιστοποίηση του θανάτου (όχι των αιτίων) έγινε από τους paremedics;
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈνα πράγμα που δεν γνώριζα αλλά μου το είπε χθες φίλος μου Νοσοκομειακός Ιατρός:

Αν ο κλινικός Ιατρός στείλει τον νεκρό για νεκροτομή το κόστος το αναλαμβάνει η οικογένεια του νεκρού.

Είναι όντως έτσι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌχι φυσικά. Η νεκροψία-νεκροτομή και όποιες επιπλέον εξετάσεις (αλκοόλης, τοξικολογικές, dna κ.α.) ζητηθούν είναι δωρεάν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Με γραφείο κηδειών που μίλησα χθες μου είπαν ότι μπορεί η νεκροψία - νεκροτομή και πιθανές τοξικολογικές εξετάσεις να μην κοστίζουν τίποτε αλλά όμως την μεταφορά του νεκρού, μέσω του γραφείου κηδειών, από την μια πόλη σε άλλη (αν η πόλη του νεκρού δεν έχει Ιατροδικαστή όπως στην περίπτωση της Καβάλας) την επιβαρύνεται η οικογένεια του νεκρού. Για την περίπτωση της Καβάλας αυτό μπορεί να αντιστοιχεί σε ένα κόστος 200 - 250 €. (και πολλές οικογένειες στην εποχή μας δεν τα έχουν αυτά τα λεφτά).

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτην μεταφορά του νεκρού, μέσω του γραφείου κηδειών, από την μια πόλη σε άλλη (αν η πόλη του νεκρού δεν έχει Ιατροδικαστή όπως στην περίπτωση της Καβάλας) την επιβαρύνεται η οικογένεια του νεκρού. Για την περίπτωση της Καβάλας αυτό μπορεί να αντιστοιχεί σε ένα κόστος 200 - 250 €. (και πολλές οικογένειες στην εποχή μας δεν τα έχουν αυτά τα λεφτά).

--- Τέλος παράθεσης ---
Εξαρτάται την απόσταση !

Για 400 χλμ μπορούν να ζητήσουν και 500-600€...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση