Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΑΓΟΝΟ Π.Ι.
(1/1)
tzeko:
παρακαλω αν γνωριζει κανεις να με ενημερωσει σχετικα με τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις του γενικου ιατρου σε αγονο Π.Ι..
π.χ. πρεπει να κατοικει ο γενικος ιατρος στο χωριο και περαν του 8ωρου? (ενω πραγματοποιει εφημεριες κανονικα στο Κ.Υ. και οχι στο Π.Ι.)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΑΓΟΝΟ Π.Ι..
Π.Χ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ? (ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ Κ.Υ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ Π.Ι.)
--- Τέλος παράθεσης ---
Καμιά διαφορά άγονου και μη άγονου. Καμιά υποχρέωση για διαμονή στο χωριό πέραν του 7ωρου (τόσο είναι ακόμη νομίζω) εκτός φυσικά αν αφορά κανένα νησάκι οπότε εκ των πραγμάτων μένεις εκεί. Αφού όμως μιλάς για ΚΥ και εφημερίες μάλλον δε μιλάμε για νησάκι.
Παράκληση: Μη γράφεις με κεφαλαία.
tzeko:
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση
σωστα δεν ειναι νησι. υπαρχει καπου σε νομο ή φεκ αυτο σχετικα με τη μη παραμονη μου στο αγονο Π.Ι.? δηλαδη δεν ισχυει 24ωρη ετοιμοτητα σε τυχον εκτακτο περιστατικο?
αυτο με τη μη παραμονη περαν του 7ωρου ισχυε απο παντα η αλλαξε τωρα τελευταια?
ευχαριστω και παλι
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Υπάρχει σε ΦΕΚ κάτι που αναφέρει ότι γενικός γιατρός υποχρεούται σε συνεχή ετοιμότητα;
Δε χρειάζεται να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Ας αποδείξουν εκείνοι ότι είμαστε!
Οι διορισμοί των αγροτικών γράφουν ότι πρέπει να διαμένουν στην έδρα της περιοχής ευθύνης τους, χωρίς κι αυτό να στηρίζεται κάπου νομικά. Ούτε στους αγροτικούς γράφουν για 24ωρη ετοιμότητα (με τι θράσος να γράψεις κάτι τέτοιο σε κάποιον που τον πληρώνεις με 800 - 900 ευρώ; ) Άλλωστε καταργήθηκε και το ευτελές επίδομα ετοιμότητας των 35 ευρώ (ακαθάριστα) για τους αγροτικούς.
Αρχίατρος:
Δλδ αλλιώς βλέπει το Υπουργείο τους αγροτικούς (υπόχρεους κί επί θητεία) κι αλλιώς τους Γ.Ι ; Ουάου.
Πάντως αν μιλάμε για Π.Ι σε μικρό νησί, το στυλ 7ώρο κι παίρνω το καπελάκι μου κι φεύγω είναι αδύνατο, γι' αυτό αποφεύγουν οι Γ.Ι κάτι μικρά νησάκια, εκτός κι αν υπάρχει αγροτικός να αφήσουν πίσω, όπως έκαναν κάποιοι κι κάποιες τα "καλά χρόνια".
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση