ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

σχετικά με τη λήξη παράτασης

<< < (3/4) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ειδικευόμενος είχε λάβει τίτλο ειδικότητας και παρέμεινε με παράταση για 6+6=12 μήνες! Δηλαδή για 12 μήνες δεν είχε καλυφθεί η θέση ειδικότητας που κενώθηκε;
Πώς γίνεται αυτό; Πόσοι στη σειρά αρνήθηκαν ή ανέβαλαν διορισμό; Με τι ρυθμούς κινείται αυτή η υπηρεσία;

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕιδικευόμενος είχε λάβει τίτλο ειδικότητας και παρέμεινε με παράταση για 6+6=12 μήνες! Δηλαδή για 12 μήνες δεν είχε καλυφθεί η θέση ειδικότητας που κενώθηκε;
Πώς γίνεται αυτό; Πόσοι στη σειρά αρνήθηκαν ή ανέβαλαν διορισμό; Με τι ρυθμούς κινείται αυτή η υπηρεσία;

--- Τέλος παράθεσης ---
Το να μην είναι κανείς στην λίστα αναμονής δεν σου πέρασε από το μυαλό ε;

Μα πόσο παλιός είσαι.....οι λίστες αναμονής πλέον σε πολλά νοσοκομεία είναι κενές!!!!!!!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σωστό και αυτό Τάσο και δεν μου πέρασε από το μυαλό λόγω παλαιότητας.
Έχω ακούσει όμως κάποιες τρελές ιστορίες αναμονής και διορισμού, γι' αυτό προβληματίστηκα.
Κενώνεται μια θέση. Στέλνονται τα χαρτιά διορισμού στον πρώτο στην αναμονή ο οποίος δεν δίνει σημεία ζωής (με τη φυγή στο εξωτερικό είναι συχνό φαινόμενο) οπότε μετά από 3-4 μήνες από την κένωση της θέσης στέλνονται τα χαρτιά διορισμού στον δεύτερο στη λίστα αναμονής. Αν κι αυτός αγνοείται τότε το γαϊτανάκι της καθυστέρησης επαναλαμβάνεται.
Έχω ακούσει (δεν ξέρω αν ισχύει) ότι όσοι δεν δίνουν σημεία ζωής για το διορισμό τους δεν διαγράφονται από τη λίστα αλλά παραμένουν σ' αυτή στις πρώτες θέσεις κι έτσι σε κάθε νέο διορισμό τους ξαναστέλνουν χαρτιά κοκ!

Αρχίατρος:
Συμβαίνουν και τα δύo !
Δλδ, η διαδικασία διορισμού-μη παρουσίασης ειδικευόμενου-ενεργοποίησης διορισμού του επόμενου στην λίστα μπορεί όντως να διαρκέσει 4-5 μήνες.
Στην Κλινική μου, διήρκεσε 5 μήνες, καθώς κενώθηκε θέση τέλη Ιούνη για συνάδελφο που ήταν εξωτερικό (και δεν παραιτήθηκε), και ο επόμενος έγινε υπό διορισμό σε περίπου 5 μήνες, ενώ όντως οι λίστες αναμονής έχουν αδειάσει, ειδικά στα επαρχιακά νοσοκομεία.

Πάρτε για παράδειγμα το νοσοκομείο που υπάγεται ο Αδαμάντιος, το Σκυλίτσειο.
Το Σκυλίτσειο εδώ και κάποια χρόνια έχει κενές θέσεις Γενικής Χειρουργικής (δίνει 2 χρόνια), όταν πριν το 2010 περίμενες μέχρι και 2 χρόνια για να διοριστείς.
Σ' αυτή την περίπτωση παρατάση άνω των 6 μηνών ή και παραπάνω δεν πρέπει να ξενίζει...

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω ακούσει (δεν ξέρω αν ισχύει) ότι όσοι δεν δίνουν σημεία ζωής για το διορισμό τους δεν διαγράφονται από τη λίστα αλλά παραμένουν σ' αυτή στις πρώτες θέσεις κι έτσι σε κάθε νέο διορισμό τους ξαναστέλνουν χαρτιά κοκ!

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό δεν ισχύει, διαγράφονται. Εκτός κι αν λάβουν χρονολογική παράταση λόγω σύμβασης με νοσοκομείο της αλλοδαπής.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση