ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
σχετικά με τη λήξη παράτασης
silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςKαλημέρα!
Δεν ισχύει η ονομαστική αντικατάσταση, με την έλευση νέου ειδικευόμενου ιατρού, φεύγει ο πρώτος που είναι σε παράταση (και αυτό είναι και το λογικό νομίζω...).
Εφαρμόστηκε μάλιστα την περασμένη εβδομάδα στην κλινική του νοσοκομείου όπου εργάζομαι με δύο γιατρούς σε παραταση και έλευση νέας γιατρού στη θέση του δεύτερου από αυτούς...φυσικά διαγράφηκε ο πρώτος που βρισκόταν σε παραταση για μεγαλύτερο διαστημα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Το επισημο εγγραφο της Διευθυνσης Υγειας καθως και το επισημο εγγραφο που φθανει στο γραφειο προσωπικου ιατρων του νοσοκομειου το αναφερει ξεκαθαρα. Εχεις δει καποιο; Εγω πολλα..ενα απο αυτα ειναι και αυτο που με αφορουσε.
Λογικο δεν ειναι να φευγει ο πιο παλιος διοτι γινεται παντρεμα θεσεων και το υπουργειο ξερει ποιος ειναι για ποιον για το φοβο των Ιουδαιων.
Τωρα στη δικη σας περιπτωση ή το γραφειο προσωπικου δεν ηξερε τι του γινεται (συνηθης κατασταση) ή... (βαλε τη φαντασια σου να δουλεψει). Το σιγουρο ειναι παντως ενα: οσο εμεις δεν ξερουμε τι μας γινεται ή τι μπορουμε να διεκδικουμε και ποια ειναι τα δικαιωματα μας, τοτε παντα καποιος ασχετος ή κουτοπονηρος θα μας ειναι εμποδιο.
gorbeast:
Σε εμάς πάντως, στο Αττικόν, μου το είχε πει το γραφείο προσωπικού ότι παραβλέπουν τον νόμο περι ονομαστικής αντικατάστασης και σε περίπτωση κενών θέσεων τις πληρώνουν χωρίς να διώξουν τον παρατασιακό του οποίου ο (σε άλλη περίπτωση) αντικαταστάτης διοριστεί και σε περίπτωση αντικατάστασης διώχνουν πάντα τον παλαιότερο παρατασιακό, αφ'ενός γιατί έτσι βόλευε όλους τους παρατασιακούς και, αφ' ετέρου, γιατί έτσι έμεναν πιο πολλά χέρια ειδικευομένων στο Νοσοκομείο, το οποίο είχε αυξημένες ανάγκες.
pzogr:
Δεν έχω ιδέα τι λέει ο νόμος, αλλά πριν από κάποια χρόνια έφυγα πριν από αυτόν που είχε σειρά με συμφωνία δική μου, δική του και του γραφείου προσωπικού.
nart:
Καλησπερα.
Μετα την τροπολογια Ξανθου, εχουν επαναπροσληφει ειδικευομενοι που ειχαν απολυθει με βαση την προηγουμενη ισχυουσα διαταξη?
Ευχαριστω.
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα.
Μετα την τροπολογια Ξανθου, εχουν επαναπροσληφει ειδικευομενοι που ειχαν απολυθει με βαση την προηγουμενη ισχυουσα διαταξη?
Ευχαριστω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι και μάλιστα αφού είχαν ήδη συμπληρώσει τις δύο εξάμηνες παρατάσεις.
Δυστυχώς το γραφείο του υφυπουργού "έπεσε από τα σύννεφα" σήμερα όταν ενημερώθηκε για αυτά τα περιστατικά.
Θα ήταν αδόκιμο να επισυνάψω τις αποφάσεις που το αποδεικνύουν, απόλυση ιατρού μετά τις δύο εξάμηνες παρατάσεις και επαναπρόσληψη μετά την απόλυση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση