Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πρακτικά προβλήματα από τους περιορισμούς στις ιατρικές εξετάσεις και πράξεις

<< < (10/16) > >>

fanisgp:
οι οδηγίες συμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού ειναι ενδεικτικές κια οχι υποχρεωτικές.εγω προσωπικά γραφω κανονικά και το αντιβιογραμμα!η ιδέα ειναι να υπάρχει μια ορθή παραπεμπτικογραφεία επιτέλους.Το εχω ξαναγράψει αλλά ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω οταν είδα MRI εγκεφαλου και αυχενος απο ουρολόγου για ζάλη και Τ3 Τ4 FT3 FT4 TSH anti TPO anti TG απο γενικη ιατρο σε μόνιμα κατακεκλιμένη υπο αγωγη με ενα φαρμακακι του θυρεοειδη...!Εγω παντως στις εξετασεις δεν μετράω και δεν εχω αλλαξει τιποτα στις συνηθειες μου.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςοι οδηγίες συμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού ειναι ενδεικτικές κια οχι υποχρεωτικές.εγω προσωπικά γραφω κανονικά και το αντιβιογραμμα!η ιδέα ειναι να υπάρχει μια ορθή παραπεμπτικογραφεία επιτέλους.Το εχω ξαναγράψει αλλά ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω οταν είδα MRI εγκεφαλου και αυχενος απο ουρολόγου για ζάλη και Τ3 Τ4 FT3 FT4 TSH anti TPO anti TG απο γενικη ιατρο σε μόνιμα κατακεκλιμένη υπο αγωγη με ενα φαρμακακι του θυρεοειδη...!Εγω παντως στις εξετασεις δεν μετράω και δεν εχω αλλαξει τιποτα στις συνηθειες μου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ για το ότι είναι ενδεικτικές, αλλά αν υπερβείς τον αριθμό που δικαιολογείται ο ασθενής σου θα πληρώσει τα υπόλοιπα, αν δε θέλει/δεν μπορεί να εκτελέσει το παραπεμπτικό που έχει υπέρβαση σε κρατικό φορέα.

fanisgp:
ειμαστε σιγουροι για αυτο;δεν μας εχουν ενημερωσει οι μικροβιολόγοι

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςειμαστε σιγουροι για αυτο;δεν μας εχουν ενημερωσει οι μικροβιολόγοι

--- Τέλος παράθεσης ---

To γράφει ξεκάθαρα το ΦΕΚ. Μάλιστα, όταν υπάρχει υπέρβαση, οι μικροβιολόγοι συνήθως δε διαλέγουν τις εξετάσεις που εκτελούν αλλά τις παίρνουν με τη σειρά (για να μην έχουν και ευθύνη). Για τις υπόλοιπες ζητούν αμοιβή.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω παντως στις εξετασεις δεν μετράω και δεν εχω αλλαξει τιποτα στις συνηθειες μου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ τις έχω περιορίσει στο απολύτως απαραίτητο, συμμορφούμενος προς τας υποδείξεις του ΕΟΠΠΥως. Ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ είναι πλέον σύστημα μηδενικού αθροίσματος, δλδ μια περιττή ουρία που δόθηκε χωρίς λόγο στο Κιάτο, μπορεί να αφήσει εκτός αποζημίωσης μια ζωτικής σημασίας γενική αίματος που θα ζητηθεί αργότερα στο Ροδολίβος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση