Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Περί "διαβητολογίας" και όχι μόνο..

<< < (4/32) > >>

ΑΡΗΣ:
Όταν λοιπόν σας σταλούν, θα χρησιμοποιείται τον τίτλο που αναγράφεται πάνω σε αυτά τα πιστοποιητικά.

Για την παρανόηση των τίτλων εξειδίκευση και μετεκπαίδευση, υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, ο όρος εξειδίκευση, χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για την ειδίκευση μετά το τέλος της ειδικότητας σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Όλες οι άλλου τύπου εκπαιδεύσεις, μετά το τέλος της ειδικότητας και για οποιαδήποτε ειδικότητα, ονομάζονται μετεκπαιδεύσεις.

Έτσι ο παθολόγος που φέρει τίτλο Παθολόγος- Διαβητολόγος, έχει κάνει μετεκπαίδευση στο διαβήτη. Ο Παθολόγος-Υπερτασιολόγος, μετεκπαίδευση στην υπέρταση κλπ.

Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν λοιπόν σας σταλούν, θα χρησιμοποιείται τον τίτλο που αναγράφεται πάνω σε αυτά τα πιστοποιητικά.

Για την παρανόηση των τίτλων εξειδίκευση και μετεκπαίδευση, υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, ο όρος εξειδίκευση, χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για την ειδίκευση μετά το τέλος της ειδικότητας σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Όλες οι άλλου τύπου εκπαιδεύσεις, μετά το τέλος της ειδικότητας και για οποιαδήποτε ειδικότητα, ονομάζονται μετεκπαιδεύσεις.

Έτσι ο παθολόγος που φέρει τίτλο Παθολόγος- Διαβητολόγος, έχει κάνει μετεκπαίδευση στο διαβήτη. Ο Παθολόγος-Υπερτασιολόγος, μετεκπαίδευση στην υπέρταση κλπ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Κατα τη γνωμη σας,πως πρεπει να αυτο-προσδιοριζομαστε???

ΑΡΗΣ:
Όπως ακριβώς αναγράφουν οι νόμιμοι τίτλοι που κατέχετε. Ο νόμος μάς δίνει το δικαίωμα προσδιορισμού στα επαγγέλματα. Οποιαδήποτε προσπάθεια αυτοπροσδιορισμού, δεν είναι νόμιμη. Κι εγώ θα ήθελα να λέγομαι μηχανολόγος-παθολόγος και να είμαι ο μοναδικός με αυτήν την ειδικότητα στην Ελλάδα, αλλά ο νόμος δεν μου το επιτρέπει.

Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌπως ακριβώς αναγράφουν οι νόμιμοι τίτλοι που κατέχετε. Ο νόμος μάς δίνει το δικαίωμα προσδιορισμού στα επαγγέλματα. Οποιαδήποτε προσπάθεια αυτοπροσδιορισμού, δεν είναι νόμιμη. Κι εγώ θα ήθελα να λέγομαι μηχανολόγος-παθολόγος και να είμαι ο μοναδικός με αυτήν την ειδικότητα στην Ελλάδα, αλλά ο νόμος δεν μου το επιτρέπει.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εδω (ο νομος) λεει καθαρα "Μετεκπαιδευση".Τωρα το τι θα πει ο καθε υπαλληλος ή προισταμενος της Διευθυνσης Υγιεινης Αθηνων,δε γνωριζω

ΑΡΗΣ:
Το θέμα δεν είναι μετεκπαίδευση, εξειδίκευση, ειδίκευση ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά σε τι. Τι γράφει το πιστοποιητικό ως τίτλο που θα λάβετε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση