Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Περί "διαβητολογίας" και όχι μόνο..

<< < (31/32) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ έχω την περιέργεια να δω πως θα διευθετηθεί το θέμα του "τίτλου" των ήδη υπαρχόντων "διαβητολόγων" που δεν θα έχουν κάνει εξειδίκευση, όταν θα νομοθετηθεί επισήμως η διαδικασία εξειδίκευσης. Ποιοί και με ποιά κριτήρα θα πάρουν το χρίσμα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα βρουν τρόπους: Ο ένας θα είναι εξειδικευμένος, ο άλλος θα είναι μετεκπαιδευμένος (σιγά μην καταλάβει κανείς την διαφορά) και κάποιοι που έχουν λίγο περισσότερο θράσος θα γράφουν απλά Διαβητολόγος χωρίς να έχουν κάνει τίποτε (όπως γίνεται και τώρα).

Πρόσφατα, μου ήρθε υπέρβαρη κοπέλα γύρω στα 45 της από Διαβητολόγο της Κεντρικής Μακεδονίας όπου ζούσε. Έπαιρνε μόνο Onglyza και ήταν αρρύθμιστη. Σε ερώτησή μου αν είχε δοκιμάσει κανένα άλλο φάρμακο για τον Διαβήτή της μέχρι τώρα, μου είπε ότι όχι δεν είχε δοκιμάσει κανένα άλλο φάρμακο. Ο Διαβητολόγος της, της είχε δώσει από την αρχή Onglyza... Διαβητολογία for ever  ;D ( υπόψιν η κοπέλα ήταν και μακροχρόνια άνεργη, με άσχημη οικονομική κατάσταση, και μέχρι εκείνη την ώρα ανασφάλιστη από πάνω, και είχε έρθει στην Καβάλα ως ωρομίσθια για λίγους μήνες. Σε εμένα βρέθηκε για να πάρει χαρτί ότι είναι υγιής για την Υπηρεσία της. Ελλάδα: Η χώρα του Υπαρκτού Σουρεαλισμού.)

iceman:
Προς δημοσίευση σε ΦΕΚ η υπ. Απόφαση σχετικά με τη σύσταση, μετονομασία ιατρικών ειδικοτήτων, τον καθορισμό χρόνου και περιεχομένου άσκησης για την απόκτηση τίτλου ειδικότητας

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
To ενδιαφέρον είναι το άρθρο έξι στις ειδικότητες

Argirios Argiriou:

fanisgp:
H κοινοποίηση του εγγράφου γίνεται και στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥs κύριο Μπερσίμη...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση