Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Περί "διαβητολογίας" και όχι μόνο..
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςH κοινοποίηση του εγγράφου γίνεται και στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥs κύριο Μπερσίμη...
--- Τέλος παράθεσης ---
Επίσης ελπίζω κοινοποίηση και στην ΥΠΕΔΥΦΚΑ. Από την άλλη μάλλον για καλό είναι το έγγραφο: καλύπτει όλες τις ενδιαφερόμενες και σχετικές ειδικότητες (ή κάνω λάθος; ).
silvertaur:
Παντως μεχρι και σημερα οι ιατροι ανευ ειδικοτητας (δεν αναφερομαι στους αγροτικους) μια χαρα συνταγογραφουν (πρωτοκολλο και επαναληψη ή νεο βημα).
Οποτε τελικα τι ισχυει; θα τους βαλουν προστιμο ή ακομα δεν εφθασαν οι οδηγιες ωστε να αποκλειστουν απο τη συνταγογραφηση;
Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαντως μεχρι και σημερα οι ιατροι ανευ ειδικοτητας (δεν αναφερομαι στους αγροτικους) μια χαρα συνταγογραφουν (πρωτοκολλο και επαναληψη ή νεο βημα).
Οποτε τελικα τι ισχυει; θα τους βαλουν προστιμο ή ακομα δεν εφθασαν οι οδηγιες ωστε να αποκλειστουν απο τη συνταγογραφηση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ νομίζω το δεύτερο, θαρρώ ότι είναι πολύ καλύτερα να συμβεί τάχιστα ώστε να συνταγογραφούν μόνο ειδικοί (εντός και εκτός εισαγωγικών ;D ), έτσι ώστε να απαλλαχθούν οι ανειδίκευτοι από μια επιπλέον λάντζα.
Αν μάλιστα το κάνουν και με τους αγροτικούς και δεν μπορεί ας πούμε ο αγροτικός στον Άη Στράτη και στα Ψαρά να γράψει τις ινσουλίνες του άλλου και τον αναγκάσει να πηγαίνει στα μεγαλύτερα νησιά, νομίζω μπορούν να στέλνουν τις αποδείξεις απ΄τα ξενοδοχεία στους εξυπνάκηδες που αποφασίζουν και σκέφτονται μόνο το καλό τους (και το καλό της τσέπης των ιδιωτών)
Οπότε λαμπρά. :)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση