Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

www.greekphcguidelines.gr

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Το έργο είναι αξιέπαινο.

Είναι όμως, κατά την γνώμη μου απαραίτητο, να γραφτεί η ημερομηνία που βγήκαν στην κυκλοφορία αυτές οι κατευθυντήριες οδηγίες
και οι συγγραφείς τους να τις ξαναελέγχουν κατά περιόδους, και να γράφουν πότε κάνανε και την τελευταία ενημέρωση (last update).

Οι αλήθειες στην Ιατρική δεν κρατούνε συνήθως πολύ.

DRTSAKOU:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έργο είναι αξιέπαινο.

Είναι όμως, κατά την γνώμη μου απαραίτητο, να γραφτεί η ημερομηνία που βγήκαν στην κυκλοφορία αυτές οι κατευθυντήριες οδηγίες
και οι συγγραφείς τους να τις ξαναελέγχουν κατά περιόδους, και να γράφουν πότε κάνανε και την τελευταία ενημέρωση (last update).

--- Τέλος παράθεσης ---

ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ Κ.Ο ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2014

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έργο είναι αξιέπαινο.

--- Τέλος παράθεσης ---

ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ Κ.Ο ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2014

--- Τέλος παράθεσης ---

Το πότε όμως βγήκαν αυτές οι κατευθυντήριες οδηγίες δεν πρέπει να μαθαίνετε από στόμα σε στόμα.

Πρέπει να αναγράφεται πάνω στις οδηγίες.

Δείτε π.χ. μετάφραση από τις Σουηδικές Κατευθυντήριες Οδηγίες για τα αντιπηκτικά στην Κολπική Μαρμαρυγή (Μάρτιος του 2014), όπου το πρώτο που γράφουν είναι πότε εκδόθηκαν, αλλά και για πόσο καιρό θα ισχύουν: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Να σημειώσουμε κάτι......
Τα guidelines για τον άσθμα και την ΧΑΠ δεν έχουμε πλέον την συμμετοχή της Ελληνικής Πνευμονολογικής εταιρίας.... Μαντέψετε γιατί;;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση