Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

www.greekphcguidelines.gr

<< < (2/2)

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έργο είναι αξιέπαινο.

Είναι όμως, κατά την γνώμη μου απαραίτητο, να γραφτεί η ημερομηνία που βγήκαν στην κυκλοφορία αυτές οι κατευθυντήριες οδηγίες
και οι συγγραφείς τους να τις ξαναελέγχουν κατά περιόδους, και να γράφουν πότε κάνανε και την τελευταία ενημέρωση (last update).

Οι αλήθειες στην Ιατρική δεν κρατούνε συνήθως πολύ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σχετικό σχόλιο με ημερομηνία 09/03/2017 στην ομάδα ΓΕΝΙΚΟΙ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ:

Έχεις απόλυτο δίκιο Argirios Argiriou και επειδή συμμετείχα στην ομάδα ανασκοπησης μπορώ να σου πω οτι το έργο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012 και ολοκληρώθηκε αρχές του 2014 . Στη δημοσιότητα δόθηκε τον Μάιο του 2014 . Έκτοτε δεν έγινε αναθεώρηση αυτών . Στα περισσότερα νοσηματα δεν υπαρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές , σε ορισμένα ομως πχ διαβητη νομιζω οτι χρειάζεται ενημέρωση .

Argirios Argiriou:
17-03-2017  Ξανθός: Ενέκρινε τις 13 οδηγίες Γενικής Ιατρικής του ΚΕΣΥ για τα πιο συχνά νοσήματα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Μιλάμε για guidelines του 2014... Μέχρι να τα εγκρίνει ο Έλληνας Υπουργός Υγείας οι Σουηδοί έχουν κάνει update τα δικά τους αντίστοιχα guidelines, τέσσερις φορές μέχρι τώρα (στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους). Δεν είμαστε ικανοί ούτε τις κατευθυντήριες οδηγίες μας να ενημερώσουμε χωρίς ΕΣΠΑ. Κατά τα άλλα μας φταίει η Ευρώπη.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αργύρη,
μπορεί οι Σουηδοί να έχουν κάνει update τα δικά τους guidlines τέσσερις φορές μέχρι τώρα (στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους) εμείς όμως στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουμε κάνει πολύ περισσότερα update (και χωρίς να είναι στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους) σε κυβερνήσεις και υπουργούς υγείας!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση