Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Μου βγάζει ότι δεν έχω ασφαλιστική ικανότητα παρόλο που πληρώνω ασφάλεια.

<< < (4/4)

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνοψίζοντας, σύμφωνα με τα αρχεία του ΤΣΑΥ: Δεν έχω κάνει ειδικότητα, εργάζομαι ως αγροτικός στη Μυτιλήνη, εργάζομαι ως "άνευ ειδικότητας" στη Χίο και είμαι στρατιώτης. Όλα αυτά ταυτόχρονα!
--- Τέλος παράθεσης ---
  Πίστεψε με, τίποτα απο αυτά δεν μου φαίνεται περίεργο. Είναι απολύτως φυσικά. Και τώρα που, πιθανότατα, θα πρέπει να γραφούν στην ηλεκτρονική υπηρεσία όλοι οι "δημόσιοι" γιατροί, θα βρεθούν πάμπολες τέτοιες περιπτώσεις (όπως και ο συνάδερφος Μπασκόζος άνωθεν). Καλή τύχη (και άρχισε να μαζεύεις χαρτιά, όσα δεν έχεις τουλάχιστον).

--- Τέλος παράθεσης ---
Για το χρόνο της ειδικότητας πρέπει να πάρω ένα χαρτί από το νοσοκομείο ότι υπηρέτησα ως ειδικευόμενος από τότε έως τότε. Ένα χαρτί που δεν το χρειάστηκα μέχρι τώρα στην πορεία μου. Ελπίζω να μπορέσω να το πάρω.

Πήρα πτυχίο.
Έκανα αίτηση για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μου ζήτησαν πτυχίο και το κατέθεσα.
Πήρα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Ξεκίνησα αγροτικό, μου ζήτησαν πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τα κατέθεσα.
Τελείωσα αγροτικό, πήρα σχετική βεβαίωση εκπλήρωσης.
Εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία και πήρα το (γνωστό) πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α.
Ξεκίνησα ειδικότητα μου ζήτησαν πτυχίο, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, βεβαίωση αγροτικού, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α και κατέθεσα τα σχετικά αποδεικτικά.
Τελείωσα ειδικότητα, έδωσα εξετάσεις, πήρα τίτλο ειδικότητας. (νομίζω για να δώσουμε εξετάσεις καταθέταμε ξανά πτυχίο κλπ αν και δεν θυμάμαι καλά)
Διορίστηκα στο ΕΣΥ, μου ζήτησαν πτυχίο, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, βεβαίωση αγροτικού, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α, τίτλο ειδικότητας και κατέθεσα τα σχετικά αποδεικτικά.
Τα παραπάνω αποδεικτικά υπάρχουν (υπάρχουν; ) και στον αντίστοιχο φάκελό μου στον ιατρικό σύλλογο όπου υπάρχει (ή μάλλον υπήρχε) και η αντίστοιχη αντιπροσωπεία του ΤΣΑΥ.
Τα παραπάνω αποδεικτικά (που έχω υποβάλλει επανειλημμένα) έπρεπε να τα υποβάλλω ξεχωριστά στο ΤΣΑΥ με δική μου πρωτοβουλία;

--- Τέλος παράθεσης ---
Να μη ξεχάσουμε τα αντίγραφα ποινικού μητρώου, τα πιστοποιητικά υγείας, τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα ταυτότητας και πιθανότατα τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που έχουν ξεχασθεί για αρκετές δεκαετίες ,χωρίς εμφανή λόγο  ;D

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα μη ξεχάσουμε τα αντίγραφα ποινικού μητρώου, τα πιστοποιητικά υγείας, τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα ταυτότητας και πιθανότατα τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που έχουν ξεχασθεί για αρκετές δεκαετίες ,χωρίς εμφανή λόγο  ;D

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα αντίγραφα ποινικού μητρώου ζητιούνται από την υπηρεσία.
Πιστοποιητικό υγείας δεν θεωρεί ότι χρειάζεται, αν είσαι άρρωστος πρέπει να σε πληρώνει....
Τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, τα έβγαζε παλαιά ο χωροφύλακας, αργότερα (άτυπα) ο κομματάρχης Τ.Ο., και είχαν για λίγα χρόνια ξεχαστεί τώρα τελευταία (Εδώ συγκυβέρνησε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ). Αλλά όπως προτείνει και ο Γλέζος για τους βουλευτές, επιστρέφουν και για τους απλούς ανθρώπους.... :) :):)

Και εσύ Αδαμάντιε... μας ταλαιπωρείς.... Εγώ τα χαρτιά που δεν έστειλες ποτέ στο ΤΣΑΥ των Αθηνών, εγώ τα έχω στείλει δύο φορές.......Την πρώτη τα έχασαν. Την δεύτερη τα ξαναέχασαν αλλά τα είχαν περάσει στο δίσκο που δεν χάθηκε....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση