Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

<< < (4/5) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ο συντάκτης του εγγράφου του ΕΟΠΥΥ ερμηνεύει αυθαίρετα και λάθος την υπουργική απόφαση του 2003 σχετικά με την άδεια αγοράς όπλου και οπλοκατοχής αφού δεν αναφέρει πουθενά μόνο ψυχίατρο (αναφέρει και παθολόγο) ούτε μόνο από κρατικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συντάκτης του εγγράφου του ΕΟΠΥΥ ερμηνεύει αυθαίρετα και λάθος την υπουργική απόφαση του 2003

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω,πιθανώς να'χεις δίκιο.Προσωπικά όμως και όντας ΕΣΥίτης το συγκεκριμένο έγγραφο μου "λύνει τα χέρια" όταν ο κάθε τζαμπατζής-άγνωστος Χ έρχεται στο Κ.Υ. και σχεδόν ΑΠΑΙΤΕΙ  να του δώσω βεβαίωση πως έχει "σώας τας φρένας" για να έχει όπλο.Αν ήμουν ιδιώτης σίγουρα θα το έβλεπα αλλιώς αφού το συγκεκριμένο έγγραφο θα μου "στερούσε" κάποιες επισκέψεις...

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος θα το έβλεπα αλλιώς

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα έπρεπε όμως σιγά-σιγά να πάψουμε να το βλέπουμε "έτσι" ή "αλλιώς" και να το δούμε επιστημονικώς / ιατρικώς

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος θα το έβλεπα αλλιώς

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα έπρεπε όμως σιγά-σιγά να πάψουμε να το βλέπουμε "έτσι" ή "αλλιώς" και να το δούμε επιστημονικώς / ιατρικώς

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ απόλυτα,εξάλλου ως νοήμοντα όντα εις εξ ημών κάνει τις επιλογές του που εν τέλει αντανακλούν πάνω μας

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συντάκτης του εγγράφου του ΕΟΠΥΥ ερμηνεύει αυθαίρετα και λάθος την υπουργική απόφαση του 2003

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω,πιθανώς να'χεις δίκιο.Προσωπικά όμως και όντας ΕΣΥίτης το συγκεκριμένο έγγραφο μου "λύνει τα χέρια" όταν ο κάθε τζαμπατζής-άγνωστος Χ έρχεται στο Κ.Υ. και σχεδόν ΑΠΑΙΤΕΙ  να του δώσω βεβαίωση πως έχει "σώας τας φρένας" για να έχει όπλο.Αν ήμουν ιδιώτης σίγουρα θα το έβλεπα αλλιώς αφού το συγκεκριμένο έγγραφο θα μου "στερούσε" κάποιες επισκέψεις...

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο νόμος είναι σαφής και αποκλείει την ειδικότητα της γενικής ιατρικής από τη χορήγηση σχετικών βεβαιώσεων. Στις περιοχές που οι αστυνομικές αρχές δέχονται δικά μας πιστοποιητικά δεν ξέρω τι θα συμβεί σε περίπτωση "στραβής" και ποιος θα βρει το μπελά του.
Μ' αυτό που έγραψα ήθελα να επισημάνω ότι ο συντάκτης του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να αποκλείσει τους συμβεβλημένους ιατρούς από τη χορήγηση σχετικών βεβαιώσεων αναφέρει, ψευδώς, ότι η υπουργική απόφαση προβλέπει μόνο ψυχιάτρους και μόνο από κρατικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση