Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Τηλεγραμματεία.
spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε τι κόστος είναι αυτές οι υπηρεσίες και για πόσες ώρες την ημέρα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνήθως ειναι 12/ωρα (9:00-21:00). Το κόστος παίζει ανάλογα με την εταιρεία και το πακέτο (τον αριθμό των κλήσεων). Μια αναζήτηση στο google νομιζω ότι θα βγάλει και τιμοκαταλόγους. Σίγουρα πάντως ειναι απείρως οικονομικότερο από μια γραμματέα στο ιατρείο.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε τι κόστος είναι αυτές οι υπηρεσίες και για πόσες ώρες την ημέρα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνήθως ειναι 12/ωρα (9:00-21:00). Το κόστος παίζει ανάλογα με την εταιρεία και το πακέτο (τον αριθμό των κλήσεων). Μια αναζήτηση στο google νομιζω ότι θα βγάλει και τιμοκαταλόγους. Σίγουρα πάντως ειναι απείρως οικονομικότερο από μια γραμματέα στο ιατρείο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαντάζομαι δεν πληρώνεις και ΙΚΑ; Είναι ένα σχετικά σοβαρό έξοδο...
spyros:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΦαντάζομαι δεν πληρώνεις και ΙΚΑ; Είναι ένα σχετικά σοβαρό έξοδο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ε, όχι βέβαια... Δεν είναι υπάλληλός μου. Είναι εταιρεία που μου παρέχει υπηρεσία. Μου κόβει τιμολόγιο και το περνάω στα έξοδα.
Argirios Argiriou:
Πάντως στην περιοχή της Καβάλας ξέρω συνάδελφο που η τηλεγραμματεία της, είχε ένα τόνο στην φωνή του στυλ "μη μου δημιουργείς θέμα" και όταν της το είπα της συναδέλφου μου απάντησε ότι και άλλοι πελάτες, της είχαν κάνει το ίδιο σχόλιο. Απορώ γιατί την πλήρωνε έστω και αυτά τα λίγα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση