Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας
tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος «Έθνος» 26/2
Είχαν ετήσιο τζίρο 500 χιλιάδες ευρώ μόνο από τα ασφαλιστικά ταμεία και ελέγχονται για συμμετοχή σε κύκλωμα
--- Τέλος παράθεσης ---
Μου θυμίζει την πρόσφατη ιστορία με το ΙΚΑ Ηρακλείου. Αλήθεια, τι έγινε; Γιατί μείναμε στο φοβερό που τους έκοψαν τα συνταγολόγια.
Όταν ακούσουμε για ποινικές διώξεις και δημέυσεις περιουσιών, τότε να το συζητήσουμε.
Μέχρι τότε, ας βγάζει ο Μπόμπολας (Έθνος) τέτοια άρθρα για να εξυπηρετήσει κάποιους που ψάχνουν να ρίξουν το ανάθεμα....
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςγιατί ασχολείσαι;
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί, θα μας το απαγορεύσετε;
tasath:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί, θα μας το απαγορεύσετε;
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν γράφεις κάτι δημοσίως, οφείλεις να το "υποστηρίζεις" και να είσαι ακριβής.
Αν απλά αρκείσαι στο να γενικεύεις και να εκτοξεύεις συκοφαντίες χωρίς να διπλοτσεκάρεις αυτά που γράφεις, τότε κρίνεσαι αναλόγως.
Τουλάχιστον μπορείς να αναγνωρίσεις το λάθος σου, αν σε ενδιαφέρει φυσικά.
Βέβαια ο όρος "ιατρικό λάθος" είναι παρεξηγημένος...
EzeΤΡΟΛ:
Απλά να σας υπενθυμίσω ότι οι ιατροί στο σύνολό τους είναι ο κλάδος που έχει υποστεί τα πάνδεινα από τις άδικες γενικεύσεις π.χ. "φακελάκηδες", "φοροφυγάδες" και αν πρόκειται και για ιατρούς τους ΕΣΥ επιπλέον "μιζαδόροι", "τεμπέληδες" κ.α. παρόμοια (χωρίς να είναι σε όλες τις περιπτώσεις λάθος).
Έπρεπε να είχα τραβήξει φωτογραφία από εκείνο το κουτάκι Zinadol όταν στις "καλές" (για εσάς) εποχές, όπου οι τιμές στα φάρμακα έπαιρναν τον ανήφορο, η ΦμΦ μετά την ανακοστολόγηση, είχε σπεύσει να κολλήσει αυτοκόλλητη ετικέτα, με τη νέα, αυξημένη τιμή, γραμμένη με το χέρι! Το συγκεκριμένο μάλιστα, το είχε δώσει OTC η ίδια σε ασφαλισμένη για ...κυστίτιδα!
tasath:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπλά να σας υπενθυμίσω ότι οι ιατροί στο σύνολό τους είναι ο κλάδος που έχει υποστεί τα πάνδεινα από τις άδικες γενικεύσεις π.χ. "φακελάκηδες", "φοροφυγάδες" και αν πρόκειται και για ιατρούς τους ΕΣΥ επιπλέον "μιζαδόροι", "τεμπέληδες" κ.α. παρόμοια (χωρίς να είναι σε όλες τις περιπτώσεις λάθος).
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγώ απλά να σου υπενθυμίσω ότι, τόσους μήνες σε αυτό το forum, εσύ είσαι που βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όλους τους ΦμΦ και τους κατηγορείς για κάθε δεινό της χώρας μας.
Από πλευράς μου, ενώ συμφωνώ μαζί σου ότι θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για τον κλάδο σας, έχω τηρήσει μια σαφώς πιο ψύχραιμη θέση.
Εν πάση περιπτώσει, το θέμα της τιμής των φαρμάκων σε σχέση με το ισχύον δελτίο τιμών δεν επιδέχεται ερμηνείας...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση