Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας

<< < (239/253) > >>

dimipap73:
γαμησε τα .εχω γραψει και γω moxacef μια δυο ,την τριτη ρωτησα και μου παν οτι ειναι για το σκυλο,μετα εμαθα οτι ο σκυλος παιρνει και medrol για την μυκητιαση.ΕΡΩΤΗΣΗ προς τους forumιstas    το συκωτι του σκυλου αντεχει κανα fungostatin για να τελειωνουμε με τις κορτιζονες?

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεχω γραψει και γω moxacef μια δυο ,την τριτη ρωτησα και μου παν οτι ειναι για το σκυλο

--- Τέλος παράθεσης ---
'Αντε καλά να είναι το alter ego μας (υποσυνείδητα ελπίζω) κτηνίατρος μικρών ζώων - αλλά ερπετολόγος;

Υ.Γ. Θυμήθηκα μια παλιά ιστορία για ένα κακόμοιρο ζώο που τα τίναξε από υπογλυκαιμία αφού η κυρία του ήθελε σώνει και καλά να το θεραπεύσει από το διαβήτη με δική της πρωτοβουλία...

EzeΤΡΟΛ:
Το χειρότερο είναι τα αντιβιοτικά που γράφεις να καταλήξουν σε σκυλιά που τραυματίστηκαν σε (παράνομες) κυνομαχίες.
Δεν είναι όμως μόνο οι φιλοκύωνες ασφαλισμένοι που προμηθεύονται αντιβιοτικά για τα σκυλιά τους: Ανθρώπινα αντιβιοτικά καταλήγουν και σε κοτόπουλα.

"Σε άρθρο της εφημερίδας "Die Presse" επισημαίνεται πως αντιβιοτικά, σαν κι αυτά που παίρνουν οι άνθρωποι, διαλυμένα στο νερό χορηγούνται στα κοτόπουλα συνήθως λίγες ημέρες μετά την εκκόλαψή τους". (από Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνθρώπινα αντιβιοτικά καταλήγουν και σε κοτόπουλα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Υπήρχε παλαιότερα το σκεύασμα tb Microvibrate 100 (50) που είχε δοξυκυκλίνη των 100 mg σε συσκευασία σχεδόν... χονδρικής - 50 δισκία. Είχα ακούσει ότι έκανε θραύση στα πτηνοτροφεία.

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑνθρώπινα αντιβιοτικά καταλήγουν και σε κοτόπουλα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Υπήρχε παλαιότερα το σκεύασμα tb Microvibrate 100 (50) που είχε δοξυκυκλίνη των 100 mg σε συσκευασία σχεδόν... χονδρικής - 50 δισκία. Είχα ακούσει ότι έκανε θραύση στα πτηνοτροφεία.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση