Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
15 Νοεμβρίου 2024, 20:33:06

Ψηφοφορία

Συμφωνείτε με την εφαρμογή λίστας συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΛΣΦ);

Α. Όχι, δεν επιθυμώ να τεθεί κανένας περιορισμός στη συνταγογράφηση.
Β. Ναι, θεωρώ επωφελή και επιβεβλημένη την εφαρμογή αυστηρής ΛΣΦ.
Γ. Προτιμώ να εφαρμοστεί η ΛΣΦ, αλλά με παραθυράκια (γνωματεύσεις αναντικατάστατου).

Αποστολέας Θέμα: Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας  (Αναγνώστηκε 611296 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

23 Φεβρουαρίου 2010, 17:41:05
Απάντηση #660
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Αφιερωμένο στο διακομιστή...
Η ιστορία είναι απολύτως αληθινή και ολόφρεσκη.

Η κυρία Χ ήρθε σήμερα στο ιατρείο να συνταγογραφήσει τα φάρμακά της ,καθώς και του συζύγου της που παραδοσιακά αρνείται να βγει από το σπίτι. Επίσης για να ζητήσει τη συμβουλή μου σε σχέση με ένα φάρμακο του συζύγου της , το οποίο είχε αλλάξει η γιατρός που με αντικαθιστούσε κατά τη διάρκεια της άδειάς μου.
Άνοιξα το βιβλιάριο του κυρίου Μ (ΙΚΑ) ,εντόπισα την αλλαγή της αγαπητής συναδέλφου, αλλά το μάτι μου έπεσε και σε κάτι ακόμα! Από κάτω ήταν γραμμένο χωρίς σφραγίδα και με απολύτως δυσανάγνωστο χαρακτήρα
TTS EXELON 9 και κάτι ακαταλαβίστικα….
- Κυρία Χ , ο κύριος Μ φοράει ένα αυτοκολλητάκι? Ποιος γιατρός του το έδωσε?
-Γιατρέ μου ένα  μικρό στρογγυλό λες? Τώρα δεν το βάζει , δύο μέρες το φόρεσε αλλά δεν το ήθελε.
-Και ποιος το έδωσε ?
-Να γιατρέ, από το φαρμακείο(όχι φαρμακείο της περιοχής –Χανιώτικο) μου το έδωσαν να το κολλάει
-Χωρίς να τον δει γιατρός, είσαι σίγουρη?
-Μα γιατρέ ξέρεις ότι ο Μ δε βγαίνει από το σπίτι. Από το φαρμακείο μου το έδωσαν και είπαν να σου το δώσω για να το γράφεις… Αλλά ο  Μ δεν το θέλει
-Κυρία Χ το ξέρεις ότι το φάρμακο αυτό έχει παρενέργειες και δε χορηγείτε σε καμία περίπτωση χωρίς συνταγή γιατρού? Το ξέρεις ότι κάνει 280 ευρώ?
-Γιατρέ εγώ δεν πλήρωσα τίποτα ! 
-Σίγουρα δεν πήγες πρώτα στο γιατρό που το έγραψε στο βιβλιάριο?
- Σίγουρα γιατρέ, εγώ είπα στο φαρμακοποιό ότι ο Μ ξεχνάει μήπως να μου δώσει τίποτα βιταμίνες και μου έδωσε το αυτοκολλητάκι. Μετά μου κράτησε το βιβλιάριο …
Η σύγχυση μου είναι αδύνατον να περιγραφεί. Η καημένη η κυρία  Χ τα είχε χάσει . Από τη μία γιατί κατάλαβε ότι είχε κάνει τεράστια γκάφα και ότι ο φαρμακοποιός την έπιασε κορόιδο , αλλά και γιατί με είδε τόσο τσαντισμένο ,που παρότι της εξήγησα ότι ήμουν έξαλλος με το φαρμακοποιό και το «συνάδελφο» που τα ξέπλυνε  και όχι μαζί της, είχε λουφάξει και δε μιλούσε. Παρότι της ζήτησα το όνομα του φαρμακείου για να κάνω επίσημη καταγγελία αρνήθηκε να μου το πει . Παρότι της εξήγησα ότι τα 280 ευρώ που έδωσε το ταμείο μπορεί του χρόνου να λείπουν από τη σύνταξή της , αρνήθηκε να εμπλακεί σε καταγγελία του φαρμακοποιού. Δεν ξέρω τη είδους σχέση έχουν- ξέρετε ότι στην επαρχία οι κοινωνικές σχέσεις λειτουργούν περίεργα- τουλάχιστον είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναπεράσει ούτε από έξω από το συγκεκριμένο φαρμακείο και ότι δε θα ξαναφήσει βιβλιάριο σε φαρμακείο.
Το πλέον τραγικό στην ιστορία είναι ότι τελικά κατάφερα να βγάλω τα κολλυβογράμματα και να ανακαλύψω το γιατρό, ο οποίος είναι γ. γιατρός  , γνωστός και φίλος. Γνωστός για την αφέλεια και την ανικανότητά του να πει ΟΧΙ. Το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές και του είναι αδύνατο να πει ΟΧΙ στον κάθε γελοίο που του ζητάει  χάρη. Μεταξύ αστείου και σοβαρού λέμε στο ΚΥ ,ότι είναι ικανός να γράψει στη συνταγή δύο κιλά ντομάτες ,αν κάποιος του πει ότι δεν έχει να τις πληρώσει. Ίσως πάλι ο αφελής να είμαι εγώ…

23 Φεβρουαρίου 2010, 17:49:02
Απάντηση #661
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Αγαπητέ Δημήτρη,
Νομίζω ότι η συμπεριφορά σου ήταν απρεπής προς την ασθενή.... Θα μπορούσες ίσως να της εξηγήσεις ευγενικά ότι δεν είναι σωστό αυτό, δεν είναι νόμιμο και μπορεί να βρει το μπελά της.
Νομίζω ότι πιο εύκολο θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο τον ελεγκτή του ταμείου και να τον ενημερώσεις, ανεπίσημα. Από εσωτερική πληροφόρηση σου λέω ότι ξεκίνησαν να υπάρχουν επισκέψεις σε σπίτια ασθενών από ελεγκτές κάποιων ταμείων που αναζητούν τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό, χωρίς να μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, προς γνώση και συμμόρφωση γιατρών αλλά και φαρμακοποιών.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

23 Φεβρουαρίου 2010, 17:56:19
Απάντηση #662
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Σήμερα υπήρχε κλιμάκιο του ΟΠΑΔ στο χωριό μας....Πτολεμαΐδα.

Οι φαρμακοποιοί τρέχαν και δεν προλάβαιναν.....εγώ πάλι ξεσκίστηκα στα γέλια.

Κύριε Μακρέα, λυπάμαι που αναγκάζεστε να εργάζεστε/λειτουργείτε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είναι αρκετά ψυχοφθόρο να προσπαθείς να τηρήσεις το νόμο και συνεχώς να βρίσκεις εμπόδια. Προσωπικά το βιώνω καθημερινά, αλλά ευτυχώς εγώ διασκεδάζω με τα "προβλήματα" που δημιουργώ σε φαρμακοποιούς, φαρμακάδες, συναδέλφους, πωλητές αναλώσιμων υλικών.

Και επαναλαμβάνω αν και γίνομαι κουραστικός.....δε φταίει κανείς άλλος παρά μόνο η ανυπαρξία ελεγκτικού μηχανισμού και πειθαρχικών προστίμων.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

23 Φεβρουαρίου 2010, 18:18:04
Απάντηση #663
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Από το φαρμακείο μου το έδωσαν και είπαν να σου το δώσω για να το γράφεις…

- Σου το έδωσαν από το φαρμακείο και σου είπαν να στο γράψω, ε; Έλα να σ' το γράψω... Και μετά θα εξηγήσω και δυο λογάκια του/της φαρμακοποιού...

Σε μια δεύτερη ανάγνωση, φαίνεται ότι ο/η φαρμακοποιός αναγκάστηκε να καλύψει από μόνος του/της το κενό που ενδεχομένως υπάρχει στη Μεγαλόνησσο από την έλλειψη σελέμπτριτι Νευρολόγου αντίστοιχης της Κας που έχουμε εδώ στη Μασεντόνια και η οποία "ευαισθητοποιώντας" τους ασφαλισμένους γύρω από το "κοινωνικό πρόβλημα της Ν. Αλτσχάιμερ" (έτσι τα βαφτίζουμε όλα για να καταλαβαινόμαστε) έχει καταφέρει να γεμίσει όλα τα χωριά, από το Νεστόριο μέχρι τις Σάππες και από την Αριδαία μέχρι την Ιερισσό με χιλιάδες τρελλιάρικα Εξελόνια.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουαρίου 2010, 20:29:30 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

23 Φεβρουαρίου 2010, 20:36:43
Απάντηση #664
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Πω ρε πστ μου, δεν προλαβαίνουμε ούτε ανάσα να πάρουμε.
Μόλις πριν λίγο, έπαιξε στο 'Αλτερ ένα θέμα με 4 μερακλήδικα Φαρμακεία του Βόλου, που γράφανε συνταγάρες σε ...συγχωρεμένους! (Έλα! Γίνονται τέτοια; Τσκ, τσκ, σε τί κόσμο ζούμε, Νίκο Τσιαμτσίκα...)
Παρακαλείται όποιος βρει λίνκια να τα ανεβάσει. Ο πρώτος, κερδίζει ένα ποτό στο gig των Grey Room στο "Μπαξέ Τσιφλίκι" (Νέοι Επιβάτες), στις 12 Μαρτίου.

.......

Τί ήταν να το πω;

« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου 2010, 01:43:40 από Ο διακομιστής »

24 Φεβρουαρίου 2010, 14:03:41
Απάντηση #665
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
                                                ΑΘΗΝΑ 23-2-2010

Αρ.Πρωτ. Α3-577

ΘΕΜΑ : Διάθεση αποθεμάτων φαρμάκων

Ενόψει της περαίωσης της διαδικασίας Ανατιμολόγησης των Φαρμάκων , σας γνωρίζουμε τα εξής :

Οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις απο την ημερομηνία εφαρμογής του νέου Δελτίου Τιμών , θα διαθέτουν

τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα με τις νέες τιμές . Για υπάρχοντα αποθέματα φαρμακευτικών ιδιοσκευα

σμάτων που αναγράφουν παλαιές τιμές, οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις οφείλουν  να αναγράψουν τη Νέα

Τιμή ή τουλαχιστον  με την ένδειξη "Με Νέα Τιμή" ευκρινώς , σε χρώμα κόκκινο.

Οι φαρμακαποθήκες θα μπορούν να διαθέτουν τα αποθέματά τους προς τα φαρμακεία με παλαιές τιμές

για διάστημα 21 ημερών απο την έναρξη ισχύος του Δελτίου Τιμών . Μετά το περας της περιόδου αυτής ,

ανεξαρτήτως της αναγραφόμενης τιμής επι του φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος, η τιμολόγηση προς τα

φαρμακεία θα γίνεται με νέες τιμές .

Οι φαρμακαποθήκες παρακαλούνται να προβουν στις απαραίτητες ενέργειες για την προσαρμογή του

λογισμικού διαχείρισης των αποθηκών τους ώστε να προβλέπει την ύπαρξη δύο διαφορετικών τιμών

σε κάθε φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα.

Τα φαρμακεία θα μπορούν να διαθέτουν τα αποθέματά τους με παλαιές τιμές για διάστημα 60 ημερών

απο την έναρξη ισχύος του Δελτίου Τιμών . Μετά το πέρας της περιόδου αυτής, ανεξαρτήτως της

αναγραφόμενης τιμής επι του φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος, η τιμολόγηση θα γίνεται με τις

νέες τιμές.

Ο Δ/ντής

Μ.Κακαζιάνης

Δημοσιεύτηκε: 24/02/2010

24 Φεβρουαρίου 2010, 16:28:10
Απάντηση #666
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Μεταξύ αστείου και σοβαρού λέμε στο ΚΥ ,ότι είναι ικανός να γράψει στη συνταγή δύο κιλά ντομάτες

Εμείς το λέμε: "Γράφει και Μάλμπορο"
π.χ.

Rp:
I) inh.cig. Marlboro x20cig Bt No LX (εξήντα)   
  s: 1 cigarette x 40 ημερησίως, θεραπεία μηνός

« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου 2010, 16:30:31 από Ο διακομιστής »

24 Φεβρουαρίου 2010, 17:36:43
Απάντηση #667
Αποσυνδεδεμένος

trojy

Επώνυμοι
Το νέο δελτίο τιμών θα δημοσιευτεί από την 1η μέχρι την 8η Μαρτίου.
Η ισχύς του νέου δελτίου για τους καταναλωτές/ασθενείς θα είναι 60 ημέρες μετά τη δημοσίευση του.
Δηλαδή για 2 μήνες μετά τη δημοσίευση του δελτίου, τα φαρμακεία θα έχουν την παλιά τιμή.

Με πρόλαβε πιο πάνω ο Διακομιστής.
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου 2010, 17:45:04 από trojy »
Το "Σύνδρομο της Στοκχόλμης" είναι μία παράδοξη κατάσταση κατά την οποία οι όμηροι, οι αιχμάλωτοι, οι δέσμιοι κάποιων άλλων, ταυτίζονται και τρέφουν συμπάθεια προς αυτούς που τους αιχμαλώτισαν και από τους οποίους εξαρτώνται απόλυτα για την επιβίωσή τους.

24 Φεβρουαρίου 2010, 19:28:03
Απάντηση #668
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Το νέο δελτίο τιμών θα δημοσιευτεί από την 1η μέχρι την 8η Μαρτίου.
Η ισχύς του νέου δελτίου για τους καταναλωτές/ασθενείς θα είναι 60 ημέρες μετά τη δημοσίευση του.
Δηλαδή για 2 μήνες μετά τη δημοσίευση του δελτίου, τα φαρμακεία θα έχουν την παλιά τιμή.

Με πρόλαβε πιο πάνω ο Διακομιστής.

Noμίζω ότι είναι ηθηικά επιβεβλημένο να ενημερώσουμε όλοι μας τους ασφαλισμένους να κάνουν κατά το δυνατό υπομονή και κράττει για δυο μήνες, ώστε να επωφεληθούν από τις νέες μειωμένες τιμές.
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου 2010, 20:12:12 από Ο διακομιστής »

1 Μαρτίου 2010, 17:32:49
Απάντηση #669
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
«Νυστέρι» στις ανεξέλεγκτες δαπάνες των κλάδων Υγείας

«Νυστέρι» στις ανεξέλεγκτες δαπάνες των κλάδων υγείας φιλοδοξεί να βάλει το υπουργείο Εργασίας, με στόχο μέσα στη χρονιά να εξοικονομήσει 700 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδεικτικό των διαστάσεων που έχει πάρει η σπατάλη είναι πως το ένα τρίτο των δαπανών των κλάδων υγείας -δηλαδή πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια- είναι αποτέλεσμα τεχνητής ζήτησης και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων.

Ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, και ο υφυπουργός, Γιώργος Κουτρουμάνης, επεξεργάζονται πακέτο μέτρων για τον περιορισμό των ανεξέλεγκτων δαπανών. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η εντατικοποίηση των ελέγχων, η στενότερη συνεργασία των Ταμείων και η εφαρμογή της λίστας φαρμάκου, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει στο ΙΚΑ η επιβολή πλαφόν στα ανώτερα ποσά που δίνονται για τις λαπαροσκοπικές εξετάσεις σε ιδιωτικές κλινικές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το οικονομικό όφελος από το «νοικοκύρεμα» των κλάδων υγείας θα ξεπεράσει τον επόμενο χρόνο το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, φέτος, επειδή τα μέτρα θα αρχίσουν να αποδίδουν μετά τον Απρίλιο το υπουργείο φιλοδοξεί να εξοικονομήσει 700 εκατ. ευρώ. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις -που αποκαλύφθηκαν στον τελευταίο μήνα- για το όργιο σπατάλης στα μεγάλα Ταμεία:

Οργιο σπατάλης
Γιατροί σε συνεργασία με μεγάλο ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο προχωρούσαν συστηματικά σε παραγγελία πακέτου εξετάσεων, εν αγνοία των κατόχων των βιβλιαρίων ασθένειας. Μάλιστα οι ελεγκτές του Ο.Α.Ε.Ε. διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 232 παράτυπα παραπεμπτικά (από τα οποία επιβαρύνθηκε το Ταμείο) και ο έλεγχος συνεχίζεται και σε άλλους γιατρούς.

Σε σύνολο 755.000 συνταγών ιδιωτικών φαρμακείων, που υποβλήθηκαν για εκκαθάριση, διαπιστώθηκαν παρατυπίες στη συνταγογράφηση από τους θεραπευτές γιατρούς και την εκτέλεσή τους από τους φαρμακοποιούς. Οι συνταγές ακυρώθηκαν και ο Ο.Α.Ε.Ε. γλίτωσε 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Φαρμακοποιός «συνεργαζόταν» με γιατρούς στη Φθιώτιδα και παρουσίαζαν στον ΟΓΑ παράνομες συνταγές.

Συγκεκριμένα οι δύο γιατροί εξέδιδαν συνταγές κατά κανόνα μεγάλης αξίας (ακόμα και πάνω από 8.000 ευρώ) σε φύλλα συνταγολογίων του Ταμείου που παρανόμως παρακρατούσαν. Στις συνταγές αυτές ανέγραφαν διάφορες (ψευδείς κατά κανόνα) διαγνώσεις.

Στη συνέχεια ο φαρμακοποιός εισέπραττε από τον ΟΓΑ τα αναγραφόμενα ποσά για φάρμακα που δεν παραδίδονταν στους ασφαλισμένους! Αρκεί να αναφερθεί πως στο όνομα
ασφαλισμένου του δημοσίου εκδόθηκαν μέσα σε δέκα μήνες 8 συνταγές συνολικής αξίας 63.000 ευρώ.

1 Μαρτίου 2010, 23:12:49
Απάντηση #670
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Τροπολογία η οποία θα προβλέπει βαρύτατες διοικητικές κυρώσεις και «τσουχτερά» πρόστιμα, άμεσα καταβλητέα, για όσους γιατρούς και φαρμακοποιούς προβαίνουν σε αθρόες και αναιτιολόγητες συνταγογραφήσεις, προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος.
Απαντώντας σε επίκαιρη επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι μόνο το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου η συνολική σπατάλη στα φάρμακα αυξήθηκε κατά 11%.

«Γιατροί και φαρμακοποιοί, δεν καταλαβαίνει κανείς τους τίποτα, παρά τις προειδοποιήσεις μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ναυτεμπορική
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

2 Μαρτίου 2010, 09:20:00
Απάντηση #671
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο: Εξελόν ή σύνταξη;

Στα ταμεία το μισό βάρος για τη μείωση του ελλείματος, επειδή εκτινάσσονται οι δαπάνες υγείας τους
(Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος).

Χαρακτηριστικό και το πρωτοσέλιδο της Απογευματινής:

« Τελευταία τροποποίηση: 2 Μαρτίου 2010, 09:31:01 από Ο διακομιστής »

2 Μαρτίου 2010, 15:02:20
Απάντηση #672
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Ανδρέας Λοβέρδος: Θα κατάσχεται το βιβλιάριο όποιου ασφαλισμένου βρεθεί αφημένο σε Φαρμακείο!

2 Μαρτίου 2010, 22:12:46
Απάντηση #673
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

ΓΑΠ: «Ανησυχούμε για τον 14ο μισθό τη στιγμή που ίσως να μην μπορούμε να πληρώσουμε τον 5ο και τον 6ο ή και τη σύνταξη».
Η Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, προϊδέασε για τα μέτρα που πρόκειται να εξαγγελθούν την Τετάρτη και που θα εισάγουν τη χώρα σε μία παρατεταμένη λιτότητα πολλών ετών.

Πάμε όλοι τώρα αύριο να γράψουμε τα Εξελόν και τις άλλες φαρμακάρες με τις τιμές-φούσκες!  ;D

2 Μαρτίου 2010, 23:41:00
Απάντηση #674
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
6841 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Ιανουαρίου 2013, 23:47:26
από Argirios Argiriou
5 Απαντήσεις
5702 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Οκτωβρίου 2016, 17:09:43
από Αρχίατρος
10 Απαντήσεις
4983 Εμφανίσεις