Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας

<< < (156/253) > >>

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Πώς μπορείτε εσείς οι με φαρμακείο να είστε τόσο άπληστοι, στυγνοί, μικρόψυχοι, εμπαθείς και σαδιστές απέναντι στους συναδέλφους σας χωρίς φαρμακείο; Με τί πρόσωπο εμφανίζεστε στην κοινωνία;
--- Τέλος παράθεσης ---

Προσυπογράφω

trojy:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Πώς μπορείτε εσείς οι με φαρμακείο να είστε τόσο άπληστοι, στυγνοί, μικρόψυχοι, εμπαθείς και σαδιστές απέναντι στους συναδέλφους σας χωρίς φαρμακείο; Με τί πρόσωπο εμφανίζεστε στην κοινωνία;
--- Τέλος παράθεσης ---

Προσυπογράφω

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι φαρμακοποιοί δεν είναι ανύπαρκτοι υπάλληλοι.  Ίσως σε μία τέτοια κάθοδο και κρίση να επικρατεί το ένστικτο της επιβίωσης. Αυτό που δεν έχετε οι περισσότεροι καταλάβει, είναι ότι ανοίγει το επάγγελμα περισσότερο για να ΦΥΓΟΥΝ οι παλιοί και όχι τόσο για να μπουν λίγοι καινούριοι.

Για τους χαρακτηρισμούς... μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
Τέλος, δεν μπορώ να διαννοηθώ ότι θέλετε να γίνει ο μηνιαίος μισθός του ιατρού στο δημόσιο 500€, για να διοριστούν όσοι από τους 50,000 ιατρούς δεν επέλεξαν τη 'σιγουριά' του δημοσίου. 

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Για τους χαρακτηρισμούς... μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
--- Τέλος παράθεσης ---

Επειδή έχεις παραθέσει δικό μου ποστ , απλά να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν σε χαρακτήρισα , ούτε αρνητικά , ούτε και θετικά . Απλά συμφωνώ με αυτά που λέει ο συνάδελφος στην παράθεση γιατί ..........ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .
Να κρυβόμαστε δηλαδή πίσω από το δάκτυλό μας ? Ή μήπως να διαγωνιζόμαστε για το ποια επαγγελματική ομάδα είναι πιο σαθρή και πρέπει να πάει επειγόντως για ανακύκλωση ?

Τα μαύρα μας τα χάλια έχουμε και εμείς οι ιατροί γιατί με την ανοχή-ενοχή μας διαλύσαμε το ΕΣΥ , τα μαύρα σας τα χάλια έχετε και εσείς οι φαρμακοποιοί γιατί με την συντεχνιακή σας πολιτική κάνατε τον κλάδο σας Βηρυτό !

Έτσι κι αλλιώς ιατρός και φαρμακοποιός ανήκουν και οι δυο σε ένα συστρεφόμενο ζεύγος διαφθοράς .

trojy:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα κρυβόμαστε δηλαδή πίσω από το δάκτυλό μας ? Ή μήπως να διαγωνιζόμαστε για το ποια επαγγελματική ομάδα είναι πιο σαθρή και πρέπει να πάει επειγόντως για ανακύκλωση ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Διάσπαρτη στο νήμα βρίσκεται λασπολογία για το σύνολο των φαρμακοποιών με φαρμακείο. Ανατρέχοντας στις δημοσιεύσεις μου, θα διαπιστώσεις ότι ΟΛΕΣ διακατέχονται από πνεύμα σεβασμού στο ιατρικό λειτούργημα. Από τα 5 μέλη της οικογένειας μου, οι τρεις είμαστε φαρμακοποιοί και οι δύο ιατροί.

Στη χειρότερη φάση για τον κλάδο των φαρμακοποιών από την περίοδο της χούντας των στρατιωτικών, οι πολλές θυμηδίες και τα καλαμπούρια δε χωράνε. Όταν για να διατηρήσεις τη βιωσιμότητα της επιχείρησης σου χρειάζεται να απολύσεις συνεργάτες σου τα πολλά λόγια είναι περιττά.

--- Παράθεση από: Chris123 ---Έτσι κι αλλιώς ιατρός και φαρμακοποιός ανήκουν και οι δυο σε ένα συστρεφόμενο ζεύγος διαφθοράς .

--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν πονάει το κεφάλι, δεν το κόβεις από τον λαιμό.

Chris123GR:
Εγώ trojy βλέπεις ότι έκανα την δέουσα αυτοκριτική . Προφανώς για τα γραφόμενα του thread δεν ευθύνομαι αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στα μαύρα χάλια και των ιατρών αλλά και των φαρμακοποιών .
Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται και απλά περιμένουμε όλοι μας να τα ζήσουμε .
Έχε όμως σε ένα σημείο του μυαλού σου το θέμα της συλλογικότητας και της συναδελφικότητας . Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε τις τακτικές μας όλοι μας στα χρόνια που θα ακολουθήσουν . Scripta manent λοιπόν και εδώ θα είμαστε . Θυμήσου αυτά τα γραμμένα όταν όλα θα καταρρέουν γύρω μας γιατί όλοι τρέξαμε να βολέψουμε μόνο τις τσεπούλες μας .

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση