Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Προς
Τους Φ.Σ. της Χώρας
Μετά από πιέσεις του Π.Φ.Σ. στο Υπουργείο Οικονομίας δόθηκε παράταση για διάθεση των αποθεμάτων σε φάρμακα έως και 21/5/2010 για τις φαρμακαποθήκες και τους συνεταιρισμούς και έως και 2/6/2010 για τα φαρμακεία.(ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡ.4/17-5-2010)
Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜ.ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΔΗΜ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟY
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάλι τα κατάφεραν οι ανύπαρκτοι;
Προσέξετε τον θριαμβευτικό τόνο στην ανακοίνωση τους: "Μετά από πιέσεις του Π.Φ.Σ. στο Υπουργείο Οικονομίας δόθηκε παράταση..."
Οι ανύπαρκτοι θριαμβολογούν αντί να ντρέπονται που κρατούν το φάρμακο ακριβό σε μια βασανισμένη χώρα!
Ποιοί είστε ρε μάγκες και ασκείτε "πιέσεις" στο Υπ. Οικονομίας της χώρας;
Καλά λέει ο Γ. Καλαμίτσης στην εκπομπή του στις 07:55 κάθε πρωί στον Real FM:
To προτεκτοράτο
δεν βγαίνει απ΄τον πάτο
Κι οι γνώριμες φάρες
τις ίδιες φανφάρες
και ζουμ ζουμ ζουμ ζουμ...
tasath:
Υπάρχει ένας αντίλογος εδώ:
Αν δεν καταφέρουν τα φαρμακεία να πουλήσουν το υπάρχον στοκ με τις παλιές τιμές, τη ζημιά θα τη φεσωθούν εξ ολοκλήρου. Αν κατά μέσο όρο η μείωση των τιμών είναι 20%, αντιλαμβάνεσαι για το ύψος της ζημιάς σε ένα στοκ π.χ. 50.000 ευρώ.
Προφανώς, κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμοστούν οι νέες τιμές, αλλά ας δοθεί ένα ικανό διάστημα για να φύγει το παλαιό στοκ. 2 εβδομάδες είναι μικρό διάστημα.
Σκέψου ότι η αρχική πρόβλεψη μιλούσε για 2 μήνες....
anastasios theodoridis:
Εμένα μου έκαναν παράπονα γιατί συνταγογραφώ μόνο ένα κυτίο σε φάρμακα των 14τεμ. αφού δικαιούται ο ασφαλισμένος 2 το μήνα.
Μας μποϊκοτάρεις γιατρέ;
Όχι, απλά κοιτάζω το συμφέρον του ασφαλισμένου και των ταμείων.... ;D
υ.γ. άσχετο μεν....αλλά θα το γράψω εδώ...
Έχω γράψει την εμπειρία μου από το Π.Ι. Πτολεμαΐδας μετά από ένα χρόνο παρουσίας. Προβλέπω την επομένη να σκάνε ελεγκτές όλων των ταμείων...ακόμα και οι ελεγκτές του ΔΝΤ, να κλείνουν μερικά φαρμακεία και ονόματα αγαπημένων συναδέλφων να μπαίνουν πρώτη μούρη σε νέες λίστες του ΣΔΟΕ ;D
Το κείμενο το έχω έτοιμο....αλλά θα το δημοσιεύσω μόλις πάρω την άδειά μου και θα βρίσκομαι στο μακρινό Μπαλί προσφορά των φαρμακοποιών που ξεκουμπίζομαι ;D
Chris123GR:
ΠΗΓΗ : Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Οι ανύπαρκτοι στο πόρταλ τους βαυκαλίζονται ότι πέτυχαν αναβολή για τις 1 Ιουνίου σχετικά:
- με τη μη συνταγογράφηση των ανωτέρω σκευασμάτων
- με την ανάγκη θεώρησης των συνταγών >150 ευρώ
Ό,τι και να κάνουν όμως, μετρούν πια μέρες...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση