Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας
timex:
Προσωπικά πιστεύω πως ο φαρμακοποιός δεν ασκει λειτούργημα.
Έχει ενα μαγαζι και πουλάει πράγματα._
Τις περισότερες φορες δίνει διάφορα φάρμακα μονος του, χωρις να εχει εξετασει τον ασθενη, για να μη πω για τις αλλαγες που κάνει στα φάρμακα που εχει γραψει ο γιατρος, επειδη η φαρμακαποθηκη που συνεργαζεται δεν εχει το συγκεκριμενο φαρμακο
Harper:
tasath,
νομίζω αρχίζεις και κουράζεις...αλλά πολύ!
Κάθε σου τοποθέτηση είναι και μια αγορευση ενώ για άτομο που δηλώνει άσχετος με τα φαρμακεία-νομίζω κάπου έγραψες πως ασχολείσαι με πληροφορική-φαίνεται να γνωρίζεις πολλά για τα φαρμακεία.
Επειδή δεν είσαι τόσο έξυπνος ή εμείς τόσο ηλιθιοι για να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας θα σε παρακαλούσα,αφού κατέθεσες τις θέσεις απόψεις σου και αφού είσαι τόσο ευαίσθητος σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης να ασχοληθείς και με άλους κλάδους πχ.φορτηγατζήδες,συνταξιούχους,φπα κτλ
Προσωπικά με έχεις κουράσει πολύ και νομίζω πως εισαι φαρμακοποιός
Θα παρακαλούσα και τους υπόλοιπους συναδέλφους να σταματούν να μιλούν μαζί σου-για το τρέχον θέμα,είμαστε στη διάθεση σου για ό,τι άλλο θες- γιατί δε λες κάτι καινούργιο αλλά επαναλαμβάνεσαι μονότονα στις θέσεις σου και προσωπικά μου δίνεις την αίσθηση πως ηδονίζεσαι με αυτό το λεκτικό πινγκ πονγκ που είτε εκτονώνει την έντασή σου σαν φαρμακοποιός ή απλά με μια νοσηρή προσέγγιση-αφού λες πως είσαι άσχετος με το χώρο-καταθέτωντας διαρκώς επιχειρήματα-για κάτι που δε σε αφορά άμεσα-έχεις σαν απώτερο σκοπό να παίξεις μαζί μας.
Εχεις μπει αλήθεια και σε φόρουμ φορτηγατζήδων ή συνταξιουχων?
Συνάδελφοι ας σταματήσει εδώ παρακαλώ κάθε συζήτηση στο τρέχον θέμα.Δεν προσφερει κάτι παραπάνω από τον αυτοπροσδιοροσμό και την εκτόνωση του tasath...
Ας μη του κάνουμε τη χάρη!
Harper:
tasath,
επίσης αφού είσαι τόσο ευαισθητοποιημένος στο θέμα θεωρώ πως μετέχεις και σε κάποιο φόρουμ φαρμακοποιών...
Ασχολεισαι λες με πληροφορική...μας δίνεις σε παρακαλώ ένα υπερσύνδεσμο να δούμε και τις τοποθετήσεις σου εκεί?
Μη μου πεις πως δεν μετέχεις σε φόρουμ φαρμακοποιών αλλά τυχαία είδες φως και μπήκες εδώ???????!!!!
ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!
Όμηρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςtasath,
επίσης αφού είσαι τόσο ευαισθητοποιημένος στο θέμα θεωρώ πως μετέχεις και σε κάποιο φόρουμ φαρμακοποιών...
Ασχολεισαι λες με πληροφορική...μας δίνεις σε παρακαλώ ένα υπερσύνδεσμο να δούμε και τις τοποθετήσεις σου εκεί?
Μη μου πεις πως δεν μετέχεις σε φόρουμ φαρμακοποιών αλλά τυχαία είδες φως και μπήκες εδώ???????!!!!
ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Μια απλή αναζήτηση στο Google με λέξεις-κλειδιά "tasath" και "φαρμακοποιός" βγάζει εκτός από το pfy.gr/forum και το forum του capital.gr,στο οποίο ο (ίδιος?) tasath είναι ενεργό μέλος και ασχολείται φυσικά με θέματα φαρμακευτικής πολιτικής,υποστηρίζοντας την πλευρά των φαρμακοποιών.....
tasath:
Οκ κύριοι, θα απαντήσω σε όλους τους προλαλήσαντες συνολικά.
1. Δεν είμαι φαρμακοποιός, είναι η γυναίκα μου. Άρα θα μου επιτρέψετε να έχω γνώση της καθημερινότητας ενός φαρμακείου. Κάτι που λείπει σε αρκετούς από εσάς που πετάτε διάφορα άσχετα κατά καιρούς για να δείξετε τον "εχθρό". Και αυτό είναι λυπηρό για ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο της υγείας. Αλήθεια φίλτατε @timex, η τελευταία σου φράση είσαι σίγουρος ότι ισχύει ή υπάρχει και αντίλογος (βλέπε "γράφω φάρμακα της εταιρείας που με προσέχει");
2. Ο τίτλος των threads του forum αφορούν σε θέματα φαρμακευτικής κατανάλωσης. Δεν μπήκα σε άλλα threads αλλά μόνο σε αυτά τα 2. Και υποτίθεται ότι το forum είναι ανοικτό σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να καταθέσει την άποψή του. Εκτός και αν θέλετε να το κλείσετε και να συνδιαλέγεστε μόνο οι γιατροί μεταξύ σας για να λέτε πόσο δίκιο έχετε. Κάντε το για θέματα δικά σας. Αλλά για θέματα που εμμέσως ή αμέσως θίγουν άλλους κλάδους, πρέπει να είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε τις απόψεις σας με επιχειρήματα, στοιχεία και όχι αφορισμούς. Αλλιώς, πρόκειται για στείρο λόγο. Επίσης λυπηρό στοιχείο. Αγαπητέ @jack, για μπες σε forum φαρμακοποιών να δεις πως αντιπαρατίθενται μεταξύ τους.
3. Στο forum μπήκα από καθαρό ενδιαφέρον γιατί μου αρέσει να ενημερώνομαι έγκυρα από διαφορετικές πλευρές για θέματα υγείας, όπως έχω κάνει και σε πολλά άλλα forum (ναι και στο capital, εύγε Ηρακλή Πουαρώ!). Έχω εκτιμήσει πολλές από τις απόψεις σας. Έχω ενστάσεις σε άλλες και γι' αυτό απαντώ, αυτό λέγεται Δημοκρατία. Ξέρετε, με ενοχλεί ιδιαίτερα να λέγονται και να γράφονται αστήρικτα πράγματα. Εσάς;
4. Εν πάσει περιπτώσει @jack, αφού σε έχω κουράσει, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποχωρήσω. Όσοι προσέξατε τα posts μου, ουδεμία κατηγορία δεν εξέφρασα εναντίον του κλάδου σας. Οι οποίες κατηγορίες είναι πάμπολλες στα θέματα Ακριβοφαρμακίας και Πολυφαρμακίας. Παραδόξως δεν εκφράσατε ούτε εσείς... Μπορεί να είναι χαζό αλλά, αν λέω εγώ κάποια πράγματα εγώ ως τρίτος (πληροφορικάριος), έπρεπε να τα λέτε εσείς 10 φορές ως Γιατροί και πιο "συγγενείς" σε αυτά τα θέματα.
Παρακαλώ τον Administrator να με διαγράψει από το forum.
Χαιρετώ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση