Γενικά > Γενική συζήτηση

Πράγματα για τα οποία θα θέλαμε να κάνουν κάτι τα συλλογικά μας όργανα.

<< < (4/7) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν θέλω καν ν'αρχίσω να φαντάζομαι πως θα είναι να συμπληρώνει κανείς μια σοφά σχεδιασμένη φόρμα τύπου e-ΔΑΠΥ. Για ένα πιστοποιητικό θα χρειάζεται καμια ώρα minimum...

--- Τέλος παράθεσης ---

Μου φαίνεται υπερβολικό.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Επιπλέον είναι και μπελάς για τους γιατρούς και τους συγγενείς γιατί δεν θα μπορεί να δίνεται επί τόπου, αλλά θα πρέπει να γίνουν 2 συναντήσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό που θα γίνεται είναι να σε ακολουθεί κάποιος συγγενής ή κάποιος από το γραφείο κηδειών στο Ιατρείο σου, να συμπληρώνεις ηλεκτρονικά τα στοιχεία που ήδη έχεις καταγράψει από το σπίτι και αφού συμπληρώσεις και στείλεις ηλεκτρονικά το αρχείο να τους δίνεις και μία εκτύπωση.

Αυτό γίνεται στην Σουηδία τουλάχιστον εδώ και αρκετά χρόνια.

Νομίζω ότι θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τον εκσυγχρονισμό της διοίκησης και αξίζει να βάλουμε πλάτη.

Argirios Argiriou:
Η αναρρωτικές άδειες να γράφονται ηλεκτρονικά μέσω του eΔΑΠΥ.

( Απ' ότι φαίνεται έχει ήδη δρομολογηθεί ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ),
αλλά σε περίπτωση που το θέμα κολλήσει να είμαστε έτοιμοι να το διεκδικήσουμε ).

Argirios Argiriou:
Οι εισηγητικές εκθέσεις για τα ΚΕΠΑ να γράφονται και να στέλνονται ηλεκτρονικά μέσω του eΔΑΠΥ.

Το ίδιο και τα πορίσματα των επιτροπών.

Argirios Argiriou:
Στο e-syntagografisis να φαίνεται αυτόματα αν ο ασθενή δικαιούται ΕΚΑΣ ή όχι.

medicus:
Στο e-syntagografisis να υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καταγραφή των στοιχείων του παραστατικού που εκδίδει ο "μη συβεβλημένος" ή ο "συμβεβλημένος" (μετά το πέρας των 200 επισκέψεων).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση