Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Σύγκριση της τιμής του Durogesic με το Matrifen ( fentanyl )
(1/1)
Argirios Argiriou:
Ο ασφαλισμένος ασθενής με καρκινικό άλγος παίρνει τα παρακάτω φάρμακα με συμμετοχή 0% έτσι και αλλιώς
αλλά όμως ο ΕΟΠΥΥ ( και ο μέσος όρος συνταγής του Ιατρού) χρεώνονται ανάλογα με την μάρκα που θα διαλέξει κανείς.
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε και το 30 % των συμπολιτών μας οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι και πρέπει να πληρώσουν όλα αυτά από την τσέπη τους.
Οι τιμές είναι από τις 14/11/2014 :
TTS Durogesic 12 ug x 5 9,6 €
TTS Durogesic 25 ug x 5 12,65 €
TTS Durogesic 50 ug x 5 24,37 €
TTS Durogesic 75 ug x 5 34,61 €
TTS Durogesic 100 ug x 5 42,40 €
TTS Matrifen 12 ug x 5 8,26 €
TTS Matrifen 25 ug x 5 11,78 €
TTS Matrifen 50 ug x 5 19,19 €
TTS Matrifen 75 ug x 5 27,32 €
TTS Matrifen 100 ug x 5 34,48 €
Τα Fentanyl / Mylan το galinos τα δείχνει ακόμη φθηνότερα από το Matrifen αλλά σε δύο φαρμακοποθήκες που ρώτησα μου είπαν ότι τα Fentanyl / Mylan δεν κυκλοφορούν.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος
........
..............
Τα Fentanyl / Mylan το galinos τα δείχνει ακόμη φθηνότερα από το Matrifen αλλά σε δύο φαρμακοποθήκες που ρώτησα μου είπαν ότι τα Fentanyl / Mylan δεν κυκλοφορούν.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα ( 02/10/2015) πήγα στο σπίτι ασθενούς μου με καρκινικούς πόνους από καρκίνο του Πνεύμονα και είδα ότι είχε στο σπίτι Fentanyl / Mylan που του τα είχαν γράψει από το Νοσοκομείο.
Άρα τα TTS Fentanyl / Mylan (που είναι σαφώς φθηνότερα από τα Durogesic και τα Matrifen) κυκλοφορούν πλέον.
Ο ασθενής μου αυτός είχε και υπογλώσια χάπια φαιντανύλης για να τα παίρνει κατά περίσταση. Τα υπογλώσια αυτά χάπια όμως, που έχουν το εμπορικό όνομα Abstral, είναι πανάκριβα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Κυκλοφορούν επίσης τα Fentadur από την Lavipharm.
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση