Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

δευτερη ειδικοτητα

<< < (4/9) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠερυσι το καλοκαίρι είχα ασχοληθεί και οι άγονες ειδικότητες ήταν:γενική ιατρική, αναισθησιολογία, κυτταρολογία και ακτινοθεραπευτική. Αν  θυμάμαι καλά, εφόσον κάποιος έχει ήδη μια ειδικότητα, μπορεί να κάνει μόνο μια εξ αυτών ως 2η.....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δε νομίζω ότι υπάρχει περιορισμός στην επιλογή της 2η ειδικότητας. Παλιότερα σίγουρα (ήξερα άτομα) μπορούσες να διαλέξεις όποια ήθελες, δεν πρέπει να έχει αλλάξει. Φυσικά αμισθί σε υπεράριθμες θέσεις (όπου υπήρχαν βέβαια).

nasiaser:
Δυστυχώς υπάρχει. Αν καλέσετε στο υπουργείο υγείας στο γραφείο ειδικοτήτων, θα σας το πουν.
Επίσης, όπως προανέφερα, οι θέσεις υπεραριθμων υπολογιζονται ως ποσοστό επι των προσφερομένων θέσεων κάθε νοσοκομείου. Επίσης αν καλέσετε στο υπουργείο υγείας, θα σας το πουν

Vami:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΓΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔε γνωρίζω ποιες είναι άγονες ειδικότητες πια.
Όμως σε λίγο θα αυξηθεί ο αριθμός τους ( παλιά ήταν 3 ή 4 οι άγονες αν θυμάμαι καλά) γιατί δεν υπάρχουν ειδικευόμενοι!

--- Τέλος παράθεσης ---
Χωρις τον τιτλο της πρωτης ειδικοτητας ομως μπορεις να αρχισεις δευτερη;

Vami:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΓΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχουν ακόμη άγονες ειδικότητες; Αν ναι, ποιες; (δε νομίζω τα αριθμητικά δεδομένα που κατέστησαν κάποιες ειδικότητες ως άγονες πριν αρκετά χρόνια να ισχύουν ακόμη)
Μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε ειδικότητα (όχι μόνο άγονη) με την προϋπόθεση να μην πληρώνεσαι μισθό για όσο διάστημα έχεις κάνει στην πρώτη ειδικότητα και να πληρώνεσαι μόνο εφημερίες.
Επίσης μέσω ΚΕΣΥ μπορείς να αναγνωρίσεις μέρος την πρώτης ειδικότητας αν συμπίπτει με τη δεύτερη.

Αν κάνεις άγονη ειδικότητα ως δεύτερη πληρώνεσαι και μισθό;

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν ομως εχεις τελειωσει την εδικοτητα και δεν εχεις σκοπο να την ασκησεις για ευνοητους λογους,και θελεις να κανεις Γενικη ιατρικη ως δευτερη χωρις το χασιμο χρονου του τιτλου της πρωτης.(μικροβιολογιας)αμισθη βεβαια 

Vami:
Υπαρχουν ακομη οι αγονες ειδικοτητες και μονον αυτες μπορεις να κανεις ως δευτερη ειδικοτητα
Σιγουρα με τιτλο ως υπεραριθμος
Το ερωτημα μου ειναι αλλο
Εχω τελειωσει την ειδικοτητα της μικροβιολογιας το μελλον κλεινουν τα εργαστηρια και θα ηθελα να κανω δεθτερη ειδικοτητα γενικης ιατρικης χωρις ομως να χασω αλλο χρονο διαβαζωντας να παρω τον τιτλο της πρωτης ειδικοτητας μου.οι 6 μηνες τουλαχιστον θα κανω κομνατι της γενικης ιατρικης.
Μπορω;Γνωριζετε;.οποια πληροφορια καλοδεχουμενη
Ευχαριστω πολυ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση