Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το επείγον και το τηλέφωνο στο ιδιωτικό ιατρείο

<< < (3/6) > >>

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςοταν πριν 2 χρονια ξεκινουσα το ιδιωτικο μου ιατρειο θεωρουσα μεγαλο μειονεκτημα την μη δυνατοτητα συμβασης.....τωρα και να μου την προσφερουν δεν την θελω!
παντως αυτο με τα συνεχομενα τηλεφωνα ισχυει γενικα για ολους τους ιδιωτες, ειναι νομιζω το χειροτερο κομματι(για εμενα) στο ιδιωτικο επαγγελμα μεχρι τωρα.Δεν εννοω φυσικα το επειγον (εκει ειμαι διαθεσιμος παντα) αλλα κατι ...περιεργα (πχ τηλεφωνο  μεσημεριατικα για να σε ρωτησει αν εισαι ανοιχτος το επομενο πρωι) ειναι πολυ ενοχλητικα .

--- Τέλος παράθεσης ---
αυτό ακριβώς εννοώ.όσες φορές έκλεισα το τηλέφωνο έχασα σημαντικά τηλεφωνήματα και όταν το αφήνω ανοιχτό γίνομαι 166...on call ή on site...
πως θα θέσουμε όρια λειτουργίας για να έχουμε τη δυνατότητα να ζουμε και μια κατα το δυνατόν φυσιολογική ζωή?o παθολόγος τα ξέρει όλα και συμφέρει..
αυτό είναι το μείζον ερώτημα

Denominator:
Το ερώτημα που έθεσε πολύ εύστοχα ο συνάδελφος @gad2 δεν έχει έτοιμη απάντηση.
Μετά από πολλά χρόνια, η δική μου τακτική είναι να το έχω όσες περισσότερες ώρες μπορώ, με την προϋπόθεση ότι έχω τη νηφαλιότητα να απαντήσω σε ό,τι κι αν ακούσω. Σε περίπτωση όμως που είμαι εκνευρισμένος ή κουρασμένος, προτιμώ να το κλείσω για λίγες ώρες (ή, ακόμη καλύτερα, να το δώσω στη σύζυγό μου, η οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι "ο γιατρός ξεκουράζεται για λίγο, είναι κάτι τόσο επείγον ώστε να τον ενοχλήσω ή να σας πάρει τηλέφωνο αργότερα;") οπότε συνήθως επιτυγχάνεται μία καλή συνεννόηση και αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και η απώλεια περιστατικών.

samsok:
Το τηλ δεν το εχω κλεισει ποτε μου εδω και 2 χρονια  γιατι οντως αν καποιος σε χρειαστεί πραγματικά μπορεί να τον χάσεις(και κυριολεκτικά όχι μονο ως ασθενή).Αυτό που έκανα μερικές φορές (καποια μεσημερια που ακολουθουσαν ξενυχτι και δεν αντεχα αλλο) ήταν να δωσω το τηλ στην συζυγο για καμια ωρα και να λέει ότι ειναι η  γραμματεας μου(που ειναι)  και να μου περνά μόνο τα πολύ επέιγοντα.
Ομολογώ επίσης ότι  σε 2 περιπτωσεις ήμουν αποτομος και ζήτησα να μην με ξαναπάρουν τηλ αλλα ήταν και οι 2 ενοχλητικοί  και ανυπάκουοι ασθενεις ....ακούγεται μεν άσχημο αλλά ο καθένας μας έχει τα όρια του και ξερω ότι αν τα ξεπεράσω δεν θα μπορώ να προσφέρω σωστά τις υπηρεσίες μου.

samsok:
denominator βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που  βάζω αγγαρείες στην συζυγο!

Υ.Γ οι ανυπαντροι να ξέρετε ότι μια γραμματέας  κοστίζει λιγότερο απο μια σύζυγο

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςdenominator βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που  βάζω αγγαρείες στην συζυγο!

Υ.Γ οι ανυπαντροι να ξέρετε ότι μια γραμματέας  κοστίζει λιγότερο απο μια σύζυγο

--- Τέλος παράθεσης ---

Χα χα! Γίνεται σχετικά σπάνια...! Άσε που κάποιες φορές μου παίρνει το τηλέφωνο με το ζόρι...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση