Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Το επείγον και το τηλέφωνο στο ιδιωτικό ιατρείο

<< < (6/6)

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο επόμενο βήμα που σκέφτομαι μόλις τελειώσω κάποια πράγματα που θέλω ακόμη να φτιάξω στον ηλ. φάκελο είναι μια εφαρμογή για το κινητό που να μου επιτρέπει να έχω το profil του ασθενή σε εφαρμογή στο κινητό, λαμβάνοντας στοιχεία από το ιατρείο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπορείς να εγκαταστήσεις το open EMR σε server και να μπαίνεις στον ιατρικό σου φάκελο από το κινητό μέσω web

--- Τέλος παράθεσης ---

O ηλεκτρονικός φάκελος που χρησιμοποιώ είναι windows προγραμμα γραμμένο σε object pascal (Delphi για τους γνωρίζοντες) και ενσωματώνει browser ώστε να κάνει "αυτόματα" συνταγογράφηση και λήψη συνταγών από το e-syntagografisi.gr όπως κάνουν τα medisto, med-express,easymed. Επιπλέον έχει διαχείριση ραντεβού, καταχώρηση αποτελεσμάτων εξετάσεων, σάρωση ή εξωτερική λήψη εικόνων και pdf, διαχείριση επισκέψεων, εισαγωγή ραντεβού στο e-dappy, εκτύπωσεις με report generator, και τώρα έχω αρχίσει να βάζω και medical calculators. Έχω ακόμη αρκετά να προσθέσω και να διορθώσω.
Ξέρω ότι θα ξενίσει, αλλά το λογισμικό αυτό το έχω γράψει εγώ. Είναι η νέα έκδοση του λογισμικού που είχα φτιάξει στο διδακτορικό μου.
Παρακολουθώ το openEMR αλλά θα ήθελα κάτι πιο γρήγορο και προσαρμοσμένο στις Ελληνικές συνθήκες.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆραγε χρόνο χρέωση επιτρέπεται ;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Έχω ακούσει ότι απο μια σχετική διερεύνηση του θέματος της χρονοχρέωσης (με 090 ή 901κλπ αριθμούς) παλιότερα (τουλάχιστον προ 5ετίας) απο κάποια ειδικότητα στη Λάρισα (που ταλαιπωρείται αρκετά τηλεφωνικά) υπήρξε νομικό πρόβλημα. Δεν συμφώνησαν να το κυνηγήσουν περεταίρω...
   Δεν ξέρω με τις αλλαγές στη νομοθεσία τελευταία, αν άλλαξε τίποτα...

Elisavet:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆραγε χρόνο χρέωση επιτρέπεται ;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Έχω ακούσει ότι απο μια σχετική διερεύνηση του θέματος της χρονοχρέωσης (με 090 ή 901κλπ αριθμούς) παλιότερα (τουλάχιστον προ 5ετίας) απο κάποια ειδικότητα στη Λάρισα (που ταλαιπωρείται αρκετά τηλεφωνικά) υπήρξε νομικό πρόβλημα. Δεν συμφώνησαν να το κυνηγήσουν περεταίρω...
   Δεν ξέρω με τις αλλαγές στη νομοθεσία τελευταία, αν άλλαξε τίποτα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εγω αυτο ειχα ακουσει, περι νομικου κωλυματος...Το θεμα παντως παραμενει ενδιαφερον! Γνωριζει καποια/ος συναδελφος περισσοτερα? Θα προτεινατε να σταλει ενα mail προς το Νομικο Τμημα του Ιατρικου Συλλογου για διευκρινισεις?

GAD2:
Δεν καταφερα ποτε να φτιαξω τηλεφωνο με χρονοχρεωση....
Από την αρχή του χρόνου εχω εφαρμόσει ένα νέο σύστημα.Το κινητο μου ειναι ανοιχτο μονο τις ώρες του ιατρειου ( 7-12 πρωι και 5-9 απόγευμα) και ποτέ άλλοτε.Το απαντα η γραμματεας και φιλτραρει αναλόγως.
Εχω διαπιστώσει τα εξής
1.Πολλοί γκρινιάζουν, αλλά τελικά όλοι βρίσκουν λύση
2.Ο κόσμος που έρχεται στο ιατρείο έχει αυξηθει γεωμετρικά , γιατι δεν υπαρχει πλέον τηλειατρική......
3.Ξεσκαρτάρουμε σταδιακά από ασθενείς κακής ποιότητας , αλλα χανουμε και καποιους καλούς
4.Η οικογενεια ειναι καπως καλύτερα......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση