Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Το επείγον και το τηλέφωνο στο ιδιωτικό ιατρείο
EzeΤΡΟΛ:
To "πρώτο εν Ελλάδι αστικού τύπου ΚΥ", δεν υπάρχει πια; :o
GAD2:
εγώ δουλεύω ως ιδιώτης στο Βύρωνα και το θέμα μας είναι λίγο διαφορετικό
πάντως όντως υπάρχει τεράστιο θέμα εδώ και το αναδεικνύω μέσω αυτού του post
fanisgp:
βεβαιως στην επαρχια ειναι πάρα μα πάρα πολυ καλυτερα αλλά πρέπει και εμείς να ειμαστε αποφαστικοί με τους ασθενείς μας.αν πάς να διορθώσεις-εξηγήσεις σε όλους το κάθε στραβό είτε απ το νοσοκομείο ή από αλλού τότε εξ΄ορισμού σε κάποιον θα κάνεις λάθος ή θα χάσεις εκέινον που εχει πράγματι ανάγκη.Συμπέρασμα μή κρατάτε τους τσαμπατζήδες και κακής ποιότητας ασθενείς ωστε να μπορούμε να βλέπουμε δωρεάν και ας έχει κλείσει το πλαφόν τους πραγματικά φτωχούς και ανήμπορους.
samsok:
οταν πριν 2 χρονια ξεκινουσα το ιδιωτικο μου ιατρειο θεωρουσα μεγαλο μειονεκτημα την μη δυνατοτητα συμβασης.....τωρα και να μου την προσφερουν δεν την θελω!
παντως αυτο με τα συνεχομενα τηλεφωνα ισχυει γενικα για ολους τους ιδιωτες, ειναι νομιζω το χειροτερο κομματι(για εμενα) στο ιδιωτικο επαγγελμα μεχρι τωρα.Δεν εννοω φυσικα το επειγον (εκει ειμαι διαθεσιμος παντα) αλλα κατι ...περιεργα (πχ τηλεφωνο μεσημεριατικα για να σε ρωτησει αν εισαι ανοιχτος το επομενο πρωι) ειναι πολυ ενοχλητικα .
Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςοταν πριν 2 χρονια ξεκινουσα το ιδιωτικο μου ιατρειο θεωρουσα μεγαλο μειονεκτημα την μη δυνατοτητα συμβασης.....τωρα και να μου την προσφερουν δεν την θελω!
παντως αυτο με τα συνεχομενα τηλεφωνα ισχυει γενικα για ολους τους ιδιωτες, ειναι νομιζω το χειροτερο κομματι(για εμενα) στο ιδιωτικο επαγγελμα μεχρι τωρα.Δεν εννοω φυσικα το επειγον (εκει ειμαι διαθεσιμος παντα) αλλα κατι ...περιεργα (πχ τηλεφωνο μεσημεριατικα για να σε ρωτησει αν εισαι ανοιχτος το επομενο πρωι) ειναι πολυ ενοχλητικα .
--- Τέλος παράθεσης ---
Στο ΕΣΥ-ΠΕΔΥ Π.Ι. να δεις! !!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση