Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΠΕΔΥ

(1/4) > >>

Δημήτρης Μακρέας:
Το (πεδυ) πρόωρο και με δυστοκία...
Η ψυχοκινητική του ανάπτυξη επιεικώς προβληματική.
Αλλά οι γονείς του νομίζουν πως μεγάλωσε αρκετά και ενώ ακόμα δε μπουσουλάει, το δήλωσαν στο μαραθώνιο..
Από 1/1/15 τα πεδυα αυτονομονούνται από τα μεγάλα τους αδέρφια, αλλά όλοι οι ιθύνοντες σφυρίζουν κλέφτικα.
Μένει ένας μήνας και δε γνωρίζουν ακόμα ούτε πως θα γίνονται οι προμήθεις σε αναλώσιμα και φάρμακα, ούτε πως θα καλύπτονται τα αυξημένα λειτουργικά με την ένταξη των ΚΥ στα πεδυα, μάλιστα οι προυπολογισμοί είναι μειωμένοι.
Ζήτησαν να εξακολουθήσουν να τροφοδοτούνται από τα νοσ/μεία, τα οποία φυσικά αρνήθηκαν αφού δεν υπάρχει ούτε πρόβλεψη ,ούτε κονδύλια.
Δεν έχουν αποφασίσει ούτε για τα πρότυπα εφημέρευσης, ούτε για τους οργανισμούς.
Στον αέρα όλα.
Το ΠΙ Αρωνίου ,που εργάζομαι, από τοΚΥ Βάμου μετακομίζει στο Πεδυ Χανιών , όπως και τα ΠΙ που ανήκουν στο δήμο Χανιών..
Οκ! Μεταρύθμιση ...
Εν τω μεταξύ δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση από κανέναν, πέραν της διαβεβαίωσης από τον -πρώην πια- διευθηντή μου, ότι τα ΠΙ δε θα καταργηθούν.
Προσωπικά είμαι δύσπιστος γιατί δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα.
Προχειρότητα εγκληματική και ανικανότητα για τα στοιχειώδη.
Κατά τη γνώμη μου υπάρχει δόλος.
Η ΠΦΥ θα εκχωρηθεί στις ασφαλιστ(ρ)ικές. Πολλοί θα ήθελαν να εκχωρηθεί στους ελευθεροεπαγγελματίες, αλλά δεν το βλέπω καθόλου πιθανό.
Άραγε ο Παύλος (ένας είναι ο Παύλος) έτσι ετοιμάζει και την ψυχιατρική μεταρύθμιση??

ΑΡΗΣ:
Ως προς τις προμήθειες σε υλικά κλπ, ο σχετικός νόμος είναι σαφής και αναφέρει ότι τις αναλαμβάνουν τα νοσοκομεία αναφοράς. Νοσοκομεία αναφοράς, θα λέγονται πλέον τα νοσοκομεία στα οποία υπάγονται διοικητικά μέχρι 31/12/2014, τα κέντρα υγείας.

Δημήτρης Μακρέας:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΩς προς τις προμήθειες σε υλικά κλπ, ο σχετικός νόμος είναι σαφής και αναφέρει ότι τις αναλαμβάνουν τα νοσοκομεία αναφοράς. Νοσοκομεία αναφοράς, θα λέγονται πλέον τα νοσοκομεία στα οποία υπάγονται διοικητικά μέχρι 31/12/2014, τα κέντρα υγείας.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα νοσοκομεία ,τουλάχιστον για την Κρήτη ,αρνούνται τέτιοα υποχρέωση και δεν έχουν κάνει κανέναν προγραμματισμό, όπω επίσης δεν έχουν και κονδύλιο.
Στον αέρα , όλα..

Argirios Argiriou:
@Δημήτρης Μακρέας. Δημήτρη συμφωνώ σχεδόν με όλο το παραπάνω κείμενό σου αλλά όμως δεν νομίζω ότι πρέπει ως ιδιώτης Γενικός Ιατρός να φοβάμαι τις ασφαλιστικές εταιρείες και τα διαγνωστικά κέντρα:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΩς προς τις προμήθειες σε υλικά κλπ, ο σχετικός νόμος είναι σαφής και αναφέρει ότι τις αναλαμβάνουν τα νοσοκομεία αναφοράς. Νοσοκομεία αναφοράς, θα λέγονται πλέον τα νοσοκομεία στα οποία υπάγονται διοικητικά μέχρι 31/12/2014, τα κέντρα υγείας.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα νοσοκομεία ,τουλάχιστον για την Κρήτη ,αρνούνται τέτιοα υποχρέωση και δεν έχουν κάνει κανέναν προγραμματισμό, όπω επίσης δεν έχουν και κονδύλιο.
Στον αέρα , όλα..

--- Τέλος παράθεσης ---

Η εφαρμογή ενός νόμου δεν επιδέχεται άρνησης. Παρόλο αυτά, και με το υφιστάμενο σύστημα, οι δαπάνες για αναλώσιμα υλικά, φάρμακα κλπ μπαίνουν σε διαφορετικό κωδικό για τα κέντρα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση