Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΠΕΔΥ

<< < (3/4) > >>

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑργύρη μακάρι να είναι όπως το λες, αλλά αμφιβάλλω.
Πιθανότατα πολλά μοναπρόσωπα ιατρεία , εδραιωμένα από χρόνια σε μια περιοχή, θα μακροημερεύσουν.
Το πρόβλημα είναι ότι το στήσιμο και η διαχείρηση της κρίσης- τουλάχιστον στην Ελλάδα- έχει ως έναν από τους στόχους το οριστικό τέλος των "μικρό.."
Το τέλος των μικροιδιοκτητών, μικροκαταθετών, μικροεπενδυτών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ειδικά στους τομείς όπου υπάρχει δυνατότητες μεγάλης ή μεγαλύτερης κεφαλαιοποίησης.
Ο χώρος της υγείας είναι σαφώς ένας από αυτούς τους χώρους.
Ήδη ξεμπέρδεψαν με το μεγάλο ποσοστό των αδρανών μικροκαταθέσεων, ετοιμάζονται να ξεμπερδέψουν και με τους μικροιδιοκτήτες
Η βαθιά ριζωμένη μικροαστική παράδοση του νεοέλληνα πιθανώς αντιστέκεται , αλλά δεν ξέρω για πόσο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εχεις απόλυτο δίκιο και η αρχή θα γίνει με τα μονοθέσια ΠΙ....

Argirios Argiriou:
19/12/2016

.................
αφού η σημερινή κυβέρνηση καταδικάζει τις "απολύσεις" των 2500 γιατρών από το πρώην ΙΚΑ, γιατί δε φρόντισε να τους επαναπροσλάβει όπως οι περισσότεροι ήλπιζαν; Αντίθετα προχώρησε στις ίδιες ρυθμίσεις που έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση.
................................

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος19/12/2016
αφού η σημερινή κυβέρνηση καταδικάζει τις "απολύσεις" των 2500 γιατρών από το πρώην ΙΚΑ, γιατί δε φρόντισε να τους επαναπροσλάβει όπως οι περισσότεροι ήλπιζαν; Αντίθετα προχώρησε στις ίδιες ρυθμίσεις που έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Tι το περάσατε ? ΠΕΔΥ και ΕΡΤ δεν είναι το ίδιο πράγμα. Όποιος θέλει επίσης μπορεί να απαντήσει στο εξής: ποιοι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο φτώχειας, οι χαμηλοσυνταξιούχοι ή οι μακροχρόνια άνεργοι ? Τα αυτονόητα πράγματα για όλους είναι ζητούμενο στην πολιτική, ειδικά τώρα που το τυρί δεν φθάνει για όλους και τα προεκλογικά δωράκια πρέπει να είναι στοχευμένα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σήμερα οι μονάδες που ανήκουν στο ΠΕΔΥ της 2ης ΔΥΠΕ λάβαμε ένα mail με οδηγίες εφαρμογής του πληροφοριακού συστήματος δεδομένων λειτουργίας το οποίο επισυνάπτω. Λογικά θα το έχουν λάβει και οι μονάδες ΠΕΔΥ στις άλλες ΔΥΠΕ.
Ουσιαστικά αποτελεί ένα σύστημα καταγραφής δεδομένων και παρουσιολόγιου.
Όμως αν δείτε στην καταγραφή της νοσηλευτικής κίνησης των μονάδων (σελ 4 και 5) καθώς και στην παιδιατρική κίνηση (σελ 10) υπάρχει η κατηγορία "Φάρμακα χωρίς κλινική εξέταση" και "Λοιπές εξετάσεις χωρίς κλινική εξέταση".
Αν και είναι κοινό μυστικό ότι αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό, πιστεύω ότι μια τέτοια επίσημη παραδοχή και καταγραφή δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή.

και τώρα ας περάσουμε στον "φούφουτο" της ιστορίας.
Πρέπει αρχικά, μετά τη σύνδεση στο σύστημα με τους απαραίτητους κωδικούς, να γίνει καταγραφή του προσωπικού της μονάδας. Ανάμεσα σε όλα, υπάρχει και το σημείο "Βαθμός/Θέση". Εκεί, όπως θα δείτε στη συνημμένη εικόνα, υπάρχουν και οι επιλογές "Άγνωστο" (4 φορές μάλιστα) και η επιλογή....... "Λοχαγός"!!!!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Από την παραπάνω εφαρμογή.
Στις νοσηλευτικές και μαιευτικές πράξεις, όπως μπορείτε να δείτε, συμπεριλαμβάνονται ο ψυχολόγος και η λογοθεραπεία.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση