ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Εξετάσεις ειδικότητας
deleteduser:
Η ειδικότητα πλησιάζει στο τέλος της. Δηλαδή μόνο οι εξετάσεις μείνανε. Χαρτούρα χαρτούρα και λίγο διάβασμα. Η ηλικία δεν επιτρέπει και περισσότερο. Ακούω πολλά κι από πολλούς. Οι περισσότεροι αποφεύγουν να μιλήσουν συγκεκριμένα (τι διάβασαν, τι θέματα έπεσαν κλπ κλπ). Σύνδρομο που έχει μείνει από τη σχολή. Δε με νοιάζει και πολύ όμως. Προσπαθώ να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι διαβάζω για μένα. Διαβάζω τον Σκληρό (καλό βιβλίο είναι). Διάβασα και τον Αραπάκη (ευαγγέλιο). Ρίχνω και μια ματιά στα guidelines του ΝICE (πολύ καλά και πρακτικά) Ξαναθυμάμαι τα νεανικά μου χρόνια (τις κακές πτυχές). Ελπίζω αυτές οι εξετάσεις να είναι οι τελευταίες. Κάθε φορά το ίδιο λέω. Ακόμη βλέπω εφιάλτες ότι χρωστάω μαθήματα στη σχολή. Τι ψυχικά τραύματα.
Στο κλίμα αυτό δυο κλασικές ερωτήσεις:
- Η προηγούμενη εξέταση ήταν στις 3/11. Πότε να περιμένω την επόμενη; Πώς και πότε μπορώ να το μάθω;
- Πώς μπορώ να βρω τα θέματα των γραπτών εξετάσεων των τελευταίων εξεταστικών (2008);
Λευτεριά σε όλους τους εξεταζόμενους
D-Michalis:
Για βιβλία –θέματα δεν μπορώ να αναφερθώ για ευνόητους λόγους. Ωστόσο μη ξεχνάτε και το internet (για θέματα που αλλάξουν γρήγορα).
Όμως για την ημερομηνία: Οι εξετάσεις 3/11 ήταν αυτές του Οκτωβρίου.
Οι νέες είναι αυτές του Δεκεμβρίου και έχει προγραμματιστεί (κατ’ αρχάς) να γίνουν 22-23 Δεκεμβρίου.
Όμως μπορεί να υπάρξει μεταβολή γι’ αυτό η ενημέρωση πρέπει να είναι κοντά εκεί και από τις Νομαρχίες ή το αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου (όπου πρέπει να δώσετε και έγκυρα τηλέφωνα γιατί επί αλλαγών σας αναζητούν και σας ενημερώνουν).
Καλή επιτυχία
docjohn:
Φιλε μου στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.και φαντασου οτι εχω και 2 μωρα (ΟΧΙ αυτα που νομιζεται)και πρεπει να διαβασω για τον δεκεμβριο,γιατι τερμα η ειδικοτητα ,τερμα και τα money. :-[.Ποτε θα μαθουμε για την d.day μας το δεκαμβριο?(εκεινη ηταν τον ιουνιο του 1944).
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και αν μαθει κανενα καλο παλικαρι ποτε ειναι ,ας μασς το πει και ςε εμας.Γιαννης
docjohn:
κανενα νεο για την ημερα των εξετασεων εχουμε?
EzeΤΡΟΛ:
Παλαιός καημός αυτός. Οι βετεράνοι του παλιού Φόρουμ, γνωρίζουν...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση