ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας

<< < (5/39) > >>

Harper:
Μπράβο Απόστολε!Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία από εδώ και πέρα!

vasiliki:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα ρωτήσω κάτι;
Γιατί όλοι λέτε "κανένας απο εδώ";
Απο που κανένας και γιατί;

--- Τέλος παράθεσης ---

Στα κέντρα υγείας που έχουν πρόβλημα εννοούν!!!

docjohn:
Καλες Γιορτες σε ολους τους συναδελφους και ενα δημοσιο ευχαριστω  στο φιλο Αποστολη.

deleteduser:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους.
Τα θέματα πως ήταν; Γνώσεις που τις κρίνετε απαιτούμενες ή υπερβολές-λεπτομέρειες;  Κόπηκε κόσμος;

--- Τέλος παράθεσης ---

Tα προφορικά περιλάμβαναν βασικές ερωτήσεις απαραίτητες για κάθε γιατρό. Και δεν το λέω αυτό επειδή στα προφορικά μας περάσαν όλους (στα γραπτά κόπηκαν ένας από τους τρεις).

Στα γραπτά δεν είμαι σίγουρος ότι εμείς που περάσαμε ήμαστε αξιότεροι αυτών που κόπηκαν. Κάποιες ερωτήσεις ήταν βασικές και ουσίας. Δεν επαρκούσαν όμως για να περάσεις. Με αποτέλεσμα να έπρεπε να έχεις κάνει ειδικό διάβασμα εξετάσεων (αν με εννοείτε) κάτι το οποίο για μένα ήταν δυσβάσταχτο σα διαδικασία. Ακόμη και τώρα υπάρχουν ερωτήσεις που έπεσαν που δεν μπορώ να δώσω με βεβαιότητα απάντηση παρότι ψάχνω τρεις μέρες.

Δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Εξάλλου την άποψη μου για το εξεταστικό σύστημα σε οποιοδήποτε επίπεδο την έχω εκφράσει και παλαιότερα.

deleteduser:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλες Γιορτες σε ολους τους συναδελφους και ενα δημοσιο ευχαριστω  στο φιλο Αποστολη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εγώ σε ευχαριστώ ρε Γιάννη. Χάρηκα που γνωριστήκαμε

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση