Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ήρθαν οι εξάμηνες MEGA PACK υπερσυνταγές

<< < (5/10) > >>

Denominator:
Το ζήτημα θα λυνόταν με την άυλη συνταγή: Αν ο ιατρός ανανέωνε τη λίστα των φαρμάκων για ένα εξάμηνο και ο ασθενής προσερχόταν με την ταυτότητά του (ή, καλύτερα, την κάρτα υγείας του) στο φαρμακείο, θα μπορούσε να λάβει τα φάρμακά του για όποιο διάστημα θέλει και μπορεί (από οικονομικής άποψης). Λίγο πριν τη λήξη του εξαμήνου, απλά θα απαιτούνταν μία επανεξέταση πριν υπάρξει, από πλευράς του ιατρού, περαιτέρω ανανέωση.

Argirios Argiriou:
Έχει πλέον εγκατασταθεί και μέσα στο λογισμικό η επιλογή για απλή, 3μηνη, 4μηνη, 5μηνη και 6μηνη συνταγή.

Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που όμως μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά για ασθενείς και γιατρούς (κυρίως για τους δεύτερους).

EzeΤΡΟΛ:
Για μενα, ο καλος φμφ θα ειναι πλεον εκεινος που θα ξερει να διαχειριζεται τα mega-packs των πελατων του, χωρις να τα αφηνει να ληγουν.
Επιπλεον, τωρα με τις εξαμηνες, αναδεικνυεται ακομη περισσοτερο η αναγκη του dispensing, γιατι διαφορετικα αντε να συνταιριαξεις Λεπουρ, Ζυλορικ, Κοπαλια και Σαλοσπιρ.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει πλέον εγκατασταθεί και μέσα στο λογισμικό η επιλογή για απλή, 3μηνη, 4μηνη, 5μηνη και 6μηνη συνταγή.

Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που όμως μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά για ασθενείς και γιατρούς (κυρίως για τους δεύτερους).

--- Τέλος παράθεσης ---

Επιτέλους, να αρχίσουμε να ασχολούμαστε περισσότερο με τους ασθενείς από ότι με την (αέναη) πληκτρολόγηση.

Δ. Κουναλάκης:
Νομίζω ότι η ταχτική της 6χ μηνιαίας συνταγής χωρίς dispensing είναι τουλάχιστον απάτη για το σύστημα υγείας....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση