Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ήρθαν οι εξάμηνες MEGA PACK υπερσυνταγές

<< < (6/10) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια μενα, ο καλος φμφ θα ειναι πλεον εκεινος που θα ξερει να διαχειριζεται τα mega-packs των πελατων του, χωρις να τα αφηνει να ληγουν.
Επιπλεον, τωρα με τις εξαμηνες, αναδεικνυεται ακομη περισσοτερο η αναγκη του dispensing, γιατι διαφορετικα αντε να συνταιριαξεις Λεπουρ, Ζυλορικ, Κοπαλια και Σαλοσπιρ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι ο γιατρός που θέλει να εξυπηρετήσει τον ασθενή γράφοντας 6μηνες συνταγές θα κοιτάει να σχεδιάσει αγωγή με τριαντάρια κουτιά, αν και αυτό πολλές φορές δεν είναι εφικτό.
Έτσι το παράδειγμα του Διακομιστή μπορεί να γίνει (γενόσημη) σιμβαστατίνη (30), (γενόσημη) αλλοπουρινόλη 100 (30), (γενόσημος) συνδυασμός βαλσαρτάνης/υδροχλωροθειαζίδης (30), (γενόσημη) αμλοδιπίνη (30) και (πρωτότυπη) ασπιρίνη 100 (30).

Disclaimer: Δεν υποστηρίζω αυτό έναντι του dispensing, το οποίο θεωρώ απαραίτητο, αλλά σε αυτή τη χώρα, είναι μία κάποια λύσις...

Argirios Argiriou:
12-03-2015

Ενεργοποίηθηκε η επιλογή στην ηλ. συνταγογράφηση για εξάμηνη αναγραφή φαρμάκων. Όλες οι προϋποθέσεις.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

giota:
Καλημέρα! εμείς ως Γ.Ι μπορούμε να γράφουμε 6μηνες ή μόνο οι αντίστοιχες ειδικότητες π.χ ΧΑΠ- πνευμονολόγος και δεν καταλαβαίνω και το χρόνια πάθησή ποσοστό συμμετοχής 0-10% έχει αλλάξει κάτι?

                    Ευχαριστώ

Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα! εμείς ως Γ.Ι μπορούμε να γράφουμε 6μηνες ή μόνο οι αντίστοιχες ειδικότητες π.χ ΧΑΠ- πνευμονολόγος και δεν καταλαβαίνω και το χρόνια πάθησή ποσοστό συμμετοχής 0-10% έχει αλλάξει κάτι?

                    Ευχαριστώ

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτουποτιμασαι.....

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
- Θες να δώσεις άλλα παραδείγματα για άλλες παθήσεις και αντίστοιχες ειδικότητες; (Τι έχουμε εμείς οι Γ.Ι.; Όπως είχε πει και ο Κόκκαλης: "Τι έχει ο Κετσπάγια; Χολέρα έχει;" Βέβαια μετά από μερικούς μήνες τον "σχόλασε"....)
- Όσες παθήσεις έχουν συμμετοχή στα σκευάσματά τους 0% και 10% γι' αυτές μπορούμε να εκδίδουμε 4-5-6μηνες καθώς και για όλες τις άλλες που αναφέρονται ενδεικτικά στην εγκύκλιο.

Με τις 6μηνες συνταγές θα ενθουσιαστούν όσοι μένουν στην Αθήνα κι έρχονται για διακοπές το καλοκαίρι. Όλοι προσπαθούσαν να γράψουν τρίμηνες τις τελευταίες μέρες πριν επιστρέψουν στην Αθήνα γιατί "που να βρεις εκεί να γράψεις τα φάρμακα; Στο ΠΕΔΥ, ξέχασέ το. Έξω θέλουν 10 και 20 ευρώ για κάθε συνταγή". Τώρα θα έχουν συνταγές μέχρι το Πάσχα!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση