Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Εξάμηνη επαναληπτική συνταγή

(1/1)

esrgp:
Άντε και στις ετήσιες επαναλαμβανόμενες συνταγές! Πάντως για όσους εργάζονται στο ΕΣΥ αποτελεί καλή λύση για την αποσυμφόρηση τω ΠΙ και ΚΥ...τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους ρυθμισμένους ασθενεις.
Οι ιδιώτες δεν θα τη δουν με καλό μάτι την εξάμηνη..εδώ δεν δίνουν 3μηνες πολλοί από αυτούς, θα δώσουν εξάμηνη;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆντε και στις ετήσιες επαναλαμβανόμενες συνταγές! Πάντως για όσους εργάζονται στο ΕΣΥ αποτελεί καλή λύση για την αποσυμφόρηση τω ΠΙ και ΚΥ...τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους ρυθμισμένους ασθενεις.
Οι ιδιώτες δεν θα τη δουν με καλό μάτι την εξάμηνη..εδώ δεν δίνουν 3μηνες πολλοί από αυτούς, θα δώσουν εξάμηνη;

--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι μόνον οι ιδιώτες, αλλά κανείς γιατρός δε θα πρέπει να ρίχνει το βάρος της εργασίας του στην αναπαραγωγή συνταγών, που έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά πρωτότυπη ως διαδικασία με τον τρόπο που γίνεται στην Ελλάδα.
Προσωπικά προτιμώ να δίνω μία γνωμάτευση στους ασθενείς που εξετάζω για τις χρόνιες αγωγές τους, διαρκείας 6 ή 12 μηνών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσουν όπου θέλουν.

sakis907:
Δεν ξέρω εάν δεν βλέπω καλά, αλλά πώς μπορώ να επιλέξω 6μηνη συνταγή; Μόνο απλή ή τρίμηνη μου δίνει το σύστημα.
Μου ξεφεύγει κάτι;

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ξέρω εάν δεν βλέπω καλά, αλλά πώς μπορώ να επιλέξω 6μηνη συνταγή; Μόνο απλή ή τρίμηνη μου δίνει το σύστημα.
Μου ξεφεύγει κάτι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε στην Ελλάδα είμαστε μην ξεχνας το μεγάλο ΘΑ που υπάρχει πρίν την 6μηνη. Εντός 6μήνου μπορεί και να ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα, αφου μας βγαλει εκτός για κανένα μήνα ο ΗΔΙΚΑ λόγω αναβάθμισης!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση