Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Προβλήματα στο eΔΑΠΥ
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧρέωσε του κανονική ιδιωτική επίσκεψη, μην το ψαχνεις πολύ το θέμα.
Κι ας πάει μετά στο ΕΣΥ να κάνει reclaim το ποσό.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μα ο ασθενής έχει ήδη φύγει, το βράδυ ο συνάδερφος προσπάθησε να περάσει τις επισκέψεις στο ΕΔΑΠΥ. Να τον τηλεφωνήσει να φέρει χρήματα; Στο κάτω-κάτω δεν φταίει εκείνος (ο ασθενής).
Μάλλον ακύρωση της χρεούμενης στον ΕΟΠΥΥΥ επίσκεψης και μηδενική απόδειξη... Ίσως θα ήταν σωστότερο τελικά να περνάμε άμεσα τις επισκέψεις στο ΕΔΑΠΥ (αυτό θέλει ή ειδικό πρόγραμμα ή γραμματέα...). Και εγώ τις περνάω στο τέλος της ημέρας (ευτυχώς δεν μου έτυχε -ακόμα- κάτι παρόμοιο)....
md:
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Η ασθενής ειναι συνάδελφός και επιπρόσθετα συγγενικό προσωπο, οποτε δεν υπήρχε περιπτωση ουτως η άλλως να ζήτηση αμοιβή. Το θέμα ειναι αν θα έχω πρόβλημα με την συνταγή που εκδόθηκε. Την επίσκεψη δεν θα την περάσω λογικα~ πω πω θα χάσω 10 ευρώ μικτά!!! ~ Μηδενική απόδειξη έχω κόψει επειδή έδωσα γνωμάτευση για ΚΕΠΑ, αλλά η συνταγή έχει εκδοθεί απο συμβεβλημένους ιατρείο
Gatekeeper:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για την ανταπόκριση. Η ασθενής ειναι συνάδελφός και επιπρόσθετα συγγενικό προσωπο, οποτε δεν υπήρχε περιπτωση ουτως η άλλως να ζήτηση αμοιβή. Το θέμα ειναι αν θα έχω πρόβλημα με την συνταγή που εκδόθηκε. Την επίσκεψη δεν θα την περάσω λογικα~ πω πω θα χάσω 10 ευρώ μικτά!!! ~ Μηδενική απόδειξη έχω κόψει επειδή έδωσα γνωμάτευση για ΚΕΠΑ, αλλά η συνταγή έχει εκδοθεί απο συμβεβλημένους ιατρείο
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα σε κυνηγησει ο Ρηγατος ;D
Παραμυθια και ιδιοι γνωριζουν το χαος που εχουν δημιουργησει.
heart5:
Καλημέρα, έχετε προβλήματα από χτες βράδυ;;; Προσπαθώ να εκτελέσω επισκέψεις και βγάζει μήνυμα DB:NULL
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα, έχετε προβλήματα από χτες βράδυ;;; Προσπαθώ να εκτελέσω επισκέψεις και βγάζει μήνυμα DB:NULL
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, αρκετοί έχουν κάνει τέτοια παράπονα στο facebook τις τελευταίες μέρες.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση