Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Προβλήματα στο eΔΑΠΥ

<< < (2/4) > >>

md:
Καλησπέρα,προσπάθησα μόλις να περάσω εκτελεσμένη επίσκεψη στο e-dapy.Βγαίνει μήνυμα ότι η ασθενής νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσ/μείο.Η ασθενης πήρε σήμερα εξιτήριο και βρισκεται στο ιατρειο με το βιβλιαριο!!Καμια ιδέα?Πώς θα περάσω την συγκεκριμένη επίσκεψη?Και γιατι να φαινεται οτι ακομα νοσηλευεται?.......21.45.....τελευταιο περιστατικο και αυριο για τη Θεσ/νικη αργια....

Πετράκης Νϊκος:
Καλημέρα.

Χθες το πρωί, όπως και κάθε 25 του μήνα, ξεκίνησα να κλείνω τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ για τις αρχές του επόμενου μήνα. Ως το μοναδικό ιατρείο στο νησί, συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, ο κόσμος μαζεύεται από τα ξημερώματα για να κλείσει τα ραντεβού και συνήθως όταν έρχομαι στις 7:30 για να ανοίξω, είναι μαζεμένοι τουλάχιστον καμιά 20αριά άτομα με 2-3 βιβλιάρια ο καθένας. Συνήθως μέχρι τις 10:00 τα ραντεβού έχουν τελειώσει, αφού το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπά και όσοι δεν μπορούν να πιάσουν γραμμή έρχονται στο γραφείο. Το μεσημέρι περνάω στο e-ΔΑΠΥ τα ραντεβού που έχω κλείσει.

Χθες λοιπόν, μια ασθενής ήρθε εδώ, της έκλεισα ραντεβού για τις 8/11 και έφυγε. Το μεσημέρι που πήγα να περάσω τις επισκέψεις στο e-ΔΑΠΥ μου έβγαλε ότι έχει κάνει εισαγωγή. Την κάλεσα στο τηλέφωνό της και μου είπε ότι απλά πήγε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Εκεί ο γιατρός που την είδες, της έκανε μια μικρή αφαίρεση ενός λιπώματος και έφυγε απευθείας. Μετά, κάλεσα στο γραφείο κίνησης του νοσοκομείου και μου ανέφεραν ότι κάποια στιγμή στην ημέρα, θα εκδώσουν το εξιτήριο. Άρα να κάνω λίγη υπομονή και να το ξαναδώ το βράδυ.

Στην συνέχεια, σε κάποιον άλλον ασφαλισμένο μου έβγαλε το ακριβώς ίδιο μήνυμα. Είχε κάνει εισαγωγή 24/11 σε μια κλινική στην Αθήνα. Το ραντεβού του ήταν για 14/11. Άρα και εκείνος σε αναμονή και φυσικά τα ραντεβού να φαίνονται διαθέσιμα στο σύστημα. Επικοινώνησα με την κλινική και μου το επιβεβαίωσε, λέγοντάς μου ότι λογικά θα πάρει εξιτήριο σε 1 με 2 μέρες.

Πως είναι δυνατόν, αφού καταχωρούνται ως προγραμματισμένες επισκέψεις να μου βγάζει το μήνυμα ότι έχει γίνει εισαγωγή; Κανονικά δεν πρέπει με κάποιο τρόπο να το διορθώσουν αυτό; Δεν είναι εκτελεσμένες επισκέψεις. Προγραμματισμένες είναι.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα,προσπάθησα μόλις να περάσω εκτελεσμένη επίσκεψη στο e-dapy.Βγαίνει μήνυμα ότι η ασθενής νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσ/μείο.Η ασθενης πήρε σήμερα εξιτήριο και βρισκεται στο ιατρειο με το βιβλιαριο!!Καμια ιδέα?Πώς θα περάσω την συγκεκριμένη επίσκεψη?Και γιατι να φαινεται οτι ακομα νοσηλευεται?.......21.45.....τελευταιο περιστατικο και αυριο για τη Θεσ/νικη αργια....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δυστυχώς πέρασε ή μέρα. Δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε τίποτα άμεσα παρά μόνο να ακυρώσετε την επίσκεψη (και απο το ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ). Μπορεί να έφυγε μετά το μεσημέρι απο το νοσοκομείο και να μην περάστηκε ηλεκτρονικά το εξιτήριο (ή απλά να ξεχάστηκε, βρέθηκαν περιπτώσεις με νοσηλείες προ μηνών που φαίνονται ακόμα νοσηλευόμενοι και δεν καταχωρούνται επισκέψεις). Αν συνεχίζεται από Δευτέρα το πρόβλημα τον στέλνετε (ή ίσως τηλεφωνείτε στο Γραφείο κίνησης) στο νοσοκομείο...
   Είναι από αυτά "να μη σου τύχει". Άκρως εκνευριστικά, την πληρώνεις χωρίς να φταις...

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα,προσπάθησα μόλις να περάσω εκτελεσμένη επίσκεψη στο e-dapy.Βγαίνει μήνυμα ότι η ασθενής νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσ/μείο.Η ασθενης πήρε σήμερα εξιτήριο και βρισκεται στο ιατρειο με το βιβλιαριο!!Καμια ιδέα?Πώς θα περάσω την συγκεκριμένη επίσκεψη?Και γιατι να φαινεται οτι ακομα νοσηλευεται?.......21.45.....τελευταιο περιστατικο και αυριο για τη Θεσ/νικη αργια....

--- Τέλος παράθεσης ---

Δυστυχώς είμαστε σε αναμονή, ανάλογα τα κέφια των υπευθύνων για την έκδοση εξιτηρίου.

Gatekeeper:

--- Τέλος παράθεσης ---

Χρέωσε του κανονική ιδιωτική επίσκεψη, μην το ψαχνεις πολύ το θέμα.
Κι ας πάει μετά στο ΕΣΥ να κάνει reclaim το ποσό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση