ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Αποσπάσματα από τον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο

Διερεύνηση αναιμίας

(1/1)

ΚΥΡΙΛΛΟΣ:
Εργαστηριακή προσέγγιση αναιμίας

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕργαστηριακή προσέγγιση αναιμίας

--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ συνάδελφε,

Τα συγχαρητήριά μου, όχι μόνο για την ποιότητα των κειμένων σας αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι μοιράζεστε δημόσια το έργο σας (όπως και αν το κρίνει ο καθένας από εμάς). Είναι ευχάριστο να ασχολούμαστε με το πραγματικό αντικείμενό μας, την ιατρική. Προσωπικά έχω κουραστεί (και έχω κουράσει !!!) με την αδιάλειπτη καταγραφή πολιτικών και οικονομικών θεωριών. Λίγη ιατρική κουβέντα, ανάμεσα σε ιατρούς, πιστεύω δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. Μακάρι να ακολουθήσουμε το παράδειγμά σας και οι υπόλοιποι, εκτός εάν στοχεύουμε στην μετάλλαξή μας σε πολιτικοί ή οικονομολόγοι.

Και πάλι τα συγχαρητήριά μου.     

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αγαπητέ συνάδελφε,

Τα συγχαρητήριά μου, όχι μόνο για την ποιότητα των κειμένων σας αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι μοιράζεστε δημόσια το έργο σας (όπως και αν το κρίνει ο καθένας από εμάς). Είναι ευχάριστο να ασχολούμαστε με το πραγματικό αντικείμενό μας, την ιατρική. Προσωπικά έχω κουραστεί (και έχω κουράσει !!!) με την αδιάλειπτη καταγραφή πολιτικών και οικονομικών θεωριών. Λίγη ιατρική κουβέντα, ανάμεσα σε ιατρούς, πιστεύω δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. Μακάρι να ακολουθήσουμε το παράδειγμά σας και οι υπόλοιποι, εκτός εάν στοχεύουμε στην μετάλλαξή μας σε πολιτικοί ή οικονομολόγοι.

Και πάλι τα συγχαρητήριά μου.    

--- Τέλος παράθεσης ---

Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον συντοπίτη Κύριλλο για τα προσεγμένα κείμενά του, που πλουτίζουν το φόρουμ αυτό.

@medicus: Δεν νομίζω ότι η πολιτική είναι άσχετη από την Ιατρική.

Medicine is a social science, and politics is nothing else but medicine on a large scale.

Rudolf Virchow

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση