ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Στοιχεία σφραγίδας ειδικευόμενου ιατρου

<< < (2/4) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Οι σφραγίδες γιατρών των νοσοκομείων (ειδικευμένων και ειδικευόμενων) όταν συνοδεύονται από τη μαγική στρογγυλή σφραγίδα του ιδρύματος αναγνωρίζονται από τους φαρμακοποιούς ακόμη κι αν δε γράφουν ΑΜΚΑ και ΑΜ.
Δε λέω ότι είναι σωστό, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα.

ΑΡΗΣ:
Αν είναι σφραγίδα που δόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του νοσοκομείου ή της ΥΠΕ, θα πρέπει να είναι σύμφωνα με την ΑΔΑ: ΒΙΗΧΘ-Ξ97. Συνήθως όμως συνάδελφοι βγάζουν από μόνοι τους προσωπικές σφραγίδες με στοιχεία σε αυτές κατά την κρίση τους.

geocha:
Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας συνάδελφοι.  :)

Αρχίατρος:
Περί σφραγίδας ο λόγος.
Είχα την εντύπωση (απ' το αγροτικό) ότι απαιτούνται ΑΜ ΤΣΑΥ και ΑΜΚΑ.
Αυτά σε συνδυασμό με το "Ειδικεύομενος της Τάδε Κλινικής του Τάδε Νοσοκομείου" έκαναν την σφραγίδα μου υπερπαραγωγή (όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε συνειδικευόμενος στις αρχές). Μάλιστα ο "σφραγιδάς"αναρωτιόταν αν θα κατάφερνε να χωρέσει όλες τις γραμμές... ;D

Στην Κλινική μου όμως έχω δει τα πάντα.
Από συνειδικεύομενους που βάζουν μόνο "Ειδικεύομενος", μέχρι του Δ/ντή ο οποίος δεν καταδέχεται φυσικά να βάλει ΑΜΚΑ, αλλά μόνο τους τίτλους του "Δ/ντής, MD κτλ."

Το βραβείο φυσικά το παίρνει Επιμελητής που ανήγαγε σε τέχνη την εμπορικότητα και έχει φθάσει στο σημείο να βάλει στην σφραγίδα του το... τηλέφωνό του για να τον βρίσκουν !

Τυπικά για την συνταγογράφηση, απαιτείται ο ΑΜΚΑ και τπτ άλλο.

geocha:
Ακριβώς αυτή την κουμούτσα για σφραγίδα θέλω να αποφύγω και εγω. Όσο για την συνταγογράφηση ο ΑΜΚΑ αναφέρεται στην συνταγή ούτως ή άλλως επομένος είναι μάλλον περιττός στην σφραγίδα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση